IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...niteliat_ne_e/
    ............"сигнално звукови" ....."технически пипер"...... ....Вървиме към комедия
    И фентази
    http://www.blitz.bg/news/article/177163
    Меко казани странни били и реакциите на някои от хората, наскачали да бият нападателя на сцената в НДК. Специален екип гледа и анализира всеки епизод от екшъна. В един момент в кадър се появява възрастен човек с шлифер, чанта и чадър, който почва да налага нападателя. Откъде идва този мъж е пълна загадка, тъй като в залата всички са без връхни дрехи, да не говорим за чадъри и пътни чанти.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Просто НСО се отпуснаха... тяхното 20г е само перене и арогантно шофиране с и без запален буркан. Общо взето станаха шофери и портиери на властта...

сега ще се постегнат малко
      Кой да се стяга?!

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...biasni_shefut/

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
        И ако е било Негово решение - не ми се вярва той да си го разгласява предварително ...
        "наредителите" му се плашат че няма да го направи
        и му пращат на подиума младеж с безполезен пищов - ДА АМА МУ ЩРАКА ДО ГЛАВАТА
        и след това - там незнамкоя си - чете ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРОЧЕТЕНО
        и сега следва въпроса - кои са "наредителите"
        ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ - ТЕЗИ КОИТО НАПРАВИХА И Б.Б. МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ!!!
        П.С. а може и нещата да са свързани с посещението на Никито в Израел и онази организация с Лошото Име
        В почерненото е заровено кучето .Всичко друго е бля бля .
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• НА ЕВРОПЕЙСКО ,НЕ НАЦИОНАЛНО СЪНИ, ЗАЩОТО ТОЗИ ТЕАТЪР ИМА ЗА ЦЕЛ
          ДА ПРИБЛИЖИ ЛИДЕРЪТ ДО АЛЛАХ !

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...niteliat_ne_e/
            ............"сигнално звукови" ....."технически пипер"...... ....Вървиме към комедия
            Life won't wait for you.

Коментар

• Просто НСО се отпуснаха... тяхното 20г е само перене и арогантно шофиране с и без запален буркан. Общо взето станаха шофери и портиери на властта...

сега ще се постегнат малко
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
                НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ, ТОВА СИ Е ТЕАТЪР НА ДОГАН! ...
                аха, театър на Доган, ама президентските служби суфлират репликите

На някое сборище на 100на тинейджъри, а някой е минал ограждения камо ли да си тичка не където му е мястото, веднага редовите полицаи са го окачулили, а викаш НСО-то са кавалери, така е, така
                Театър, ама на национално ниво!
                Last edited by съни(тя); 19.01.2013, 22:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  Местан винаги съм го харесвал като ерудит. Прекрасен оратор е и владее много по-добре българския език от много биещи се в гърдите шовинисти. Дори Волен е с много по-беден речник от Лютфи Местан.Мисля, че ще е идеалният НИ партньор за втория мандат.
                  Винаги съм смятал, че това е най-добрия избор за ДПС, много по-добър от дървеняците Доган и Бисеров. Само Цонев относително е също по-добър политик от тях.
                  Съгласна съм, Лорде

Но това не променя истинската същност и икономическите кланове в ДПС, както и тази на ГЕРБ, нито променя симбиозата им в реалността

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                    Местан винаги съм го харесвал като ерудит. Прекрасен оратор е и владее много по-добре българския език от много биещи се в гърдите шовинисти. Дори Волен е с много по-беден речник от Лютфи Местан.Мисля, че ще е идеалният НИ партньор за втория мандат.
                    Винаги съм смятал, че това е най-добрия избор за ДПС, много по-добър от дървеняците Доган и Бисеров. Само Цонев относително е също по-добър политик от тях.
                    Лорде аз гледам от същото място, но... никак не съм съгласен с това което си писал !
                    Last edited by Protokol; 19.01.2013, 21:59.
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Много грозна гледка
                      Човекът на земята, с извити ръце и някакви типове го удрят в кръст, крака, някакъв го удряше по прасците, като че ли са барабанчета... а типажът дето му дърпаше колана, остави впечатление, че иска да му свали гащите...
                      Трагикомедия

Сега го гледах по новините и после имаше въпрос към Цветанов, ако НСО са охранявали и се окаже, че имат сериозни пропуски, кой ще поеме отговорност --"Аа, не мога Ви кажа"

За мен единствената новина е смяната(самосмяната) на Доган.
                      Местан е по-диалогична фигура и това означава, че ДПС се подготвя за новия политически сезон.

Вероятно и де юре в управлението, не само де факто.

Партньори на Доган са Борисов и Първанов.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                        И ако е било Негово решение - не ми се вярва той да си го разгласява предварително ...
                        П.С. а може и нещата да са свързани с посещението на Никито в Израел и онази организация с Лошото Име
                        НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ, ТОВА СИ Е ТЕАТЪР НА ДОГАН! ВСИЧКО ТРЯБВА ДА Е ПОКАЗНО! ДА ВИНОВЕН Е Б.Б. ЗА ЗА УРАГАНА ВИКТОРИЯ И ЗЕМЕТРЪСА В ПЕРНИК И СВЕТОВНАТА КРИЗА, НО ТОЗИ ПЪТ ВИНОВНИ НЯМА !... ДОГАН СИ ПРАВИ ТАШАК С ВАС! МАЙТАП БРАТЛЕ! НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ ГОСПОДА ИНТЕЛЕКТИ!

Коментар

• ОБЩЕСТВЕНА тайна бе - че ДНЕС ДОГАН ЩЕ СДАВА ВЛАСТА!!!

remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                            Да, сега вече съм напълно сигурен че имаме негоден опит, т.е. няма опит за убийство и в този ред на мисли е тъпо да продължават да определят случилото се като опит за убийство, атентат и прочие.

Сега да обърнем внимание и на нещо, което едва ли ще има последствия, но все пак. След цялото говорене за това каква правова и демократична държава сме би следвало хубавците, които са удряли момчето да бъдат подведени под отговорност. Недопустимо е в такава ситуация, след като той беше свален на земята и обезвреден от охраната да му се скача на бой. На умряло куче нож вадят.
                            Много грозна гледка
                            Човекът на земята, с извити ръце и някакви типове го удрят в кръст, крака, някакъв го удряше по прасците, като че ли са барабанчета... а типажът дето му дърпаше колана, остави впечатление, че иска да му свали гащите...
                            Трагикомедия

Сега го гледах по новините и после имаше въпрос към Цветанов, ако НСО са охранявали и се окаже, че имат сериозни пропуски, кой ще поеме отговорност --"Аа, не мога Ви кажа"

За мен единствената новина е смяната(самосмяната) на Доган.
                            Местан е по-диалогична фигура и това означава, че ДПС се подготвя за новия политически сезон.

Вероятно и де юре в управлението, не само де факто.

Партньори на Доган са Борисов и Първанов.

Коментар

• Този доста бой изяде и доста хора се потресоха, но нищо му няма споко ще се оправи.. най много някой разклатен зъб и спукано ребро, но след такъв екшън нормално

иначе остават 2 главни въпроса

1. На изборите как ще се мобилизира електората на ДПС и особено тия в турция

2. Някой сеща ли се каква беше партията на Касим Дал (въпросът е риторичен)
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                http://www.blitz.bg/news/article/177125

На калпавия хей социалните мрежи му виновни
                                Да бе, да
                                Аз тва за ТРИПЕРА - не го вярвам
                                Може и да е истина - ама не ми се вЕрва от Сърнички да се Хваща
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X