IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Дилетант обясни ни кое от обещанията на ГЕРБ са изпълнени. С какво увеличихте благосъстоянието на народа. Направихте ли реформи в здравеопазването, администрацията и образованието.Създадохте ли среда за развитие на малкия и среден бизнес. С огромния апарат от полицаи преборихте ли престъпността
    НЕЕЕЕ КАТО КЛОНИНГИ НА КОМУНИСТИТЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯХТЕ ЕДНИ ПАРИ И КРАДОХТЕ С ОЛИГАРСИТЕ
    ИЗЕДНИЦИ НАРОДА ЩЕ ВИ ОТМЪСТИ ЗА МИЗЕРИЯТА СИ
    НЕЕЕЕ КАТО КЛОНИНГИ НА КОМУНИСТИТЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯХМЕ ЕДНИ ПАРИ И КРАДОХМ[B][/B]Е С ОЛИГАРСИТЕ
    ИЗЕДНИЦИ НАРОДА ЩЕ НИ ОТМЪСТИ ЗА МИЗЕРИЯТА СИ

Кирчо! Ти защо ме питаш, като си отговаряш сам? Нали знаеш кои си говорят сами?

Коментар

• ИЗЕДНИЦИ НАРОДА ЩЕ ВИ ОТМЪСТИ ЗА МИЗЕРИЯТА СИ

Коментар

• ДИЛЕТАНТ ПРЕДАТЕЛИ И ИБРИКЧИИ ВИНАГИ Е ИМАЛО- ТИ ДА НЕ СИ РОДНИНА НА КИРЯК СТЕФЧОВ Нали щяхте да вкарате политици в затвора и лъгахте за Догат- съборихте едно барбеку и им се надупихте нали- ПРЕДАТЕЛИ

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
          Разбира се, прикрит комунист съм. Работя като теб за Станишев, но тайно. Не съм предприемач, печеля от червен спам. В това сме колеги.
          Ако бях адвокат със сигурност има престъпления и престъпници, които не бих защитавал... Ако бях платен писар по форумите със сигурност не бих писал в полза на недоразумението герп

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Прав си!!! Забравих за Цветанов
            Ами не забравяй! Във всяка партия има някой ръководещ кампанията. Нещо против?

Коментар

• Дилетант обясни ни кое от обещанията на ГЕРБ са изпълнени. С какво увеличихте благосъстоянието на народа. Направихте ли реформи в здравеопазването, администрацията и образованието.Създадохте ли среда за развитие на малкия и среден бизнес. С огромния апарат от полицаи преборихте ли престъпността
              НЕЕЕЕ КАТО КЛОНИНГИ НА КОМУНИСТИТЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯХТЕ ЕДНИ ПАРИ И КРАДОХТЕ С ОЛИГАРСИТЕ
              ИЗЕДНИЦИ НАРОДА ЩЕ ВИ ОТМЪСТИ ЗА МИЗЕРИЯТА СИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Кирчо, ще ти кажа под секрет, че този пейзаж струва някъде към 2 (два) милиарда лева, БЕЗ СКЛЮЧЕН ДОГОВОР! Паричките са за енергийната мафия в Русия и България. Уточнение - в България за БСП!

И ти ли като Монти ще гласуваш за ЯДЕЦА?

Коментар

Хи, хи, хи! Така беше и на изборите 2009 г. Първо не се връзваха, после стана! Хи, хи!
                  Прав си!!! Забравих за Цветанов

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Не се връзват сметките
                    Хи, хи, хи! Така беше и на изборите 2009 г. Първо не се връзваха, после стана! Хи, хи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      И да спамиш ,бита карта сте....
                      Дилетант а някога преподавател ми се пишеше ,те са интелИгенция не клакьори и слуги на силните на деня.....
                      Ами като пишете глупости и червени лозунги, как очакваш да ти отговоря - сериозно ли? Вие сте опиянени от приближаващите избори и не мислите много. Та какво то повикало, такова се обадило!

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                        Май ти си комунист по рождение ми се струва- не си предприемач.
                        Разбира се, прикрит комунист съм. Работя като теб за Станишев, но тайно. Не съм предприемач, печеля от червен спам. В това сме колеги.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...1&theater:eek:

Коментар

Мечтата на Станишев и БСП!

Северна Корея готви ядрен експеримент http://news.ibox.bg/news/id_1550692328

И понеже не може това, остава какво - ЯдЕЦа на Монти!
                            И да спамиш ,бита карта сте....
                            Дилетант а някога преподавател ми се пишеше ,те са интелИгенция не клакьори и слуги на силните на деня.....

Коментар

Тц! Самостоятелно правителство! Хи, хи, хи!
                              Не се връзват сметките

Коментар

Тц! Самостоятелно правителство! Хи, хи, хи!
                                Самостоятелно правигтелство ,... а на сутринта да влезе Гражданина ЦветаноФ...

Коментар

Working...
                                X