Първоначално изпратено от Vladislavvv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСвободата не ще Екзарх иска Караджата !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladislavvv Разгледай мнениеНадявам се, но знам, че скъпо и прескъпо ще платим за последните...много...години безхаберие, нежелание и страх да се адресират истинските проблеми на държавата
http://www.youtube.com/watch?v=Grr1D...yer_detailpageБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladislavvv Разгледай мнениеОтидох при мама, а тя ме успокои и каза да не ти се връзвам, щото борците не си губят времето във форума на инвестора (където повечето пишещи са наясно със себе си и са тук, за да дърдорят), а са на барикадите и по полетата бойни, където пожарът на бунта гори
Това, че пиша в този форум, не изключва моето участие на живо.
А ако останалите, и ти сред тях, си мислите така за свое успокоение - ваша си работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми то и мен ме хвана яд като ги четох. Обикновен популизъм.
А това дето го искаш изисква сериозен дебат, желание на цялото общество за промяна и силна политическа воля за това. Дали ще го доживеем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladislavvv Разгледай мнение
Само дето лозето не ще молитва, а мотикаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladislavvv Разгледай мнениеКво да и гледаме на точките. Те само за увеличаване на разходите говорят и за разни дребни (основно с популистки ефект) икономии.
Да ама нас не ни плашат разходите, а приходите
Защо не пробват да формулират мерки за справяне с демографската криза.
За реформа на здравната, пенсионна и осигурителна системи.
За подобряване на конкурентноспособността на българската икономика и привличане на инвестиции.
Програма от мерки адресиращи горните проблеми ще заслужи сериозен анализ, коментар, диспут...
А това дето го искаш изисква сериозен дебат, желание на цялото общество за промяна и силна политическа воля за това. Дали ще го доживеем?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение1. С работа гърбат се става. Богат не се става.
2. Бунак лозе копае. Юнак вино пие.
Само дето лозето не ще молитва, а мотика
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЯ да видим първите 6 от останалите 13 точки, които не са пряко свързани с харчене на несъществуващи пари.
1. Добра идея. И куха. Нищо конкретно и нищо обвързващо. Тоест дрън дрън
2. Трябва да се подходи много внимателно, защото много хора могат да останат извън списъците не по тяхно желание. Например някои гурбетчии. Пък и ми се струва, че въпросът за "фантомите" е силно преекспониран. Мое мнение.
3. Това вече трябва да се направи, ама дали самите ВИЕ ще го искате? Съмнявам се.
4. Ще изкъртите миФките!Сами да се откажете от привилегиите?!?! Тия са някакви извънземни!
10. Ами нали от тези неща се "хранят" чиновниците? Ако го направите ще има аплодисменти.
17. А дано, ама надали!
Да ама нас не ни плашат разходите, а приходите
Защо не пробват да формулират мерки за справяне с демографската криза.
За реформа на здравната, пенсионна и осигурителна системи.
За подобряване на конкурентноспособността на българската икономика и привличане на инвестиции.
Програма от мерки адресиращи горните проблеми ще заслужи сериозен анализ, коментар, диспут...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеВсичките ти четири изречения казват просто и само едно: защото не става. Това винаги е тезата на страхливеца.
Но ние мислим, че става, и прилагаме усилия и живот за това.
А ти си дърдори по форумите, че не става. И иди под полата на майка си или жена си - те ще те защитят винаги, споко.
Коментар
-
Я да видим първите 6 от останалите 13 точки, които не са пряко свързани с харчене на несъществуващи пари.
1. Ще започнем широк дебат за приемане на нова конституция, която да гарантира, че онези, които упражняват власт, ще носят отговорност.
2. Ще изчистим избирателните списъци от „мъртви души“ чрез активна регистрация.
3. Ще намалим наполовина размера на държавната субсидия за политическите партии.
4. Ще отменим привилегиите на народните представители – в това число ползването на служебни автомобили, безплатното паркиране и почивните станции.Сами да се откажете от привилегиите?!?! Тия са някакви извънземни!
10. Ще улесним инвестициите, като премахнем „данък несигурност“ и „такса административен произвол".
17. Ще спрем източването на парите от здравни вноски, като забраним те да се използват за друго. Ще въведем електронен здравен паспорт.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар