IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Докато хората се наслаждават на киното доктрината на Туругут Йозал продължава да се изпълнява стъпка по стъпка

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Мисля, че са към президента
      Позна

Коментар

Не съм, но изпитвам отвращение от отрепки като теб Догади ми се като ти прочетох коментара написан сигурно с нечий мазен к...... в задника от някой грозен, вмирисан политически пръч. Да не си журналистка, че това възхищение от политици?
        Без коментар. От анализи главата ти се е бъгнала. Разходи се с някоя девойка из парка.

Коментар

• Според скромното ми мнение, феновете на Булсатком се увеличиха неимоверно
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Май, нещо греша. НСО, са на пряко подчинение на Бойко майПомните ли като идва Клинтън как им събраха пищовите на нашите
            Мисля, че са към президента
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
              Ти да не си на антидепресанти бре човече.Или имаш друга нужда.
              Не съм, но изпитвам отвращение от отрепки като теб Догади ми се като ти прочетох коментара написан сигурно с нечий мазен к...... в задника от някой грозен, вмирисан политически пръч. Да не си журналистка, че това възхищение от политици? Имах друго мнение за теб, но се радвам, че се получи така.
              Last edited by Jay Gould; 19.01.2013, 18:52.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Май, нещо греша. НСО, са на пряко подчинение на Бойко май

Помните ли като идва Клинтън как им събраха пищовите на нашите

Коментар

• А всички мислеха че в Мит работят професионални режисьори

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    В моите очи реалността е друга. Субективните ни възприятия какви различни политически реалии привиждат.
                    Доган НЕ Е политик, а дребен хитрец на когото медиите създадаха такъв ореол. Политиците в България не са много и доган за щастие НЕ Е от тях.
                    Политик е Костов.
                    Като е такъв голям политик защо подложи ибрика на Доган....???

Коментар

В моите очи реалността е друга. Субективните ни възприятия какви различни политически реалии привиждат.
                      Доган НЕ Е политик, а дребен хитрец на когото медиите създадаха такъв ореол. Политиците в България не са много и доган за щастие НЕ Е от тях.
                      Политик е Костов.
                      Да и за мен той си остава политик номер 1.

Коментар

..Доган НЕ Е политик, а дребен хитрец на когото медиите създадаха такъв ореол...
                        ++++++

Коментар

Тебе да не те клати някой от ДПС бе пача? Наври си тия политици знаеш къде
                          Ти да не си на антидепресанти бре човече.Или имаш друга нужда.

Коментар

Не съм щастлива от факта, но това е реалността. ДПС сега излезе по силна и сплотена след днешният фарс.
                            Политик е Костов.

Коментар

• Лошото е , че показаха на цяла Европа и света, че в България няма сигурност и всеки сам трябва да се спасява. Сега ще се говори, че и българи( мюсюлмани) може да са замесени в атентата в Бургас.

Коментар

Доган беше първият политик , поне до сега не съм чувала друг, който каза ясната си визия за България, каза приоритетите , в които страната трябва да се развива и там да се инвестира, дори и да не претендира за власт.
                                Да, ама и друго каза: АЗ разпределям парите!!! И това най-много се хареса на електората му! Всеки интелигентен избирател би се отвратил от такова твърдение, но не и ДПС електората!!! С такъв електорат всеки би бил най-стабилния политик....

Коментар

Working...
                                X