IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо платежоспособния винаги ще купи, а мизерника ще намери оправданеие?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Кажи му да го духа!
    Ще ти кажа един стар арабски лаф- не купувай с мерак, и не продавай на инат, всичко друго ще бъде наред. Да си жив и здрав!
    Това ми хареса,ще го запомня..Наздарве.....

Коментар

Ттакив НЯМА!
      Е, лошо ако няма кеш.Щото с кредити продавачите не свалят много.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        20% от цената се сваля с кеш.Ако го имаш удари го в масата.Времето е подходящо за имоти ако купувате дом.Ако купувате за инвестиция ..... само ако цената е много ниска.И пак до кеша опираме.
        Ттакив НЯМА!

Коментар

• Прочитайки заглавието някак ми се яви асоциация за покупка на привилегировани Химки на 40 ст., не за друго, ми щели като фалират и да има нещо зад тях.
          Имам, препоръки нямам!

Коментар

• 20% от цената се сваля с кеш.Ако го имаш удари го в масата.Времето е подходящо за имоти ако купувате дом.Ако купувате за инвестиция ..... само ако цената е много ниска.И пак до кеша опираме.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Аман от тъпи вицове.този го знам

Уф ,кажете нещо за имотите.
              Лорде,харесл съм нещо......Кжи кк д изнудя продвча ....да свали поне 20%...

Че много пари иска бе.изедника.....Обещавам ...ако ХИМа стане 2лв....и ако не го е продал.да не цепя цената....ама ..абе поне 10% да свали бе..........
              Кажи му да го духа!
              Ще ти кажа един стар арабски лаф- не купувай с мерак, и не продавай на инат, всичко друго ще бъде наред. Да си жив и здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Тоа па.От цигарите белите дробове ще ти станат черни и тогава с три черни дроба какво пиенье ще падне .....
                Аман от тъпи вицове.този го знам

Уф ,кажете нещо за имотите.
                Лорде,харесл съм нещо......Кжи кк д изнудя продвча ....да свали поне 20%...

Че много пари иска бе.изедника.....Обещавам ...ако ХИМа стане 2лв....и ако не го е продал.да не цепя цената....ама ..абе поне 10% да свали бе..........

Коментар

Май трябва да спра цигарите...
                  Тоа па.От цигарите белите дробове ще ти станат черни и тогава с три черни дроба какво пиенье ще падне .....
                  Life won't wait for you.

Коментар

Пепел ти на устата.за тази чернодробна..даже не мога да го напиша,че ми звучи страшно...
                    Иначе един път на 6-12мес си правя.."пълна профилактика" на организма.Май трябва да спра цигарите...иначе засега съм пушка...Е пушка,пушка....кат 40г пушка де
                    Цигарите са полезни успокояват така че продължавай да ки пушиш и не се коркай

Коментар

Аз съм си зле, ама много се вдъхновявам от имотите, толкова много, че чак ми вреди на блак дроб. Наистина съм запален към един центруфогиран имот на около 500м. от географския центрум, ама май е гредореден и без санитарен възелов., та ако не ми свали 30% няма да се коркам.
                      Пепел ти на устата.за тази чернодробна..даже не мога да го напиша,че ми звучи страшно...
                      Иначе един път на 6-12мес си правя.."пълна профилактика" на организма.Май трябва да спра цигарите...иначе засега съм пушка...Е пушка,пушка....кат 40г пушка де

Коментар

• чернодробна стеатоза най-малко

Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        И от мен.....Наздраве Лорде......И не се ядосвай,когато някога,някой се бъзика с теб.

Просто се повтараряш.Ясно е ,че имотите са хубаво нещо.Поне умните хора го знаят.Ама не на всяка цена.и не по всяко време.А каква е цената сега..или дали му е дошло времето.....това е друга бира..Пардон,друг бърбън

П.С.Ще взема тези дни да си направя едни пълни изследвания,че ...от този алкохол .и мезета.не е на добре май.Какво ще кажете.......
                        Аз съм си зле, ама много се вдъхновявам от имотите, толкова много, че чак ми вреди на блак дроб. Наистина съм запален към един центруфогиран имот на около 500м. от географския центрум, ама май е гредореден и без санитарен възелов., та ако не ми свали 30% няма да се коркам.

Коментар

......, значи , че е закономерност!!!!!!!!!!!
                          Добро утро ....и Наздраве, де.Аз съм с "Капитан Морган" и кола.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• И от мен.....Наздраве Лорде......И не се ядосвай,когато някога,някой се бъзика с теб.

Просто се повтараряш.Ясно е ,че имотите са хубаво нещо.Поне умните хора го знаят.Ама не на всяка цена.и не по всяко време.А каква е цената сега..или дали му е дошло времето.....това е друга бира..Пардон,друг бърбън

П.С.Ще взема тези дни да си направя едни пълни изследвания,че ...от този алкохол .и мезета.не е на добре май.Какво ще кажете.......

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                              Айде , още една тема недоносче ............Бас ловя , че утре ще бъде с катинарче ! ...... Иначе ...и аз съм за НАЗДРАВЕТО !!!
                              Що си толкова скептичен към темата? Да не я сраввняваш с твоите постни имоти?
                              Оз съм оптимисЪ Винаги мислА, че моА се изложа. Това ме кефиР
                              А най-Фашното, е , че ме боли ВАРА за чуждестранното мнение

Коментар

• Не съм сигурен, лорде. Ще купи, ако си няма или му е интересно. Ако не му е интересно - и той няма да купува. Не обобщавай. Да си платежоспособен, не означава да си и заинтересован. Избива те на цинизъм.
                                Last edited by Pyramid; 10.02.2013, 23:56.

Коментар

Working...
                                X