IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Когато имам нужда от твоя съвет, ще те имам предвид.

Никъде не съм казвал, че има нужда 10 човека да затварят Орлов мост. Това пък къде го видя? И кога съм подкрепял хвърлянето на камъни по полицаите. Ама ще подкрепя народа да вземе дряновиците и да подпука продажните "политици".
    Онези от Народното събрание, които въпреки че Народът ги уволни дисциплинарно, си позволиха днес да решават нещо, което противоречи на народната воля, която е изразена на легитимен референдум. Това народно събрание освен дето е загубило всякаква легитимност пред народа, ами вече е уволнено предсрочно. Съществува единствено заради неувереността на президента. Вече можеше да го е разпуснал.
    Много се палиш. Излишно се палиш. Не се пали.
    Не казвай "късно е натиснах спусъка"
    Къв си ти с името си и с образованието си, че се праскаш.
    Не се земай на сериозно. Ти си обикновен избирател.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Математиката не ви е силна страна в Герб
      7 000 000 000
      това е то глобалистка партия

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Е турил сум някоя нула, повече. Народа иска да има Станко!(Тато)

Коментар

• Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение
          ...............
          Атака (6%, 286 Votes)
          за тези %, можеш да поспориш с Владо Каролев, колко са валидни или....далновидни
          Иначе, що той ще подхвърля, че
          БСП - ВМРО - АТАКА ще докара лева до 5-6000 за евро

Коментар

Кога тази държава остана само от има няма 100 000 души. Аз си мислех, че сме 7 000 000 000 човека. ???/

Коментар

Никъде не съм казвал, че има нужда 10 човека да затварят Орлов мост. Това пък къде го видя? И кога съм подкрепял хвърлянето на камъни по полицаите. Ама ще подкрепя народа да вземе дряновиците и да подпука продажните "политици".
              Онези от Народното събрание, които въпреки че Народът ги уволни дисциплинарно, си позволиха днес да решават нещо, което противоречи на народната воля, която е изразена на легитимен референдум. Това народно събрание освен дето е загубило всякаква легитимност пред народа, ами вече е уволнено предсрочно. Съществува единствено заради неувереността на президента. Вече можеше да го е разпуснал.
              Кога тази държава остана само от има няма 100 000 души. Аз си мислех, че сме 7 000 000 човека. ???
              Спомням си едни тъжни дни в които протеста срешу крадливата шайка БСП започваше от Парламента и стигаше до ихтиман. над 1 000 000 души бяха в София.
              Гигов къде избяга тогава от народната любов? да не си отишъл в шумата???
              Крил си се като бременна хлебарка да не те докопат, да ти скъсат нашивките.
              Last edited by hari55; 27.02.2013, 22:46.

Коментар

ГЕРБ (39%, 2 356 Votes)

Глас народен (23%, 1 362 Votes)

БСП (11%, 648 Votes)

Това е от вчера.
                За кого бихте гласували, ако парламентарните избори бяха днес ? Анкетата за периода 18.02-31.03.2013 г.

ГЕРБ (39%, 2 000 Votes)
                Глас народен (25%, 1 278 Votes)
                БСП (11%, 546 Votes)
                Атака (6%, 286 Votes)
                Аз да попитам.... Глас народен Светльо Витков ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                  Гигов. Няма нужда 10човека да затварят Орлов Мост. Няма нужда 50 човека да замерят с камъни протестиращите пред полицията. Няма нужда ти да тормозиш себе си и семейството си.
                  Да ти плащат - разбирам, но сигурен съм, че е не.
                  Никой не печели от тая твоя политика.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    ужас, верно нямате никаква спирка
                    по този параграф, Борисое е с две дузпи(дори едната да минава в графа"целесъобразна)
                    По-назад в темата стана въпрос как използвате и децата за мръсните си кампании
                    преди време не ви стигаше скандала с викторината, в която верният отговор...беше ГЕРБ
                    спрете се бе
                    Какво им е на децата. радват се на новата си зала.
                    Станишев и компания да не бяха крали и те да направят нещо за тази страна.
                    ети и резултата от оценката на народа.
                    За кого бихте гласували, ако парламентарните избори бяха днес ? Анкетата за периода 18.02-31.03.2013 г.

ГЕРБ (39%, 2 356 Votes)

Глас народен (23%, 1 362 Votes)

БСП (11%, 648 Votes)

Това е от вчера.

ГЕРБ (39%, 2 000 Votes)
                    Глас народен (25%, 1 278 Votes)
                    БСП (11%, 546 Votes)
                    Атака (6%, 286 Votes)
                    Last edited by hari55; 27.02.2013, 22:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      по този параграф, Борисое е с две дузпи(дори едната да минава в графа"целесъобразна)
                      преди време не ви стигаше скандала с викторината, в която верният отговор...беше ГЕРБ
                      спрете се бе
                      Слагай го в игнора. Тоя трол никога няма да каже нищо смислено. Аз вече го сложих там заедно с американския трол.

Коментар

Момче, тук си говорим за политика. Ако имаш да кажеш нещо, кажи го. Другото е обикновено тролене.
                        Гигов. Няма нужда 10човека да затварят Орлов Мост. Няма нужда 50 човека да замерят с камъни протестиращите пред полицията. Няма нужда ти да тормозиш себе си и семейството си.
                        Да ти плащат - разбирам, но сигурен съм, че е не.
                        Никой не печели от тая твоя политика.

Коментар

• Гигов, съвет: не се пали, ами използвай пищова и земи се гръмни.

Коментар

• Айде и двете говеда в игнора. Така ще ми се намали времето да гледам тъпни.

Коментар

....Първата ти я би Елена Йончева!
                              по този параграф, Борисов е с ДВЕ дузпи(дори едната да минава в графа"целесъобразна)
                              спрете се бе
                              Last edited by съни(тя); 27.02.2013, 22:30.

Коментар

• Тези жестове са заразни, но има хора, които си имат имунитет с/у подобно мъченичество.
                                Last edited by val/she; 27.02.2013, 22:26.

Коментар

Working...
                                X