If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм, но изпитвам отвращение от отрепки като теб Догади ми се като ти прочетох коментара написан сигурно с нечий мазен к...... в задника от някой грозен, вмирисан политически пръч. Да не си журналистка, че това възхищение от политици?
Без коментар. От анализи главата ти се е бъгнала. Разходи се с някоя девойка из парка.
Ти да не си на антидепресанти бре човече.Или имаш друга нужда.
Не съм, но изпитвам отвращение от отрепки като теб Догади ми се като ти прочетох коментара написан сигурно с нечий мазен к...... в задника от някой грозен, вмирисан политически пръч. Да не си журналистка, че това възхищение от политици? Имах друго мнение за теб, но се радвам, че се получи така.
В моите очи реалността е друга. Субективните ни възприятия какви различни политически реалии привиждат.
Доган НЕ Е политик, а дребен хитрец на когото медиите създадаха такъв ореол. Политиците в България не са много и доган за щастие НЕ Е от тях. Политик е Костов.
Като е такъв голям политик защо подложи ибрика на Доган....???
В моите очи реалността е друга. Субективните ни възприятия какви различни политически реалии привиждат.
Доган НЕ Е политик, а дребен хитрец на когото медиите създадаха такъв ореол. Политиците в България не са много и доган за щастие НЕ Е от тях.
Политик е Костов.
Не съм щастлива от факта, но това е реалността. ДПС сега излезе по силна и сплотена след днешният фарс.
Доган НЕ Е политик, а дребен хитрец на когото медиите създадаха такъв ореол. Политиците в България не са много и доган за щастие НЕ Е от тях.
Политик е Костов.
Лошото е , че показаха на цяла Европа и света, че в България няма сигурност и всеки сам трябва да се спасява. Сега ще се говори, че и българи( мюсюлмани) може да са замесени в атентата в Бургас.
Доган беше първият политик , поне до сега не съм чувала друг, който каза ясната си визия за България, каза приоритетите , в които страната трябва да се развива и там да се инвестира, дори и да не претендира за власт.
Да, ама и друго каза: АЗ разпределям парите!!! И това най-много се хареса на електората му! Всеки интелигентен избирател би се отвратил от такова твърдение, но не и ДПС електората!!! С такъв електорат всеки би бил най-стабилния политик....
Коментар