IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Което не означава, че не е театро..
    Театър и то смешно режисиран от аматьори
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
      Доган беше първият политик , поне до сега не съм чувала друг, който каза ясната си визия за България, каза приоритетите , в които страната трябва да се развива и там да се инвестира, дори и да не претендира за власт.
      Тебе да не те клати някой от ДПС бе пача? Наври си тия политици знаеш къде
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Деси, щастлива ли сте от хипотетичната възможност, дпс да влезе във властта с все лошите си практики или така ми се струва?
        п.п. Не съм симпатизант на ГЕРБ.
        Не съм щастлива от факта, но това е реалността. ДПС сега излезе по силна и сплотена след днешният фарс.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Мисля, че грешиш....
          Доган пак се оказа най-добрия политик и играч ....
          Не мина и 1ч от речта му ( от продължението , по-точно) и се нареди опашка от бъдещи коалиционни партньори - Костов, Надето....
          ..
          Което не означава, че не е театро. Според мен, единствения работим ход в момента за Бойко е - Цецо на боклука!!!

Коментар

• Над 2 милиона лева на година са платили данъкоплатците за охраната на Ахмед Доган през последните 5 години. Това показват сметките за разходите по сигурността на лидера и депутат от ДПС, пазен от Националната служба за охрана (НСО). 24-ма гардове от НСО си разпределят опеката над депутата

Коментар

• Доган беше първият политик , поне до сега не съм чувала друг, който каза ясната си визия за България, каза приоритетите , в които страната трябва да се развива и там да се инвестира, дори и да не претендира за власт.

Коментар

Нито една телевизия нямаше да предава , а после всички забравиха програмите си и се включиха на живо. Момента е преломен, докато мълчеше и стоеше настани Доган не спеше. Много неща ще се променят съвсем скоро.
                Деси, щастлива ли сте от хипотетичната възможност, дпс да влезе във властта с все лошите си практики или така ми се струва?
                п.п. Не съм симпатизант на ГЕРБ.

Коментар

• Кога ще пуснат под гаранция стрелецът който не стреля срещу Доган и кога ще арестуват тия които упражниха неправомерно насилие срещу него, придружен и с опит за изнасилване?

Коментар

Деси, нещо не разбирам ..?
                    Нито една телевизия нямаше да предава , а после всички забравиха програмите си и се включиха на живо. Момента е преломен, докато мълчеше и стоеше настани Доган не спеше. Много неща ще се променят съвсем скоро.

Коментар

Виж ,че Цецо гледаше като теле пред клане и дума не обели. Просто няма какво да кажат пред цяла Европа станаха за смях, Доган така го усмя Бойко, че няма кой да му напише смислена реч за отговор.

Разбрах..
                      Когато мутрите се покрият в дън земя, идва време за демокрацията......

Коментар

• Коментари от делегати на конференцията на ДПС по ТВ7:"Къде бяха в разразилата се ситуация служителите на НСО?Добре, че беше бързата реакция на нашия лидер да повали своя нападател-видяхте я тази ситуация нали?(въпрос към репортера)Нашият лидер повали нападателя си!!!!!

Свобода или ГЕРБ!!!!! България вече не е същата-ха-ха-ха-Маймуни

Коментар

Мисля, че грешиш....
                          Доган пак се оказа най-добрия политик и играч ....
                          Не мина и 1ч от речта му ( от продължението , по-точно) и се нареди опашка от бъдещи коалиционни партньори - Костов, Надето....
                          Друго ми е интересно - мълчанието на телетата. ББ не е казал мнението си и нито ЦЦ, нито Плевнята говорят......А ТРЯБВАШЕ....
                          Виж ,че Цецо гледаше като теле пред клане и дума не обели. Просто няма какво да кажат пред цяла Европа станаха за смях, Доган така го усмя Бойко, че няма кой да му напише смислена реч за отговор.

Коментар

Хехеееее ебаси театрото Сега се прибирам и го гледам
                            Виж видеото кадър по кадър - ясно се вижда, че псевдонападателят си дърпа назад ръката преди Доган да го докосне. Всички журналисти твърдят, че Доган е избил пистолета, но не виждам такова нещо!!! Да не гледам някакъв манипулиран запис ???? А най-недоказуемото нещо, че пистолета засякъл два пъти, се тиражира сякаш те са натискали спусъка ????????

Коментар

Денят трябва да се запише. Денят беше добър за българската демокрация.
                              Това е достоен ход на Доган, излезе по-мъж от всички 2 метрови горили.
                              Деси, нещо не разбирам ..?

Коментар

Хехеееее ебаси театрото Сега се прибирам и го гледам
                                +++++ В България дори убийства и театър не се правят професионално! Колкото до УБО – Национална служба за охрана, на която българските данъкоплатци плащат данък от 34 милиона лева, за да охранява насраните ни политици, действията на службата не подлежат на коментар, точно както не подлежаха на коментар и след атентата в Сарафово. Дори селски пияница-нинжда би реагирал по-адекватно от “експертите” на УБО които не стават и за шофьори (нямат една година каране на кола без катастрофи). Опази боже, тия нещастници и въздухари да пазят някого! Хубавото при днешното раздаване на театралните награди "Аскер" е, че е става ясно на всеки желаещ да пречука наш политик, че може да го направи без проблем, с лекота и нужната доза удоволствие, че е свършил нещо полезно за обществото.

Коментар

Working...
                                X