Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо платежоспособния винаги ще купи, а мизерника ще намери оправданеие?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТтакив НЯМА!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение20% от цената се сваля с кеш.Ако го имаш удари го в масата.Времето е подходящо за имоти ако купувате дом.Ако купувате за инвестиция ..... само ако цената е много ниска.И пак до кеша опираме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАман от тъпи вицове.този го знам
Уф ,кажете нещо за имотите.
Лорде,харесл съм нещо......Кжи кк д изнудя продвча ....да свали поне 20%...
Че много пари иска бе.изедника.....Обещавам ...ако ХИМа стане 2лв....и ако не го е продал.да не цепя цената....ама ..абе поне 10% да свали бе..........
Ще ти кажа един стар арабски лаф- не купувай с мерак, и не продавай на инат, всичко друго ще бъде наред. Да си жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТоа па.От цигарите белите дробове ще ти станат черни и тогава с три черни дроба какво пиенье ще падне .....
Уф ,кажете нещо за имотите.
Лорде,харесл съм нещо......Кжи кк д изнудя продвча ....да свали поне 20%...
Че много пари иска бе.изедника.....Обещавам ...ако ХИМа стане 2лв....и ако не го е продал.да не цепя цената....ама ..абе поне 10% да свали бе..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМай трябва да спра цигарите...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПепел ти на устата.за тази чернодробна..даже не мога да го напиша,че ми звучи страшно...
Иначе един път на 6-12мес си правя.."пълна профилактика" на организма.Май трябва да спра цигарите...иначе засега съм пушка...Е пушка,пушка....кат 40г пушка де
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАз съм си зле, ама много се вдъхновявам от имотите, толкова много, че чак ми вреди на блак дроб. Наистина съм запален към един центруфогиран имот на около 500м. от географския центрум, ама май е гредореден и без санитарен възелов., та ако не ми свали 30% няма да се коркам.
Иначе един път на 6-12мес си правя.."пълна профилактика" на организма.Май трябва да спра цигарите...иначе засега съм пушка...Е пушка,пушка....кат 40г пушка де
Коментар
-
чернодробна стеатоза най-малко
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИ от мен.....Наздраве Лорде......И не се ядосвай,когато някога,някой се бъзика с теб.
Просто се повтараряш.Ясно е ,че имотите са хубаво нещо.Поне умните хора го знаят.Ама не на всяка цена.и не по всяко време.А каква е цената сега..или дали му е дошло времето.....това е друга бира..Пардон,друг бърбън
П.С.Ще взема тези дни да си направя едни пълни изследвания,че ...от този алкохол .и мезета.не е на добре май.Какво ще кажете.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение......, значи , че е закономерност!!!!!!!!!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
И от мен.....Наздраве Лорде......И не се ядосвай,когато някога,някой се бъзика с теб.
Просто се повтараряш.Ясно е ,че имотите са хубаво нещо.Поне умните хора го знаят.Ама не на всяка цена.и не по всяко време.А каква е цената сега..или дали му е дошло времето.....това е друга бира..Пардон,друг бърбън
П.С.Ще взема тези дни да си направя едни пълни изследвания,че ...от този алкохол .и мезета.не е на добре май.Какво ще кажете.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеАйде , още една тема недоносче ............Бас ловя , че утре ще бъде с катинарче ! ...... Иначе ...и аз съм за НАЗДРАВЕТО !!!
Оз съм оптимисЪ Винаги мислА, че моА се изложа. Това ме кефиР
А най-Фашното, е , че ме боли ВАРА за чуждестранното мнение
Коментар
-
Не съм сигурен, лорде. Ще купи, ако си няма или му е интересно. Ако не му е интересно - и той няма да купува. Не обобщавай. Да си платежоспособен, не означава да си и заинтересован. Избива те на цинизъм.Last edited by Pyramid; 10.02.2013, 23:56.
Коментар
Коментар