If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вестниците на Делян Пеевски се обърнаха буквално за 24 часа
++++++++ Гигов тука като дърт комунистически кадър се опитва да ни кръщава, ама умря марко. От 90 те съм спрял да вярвам за каквото и да е на партийната измет
Дивотията за коалиция между ДПС и ГЕРБ може да я каже само някой. който не е чул и думичка от речта на Доган (прочетена от Филиз Хюсменова). И не е чул какво каза след инцидента Лютви Местан.
Би било мегалицемерно, но в нашата политическа действителност е напълно възможно
След изборите Бойко не само не е пипнал Доган - въпреки всичките му закани, че уж щял да го тика в затвора, но и на места структурите на ГЕРБ, БСП и ДПС си бачкат заедно.
В България всичко е възможно.Местан е избран защото е по-диалогичен.С кого им е необходим диалог?С БСП?От 24 години те си имат перфектен диалог, все пак няколко пъти управляват държавата заедно.
Интересно! И на мен се е случвало, още като млад дихател в края на 90-те бях изпратен да изгоня едни мутри които пазеха дискотека "Аквариума" в един от подлезите на бул. "България". От дискотеката излезе един маймуноид /да не се обижда НАИВНИК, не визирам него/, който беше с едни дълги мускулести ръце и много развити мускулести но тясни рамене и мускулест стърчащ към врата трапец. Дрогиран ли беше не знам, ама аз още не слязъл от служебната кола, само отворил стъклото тоя идиот ми насочи някакъв барабанлия, а аз отдолу през вратата на колата го бях вече посочил със мизерното служебно АП. Докато тоя щеше да ми пръсне главата, аз най-много да го бях ранил в корема или пикочния мехур. Както и да е, този предпочете двадесет и четворка, пред това да ми пръсне мозъка, разумно момче!
Дивотията за коалиция между ДПС и ГЕРБ може да я каже само някой. който не е чул и думичка от речта на Доган (прочетена от Филиз Хюсменова). И не е чул какво каза след инцидента Лютви Местан.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
визирам личната охрана на Доган, която е от служители на НСО доколкото не бъркам и я плащаме ние...
този юнак преливащ от адреналин как ги прелетя....? отпуснали са се.
нали са около сцената то се видя на репортажа.
иначе този ако беше взел едно дърво да го удари по главата щеше да е по ефективен, но пък друго си е да ти щракнат в кратуната
... на мене ми се случи преди години в един вход ... един леко надрусан извади една ютия и щрак... после избяга... общо взето мигах на парцали няколко минути, после теглих една и продължих по план... толкова бързо стана , че не се втрещих, но тогава бях на 20 и бях безсмъртен.
лека
Интересно! И на мен се е случвало, още като млад дихател в края на 90-те бях изпратен да изгоня едни мутри които пазеха дискотека "Аквариума" в един от подлезите на бул. "България". От дискотеката излезе един маймуноид /да не се обижда НАИВНИК, не визирам него/, който беше с едни дълги мускулести ръце и много развити мускулести но тясни рамене и мускулест стърчащ към врата трапец. Дрогиран ли беше не знам, ама аз още не слязъл от служебната кола, само отворил стъклото тоя идиот ми насочи някакъв барабанлия, а аз отдолу през вратата на колата го бях вече посочил със мизерното служебно АП. Докато тоя щеше да ми пръсне главата, аз най-много да го бях ранил в корема или пикочния мехур. Както и да е, този предпочете двадесет и четворка, пред това да ми пръсне мозъка, разумно момче!
След Агент Сава е време да се пенсионират и другите "бащици на прехода" - Агент Гоце,Иван Костов,Овчаров,Петков..... Да видиме младата вълна в тези партии какво може.
Министър Цветанов твърди друго, при това категорично
Всъщност, проблем ли е в една държава да не я ясно кой какво прави и кой каква отговорност носи?!
Май...от репортажите на изказалите се политици дотук, най - адекватно ми зучи това на Сидеров- свързано с професионалните задължения на НСО и това на Станишев - кризите и насаждането на омраза е станало инструмент в днешното управление
визирам личната охрана на Доган, която е от служители на НСО доколкото не бъркам и я плащаме ние...
този юнак преливащ от адреналин как ги прелетя....? отпуснали са се.
нали са около сцената то се видя на репортажа.
иначе този ако беше взел едно дърво да го удари по главата щеше да е по ефективен, но пък друго си е да ти щракнат в кратуната
... на мене ми се случи преди години в един вход ... един леко надрусан извади една ютия и щрак... после избяга... общо взето мигах на парцали няколко минути, после теглих една и продължих по план... толкова бързо стана , че не се втрещих, но тогава бях на 20 и бях безсмъртен.
лека
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар