IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.mignews.info/prokuraturat...u-zhurnalisti/
    Прокуратурата призна: Има разработка „Будали“ срещу журналисти
    Преписката във ВКП е от 18 февруари 2013 г. - два дни преди да падне Бойко Борисов

Коментар

• Бойко Борисов - бивш премиер на България. “Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов.”

http://wikileaks.org/cable/2006/05/06SOFIA647.html
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Валентин Златев - шеф на Лукойл, “Българските операции на Лукойл, чрез Златев, са заподозрени в тесни връзки с руското разузнаване и организирана престъпност.”

http://wikileaks.org/cable/2005/07/0...1207.html#parL
        TIM-3
        tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ

Коментар

• Заплахата прави заплатата. Ако гражданите престанат да се бунтуват, политиците ще продължат да ги доят !!!
              tnm

Коментар

• http://www.bnews.bg/article-72475
                Все пак има дело срещу Мирослав Найденов
                Лилия Тентениева
                ХА-ХА

Коментар

Коментар

• ГЕРБ и БСП и ДПС и Куневица са от един червен дол дренки !!!
                    tnm

Коментар

• http://www.investor.bg/na-fokus/441/...ciiata,148649/

Калин Христов: Резерви за доходите ще се търсят от издръжката на администрацията
                      Засега не може да се твърди, че в бюджета има съществени резерви, каза финансовият министър
                      БРАВО ТОВА ЩЕ Е ВЯРНА СТЪПКА

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Започвам с последното - все подчертаваш, че 7 години БСП е била в коалиция. Според мен дотолкова, колкото БКП беше в коалиция с казионния БЗНС през епохата на комунизма. Т.е. БКП-БСП решаваше всичко.

Относно Станишев - ако равносметката беше толкова блестяща, не считаш ли че БСП щеше да има доста повече от 40 депутати в този парламент. Едва ли народа се е напил, както смяташ.

Станишев имаше две предимства - болезнените реформи бяха извършени от предходните правителства и той береше плодовете, а също световния подем и притока на капитали не само водеше до добър ръст, но и правеше лесно управлението на бюджета. Когато се разбра че настъпва световната криза и балона на недвижимостите се спука, нямаше добрата конюнктура, за да прикрива корупцията. Фактите за корупцията са достатъчно известни.

И аз подчертавам че в момента България е фискално стабилна въпреки много по-трудното управление на държавните финанси по време на световна финансова криза. Данъците останаха ниски, а за еврофондовете и успехите там да не говорим.

Но сега ще видим дали твоето мнение за блестящото управление на Станишев ще се сподели от избирателите. Както и дали те считат че Бойко Борисов се е провалил. Хайде да те видим какво можеш.
                        как така се е провалил.... Народа го награди със заслужена почивка преди вторият мандат....за да работи все така за просперитета на обикновените хора.....
                        Тук Герберите и за мюрета не стават вече....

Коментар

И аз подчертавам че в момента България е фискално стабилна ......
                          Знам бе! Знам че сте управлявали блестящо. Велики сте... в самохвалството.
                          Само дето хората взеха да се самоубиват от глад и отчаяние. Днес умря поредния пример за "великолепното" ви управление.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            И за кво смята толкова дълго? Ами аз го казах отначало .
                            Това НАПЪЛНО опровергава идиотщините на Сугарев, че БСП управлявала 2/3 от годините.
                            Относно "провала" на Станишев....
                            Ще се пише, че при него нарастваха доходите и пенсиите в размер много по-висок от инфлацията.
                            А при Бойко не нарастват и наполовина на инфлацията.
                            За Станишев ще кажат, че е намалил държавния дълг, а Бойко Борисов го е увеличил.
                            Станишев е увеличил фискалния резерв, а Бойко го е намалил.
                            Ще се пише, че при Станишев безработицата намаляваше, а при Бойко се увеличи катастрофално.
                            Ами накратко равносметката не е в полза на Бойко.

А това пък ми е непонятно. Кога съм се оправдавал??? И кога съм говорил за годините преди 10 ноември? Търся, ама не намирам НИЩО общо с този пасаж. Щото няма. Герберастка измишльотина.

Започвам с последното - все подчертаваш, че 7 години БСП е била в коалиция. Според мен дотолкова, колкото БКП беше в коалиция с казионния БЗНС през епохата на комунизма. Т.е. БКП-БСП решаваше всичко.

Относно Станишев - ако равносметката беше толкова блестяща, не считаш ли че БСП щеше да има доста повече от 40 депутати в този парламент. Едва ли народа се е напил, както смяташ.

Станишев имаше две предимства - болезнените реформи бяха извършени от предходните правителства и той береше плодовете, а също световния подем и притока на капитали не само водеше до добър ръст, но и правеше лесно управлението на бюджета. Когато се разбра че настъпва световната криза и балона на недвижимостите се спука, нямаше добрата конюнктура, за да прикрива корупцията. Фактите за корупцията са достатъчно известни.

И аз подчертавам че в момента България е фискално стабилна въпреки много по-трудното управление на държавните финанси по време на световна финансова криза. Данъците останаха ниски, а за еврофондовете и успехите там да не говорим.

Но сега ще видим дали твоето мнение за блестящото управление на Станишев ще се сподели от избирателите. Както и дали те считат че Бойко Борисов се е провалил. Хайде да те видим какво можеш.

Коментар

• И Тренчев поиска властта ...

"... Трябва да се намери форма и начин да се даде нещо на отчайващо обеднелите български граждани. Това заяви пред журналисти в Министерски съвет президентът на КТ „Подкрепа” Константин Тренчев..."

Егати популизма, егати наглата демагогия!!!

Ми то и аз мога да кажа съшото: "Дайте да дадем, другари!!! Да вървим да работите, а някои ще останат да командваме!"

Тоя наглец трябваше да натиска за мерки за разкриване на работни места и за спасяване на съществуващите, а не да мрънка за "социални" разходи, голямата част от които пак да отидат при "многодетните социално слаби" - разбирай - при мургавите братя!

И някак между другото, мимоходом, покрай гръмките сиромахомилските призиви се прокрадна една свежа идея - решенията на тристранката взети с някакво си мнозинство да бъдели задължителни за изпълнение. Опаа, демек мафиотите от синдикалните и работодателски структури да поемат властта в ключови икономически сектори, а правителството да козирува и да изпълнява! Тия дни и тлъстите котараци от Лекарския съюз поискаха нещо подобно - Държавата да се оттеглела от контрола върху Здравната каса и той да преминел в чистите и неопетнени ръце на върхушката на лекарската прослойка - тоест вълка директно да се намърда в кошарата! Съдиите и те не искали политиците да им се бъркат в кадруването (това разбира се с най-добри намерения, за прозрачност, и пр.), полицаите искали засилен синдикален контрол в/у МВР и така нататък и така нататък. Ето го истинското разграждане на държавата, и се опасявам че то тепърва започва. А протестиращите овце по площадите, които сега горещо подкрепят всякакви призиви за "контрол" върху властта накрая ще получат пълен "граждански контрол" над една празна черупка - реалната власт вече ще е преразпределена между синдикати, съсловия, гилдии и всякакви други затворени и сенчести структури!
                              Ревяхме срещу партиите, че били мафии, ама поне на 4 години имаше избори - ама я сега да ви питам как ще влияете върху Лекарския съюз или върху синдикатите?
                              Last edited by energetik; 22.03.2013, 23:44.

Коментар

Докато ти безсъвестно използваш трагедията на хората за конюнюктурни партийни цели, дотогава ще цитирам блестящата статия на Сугарев

По данните които ти си дал в линка смятаме участията на БСП през тези 23 години

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...80%D0%B8%D1%8F

Луканов - 1 г. БСП
                                Попов - 1 г. БСП, СДС, БЗНС

Беров - 2 г. БСП, ДПС

Виденов - 2 г. БСП
                                Станишев - 4 г. БСП, НДСВ, ДПС

Сборуваме всички 1+1+2+2+4=10 години. Най-дълго управлявалата партия през прехода от 23 години

Тук следва да добавя че през епохата на тоталитарния комунизъм БКП не управляваше сама, а заедно с казионния БЗНС. Така че соченото от теб оправдание не бяхме сами тотално издиша

Дори да вземем само любимите на мен Луканов, Виденов и Станишев стават с 7 години, които няма нито една друга партия. А за провалите на тези три правителства историците ще пишат още дълго....

П.П. Благодаря на червения Роберт за любезните корекции
                                И за кво смята толкова дълго? Ами аз го казах отначало
                                от всичките 23 години БСП е управлявала сама 3 години + 7 години в коалиция.
                                .
                                Това НАПЪЛНО опровергава идиотщините на Сугарев, че БСП управлявала 2/3 от годините.
                                Относно "провала" на Станишев....
                                Ще се пише, че при него нарастваха доходите и пенсиите в размер много по-висок от инфлацията.
                                А при Бойко не нарастват и наполовина на инфлацията.
                                За Станишев ще кажат, че е намалил държавния дълг, а Бойко Борисов го е увеличил.
                                Станишев е увеличил фискалния резерв, а Бойко го е намалил.
                                Ще се пише, че при Станишев безработицата намаляваше, а при Бойко се увеличи катастрофално.
                                Ами накратко равносметката не е в полза на Бойко.

Първоначално изпратено от Стамболов
                                Тук следва да добавя че през епохата на тоталитарния комунизъм БКП не управляваше сама, а заедно с казионния БЗНС. Така че соченото от теб оправдание не бяхме сами тотално издиша
                                А това пък ми е непонятно. Кога съм се оправдавал??? И кога съм говорил за годините преди 10 ноември? Търся, ама не намирам НИЩО общо с този пасаж. Щото няма. Герберастка измишльотина.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X