IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никак не ми харесва това изказване:

Георги Първанов: В социалните мрежи се пишат неща, които да накарат всеки да посегне

мераците за контрол над нета и социалните мрежи не са от вчера...

Ааа, успокоих се вече

Премиерът е дал своята тежка дума - според него, гледайки кадри от нападението, НЕ мисли, че има инсценировка

Коментар

• Хайде, вече мотивите на Нападателя са ясни!
      Подкрепени са и с предсмътно писмо до майка му.
      Сега започват интерпретациите за различни цели! )

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        ама, Деси, то май и тази нощ няма да спя
        значи, ми показваш как Борисов открива депа и реже лентички, но отново ни вопъл, ни стон за "случката"
        Като знам, че за него няма незначителни случки щом е възможност да е в кадър, то таз ...като че ли не се е случила или е нещо много ...сантиментално обвързана

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          коментарите повтарят нашите - за лош сценарий )
          + схема за забрана на оръжие

Но интересни са тези на ...англичаните - почти масово в техни коментари се обсъжда
          - тези ще видят Шенген...на куково лято (англичани, не холандци ) )
          - там нещо смърди
          - и тези искат да нахълтат в Обединеното кралство, не трябва да им отваряме пазара(на труда)?!

Показателни са и някои техни(британски) настроения за неприемане на демократичността в континентална Европа и анти ЕС настроение

а тази снимка е покъртителна

това ли са охранителите, службите и гардовете на Доган, които първо повалят страшния похитител
          даже този, който му държи лявата ръка, елегантно е показал маникюра на кутрето си
          от другите снимки се вижда, че докато е на земята и някакви талибани го налагат, лицето му е ...чисто, но после когато го извеждат е окървавен

ааа, имаше и няколко коментара, че ботушите на нападателя били полицейски...нямам идея )

Коментар

• Не можах да заспя тази нощ, не мигнах
            Мира не ми дава отсъствието на Бойко Борисов
            За далеч по-опростени ситуации вече да е обиколил студиата, независимо в коя точка на света е, а вестниците да преливат от лика и думите му на Супермен - и полицай, и глав прокурор, и морален надзирател, 5 в 1, най-малко...
            затишие...[/QUOTE]

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1727780

Коментар

• Нова порция недосегаемост в летящатата чиния на Доган

ИВО ИНДЖЕВ
              http://ivo.bg/

Часове след зрелищното нападение на едно българско бутафорно камикадзе от турски етнически произход, въоръжено с разоръжен пистолет, вярващите в автентичността на драма(тизация)та се броят на пръсти.

Юмрукът на доброволеца (?) за (съмнителна) слава Октай, видя се по телевизията, е на трениран здравеняк в областта на бойните изкуства (с характерните изпъкналости по кокалчетата), който би могъл да смачка с голи ръце дребничкия мой набор Доган.

Атентаторът се извисяваше с една глава над оратора, но му посегна бавно като някакъв упоен Франкенщайн- аха, да му откъсне главата като във филм на ужасите, но дребосъкът се оказа победител в ръкопашния бой (в отсъствието на охранители!) в холивудски стил , според който по сценарий героят винаги побеждава лично злодея в края на филма - за радост не просто на делегатите на партийното събрание но и, бъдете сигурни, на (на)електризирания електорат, призован да се наслади на този нов Давид в победата му над Голиат.

Иначе казано, Доган изпълни мечтата си да си купи летяща чиния.

„Ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам… и летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога…”

Това каза той в интервю за в. „Труд” преди 5 години. Но се оказа, че все пак е инвестирал достатъчно в далаверата на „прехода”, за да си купи летяща чиния за полет над правосъдието с помощта на онези, които му позволиха да се измъкне на орбитата на недосегаемите раздавачи на порции.

Доган се доказа като извънземен, извънсистемен играч, извън всякакви следователски, прокурорски и прочие плебейски процедури, на които подлежи обикновен жител на планетата България.

Ето така в демутрократичната ни най-нова история се роди „пожизнен” партиен вожд, герой от екшън в юмручна схватка в пряк телевизионен ефир с боец от две категории над него. Доган си поръча си летяща чиния и нас за мезе.

Една “подробност”: сценаристите на хепиенда са подбрали за ролята на злодея така, че да е етнически коректен образа му и да не се прекрачва границата на противопоставянето между българи и турци, с което Доган многократно е заплашвал България в случай, че му случи нещо неприятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Да поразсъждаваме.

- "Терористът" - въоръжен с БЕЗОПАСНО оръжие. Имал и около два ножа, ама не изкорми Доганов.
                - Дребният стар чичо Доганов храбро отблъсна 25-годишният шампион по бокс - стърчащ около две глави над него... боксиорът не се опита поне да нашока неговата тимберица.
                И двете най-важни работи:
                - "Атентатът" - извършен на конференция на ДПС.
                - "Атентатът" извършен от правоверен, съдейки по името.

Що за "убиец" е този? Първите две неща говорят за постановка... а вторите? Само си представете - ако Доган бе нападнат на неутрално място и от човек с Българско име - какво би станало, каква би била реакцията на правоверното малцинство, електорат на ДПС? А на Турция?

Тъкмо последните две неща говорят най-ясно кой стои зад тая игра - Меди Доганов - агент на Държавна сигурност !!! Така е нагласил нещата старият хитрец, че да се вдигне яка тупурдия, но да се избегне рискът да възникнат сериозни проблеми от религиозно или междудържавно естество !!! Така просто се консолидира електоратът - най-вече срещу алтернативната портия (как се казваше тя) - и - дотам.

Киро - пълната негодност на ушевите едва не запали гражданска война при събитията в Катуница - а Маймуната отказа да прекрати агитационната си обиколка и щастливо се друсаше по концертите на Потното - и това е само най-фрапиращият случай. Неведнъж съм казвал, че тоя изроден питекантроп не само трябва да бъде свален, но и съден за противодържавна дейност.
                Ама картофоподобният няма да му бие шутът за нищо на света - защото - убеден съм - Маймуната го държи по някакъв начин - вероятно има информация и документи за престъпната дейност на борисов - с които може да го унищожи като политик и дори да го насади в панделата.
                добър поглед, Импе
                В общи линии и аз мисля така

ДПС имаше нужда от фигура, която е по-добре приета в обществото за предстоящите избори, включително и като евентуален коалиционен партньор
                Вътре в партията, обаче името на Лютви Местан не е толкова обединяващо, има брожения и противопоставяне
                Театърът, макар скалъпен и лошо изпълнен, даде на масите им достатъчно мотиви да се работи за обединяването им и държене в страх

За Цветанов, мисля че, той е по-скоро вярното куче на Борисов, който е готов на всякакви методи за спечалване на избори, а Цветанов добре е реорганизирал службите от полиция и съд до местни структури, точно в тази посока....даже вече не знам де факто,
                а прокуратурата къде е на сцената и на кого е подчинена е част от схемата

Коментар

• Не можах да заспя тази нощ, не мигнах
                  Мира не ми дава отсъствието на Бойко Борисов
                  За далеч по-опростени ситуации вече да е обиколил студиата, независимо в коя точка на света е, а вестниците да преливат от лика и думите му на Супермен - и полицай, и глав прокурор, и морален надзирател, 5 в 1, най-малко...
                  затишие...
                  Last edited by съни(тя); 20.01.2013, 11:43.

Коментар

• Марин Маринов · ВИНС гр.Варна
                    Версията на Р.Николов е най-близка до истината.Неоосманистите на боковият приятел Ердоган не са доволни от линията на Доган и го показваха нееднократно.

Коментар

• Според мен тази постановка има 2 цели
                      1. да мобилизира електората максимално
                      2. да смачка партията на Касим Дал, която стана ясно, че набира сила в Турция.

За изборите лятото си мисля, че турците ще гласуват като един за ДПС + може малко помощ от турция да има, за да мотивират и извозят турското малцинство да гласува.

противодействието е само едно - да гласуваме (без значение за кой), да се приеме един нормален закон за изборите, който да ти дава право да гласуваш за парламент само ако живееш поне 3 месеца в Бългрия (3 месеца годишно)

изключение може да има само за дипломати и семействата им, които са навън по държавни дела.

поздрави и успех
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2...de_ne/?ref=rss

Коментар

• Да поразсъждаваме.

- "Терористът" - въоръжен с БЕЗОПАСНО оръжие. Имал и около два ножа, ама не изкорми Доганов.
                          - Дребният стар чичо Доганов храбро отблъсна 25-годишният шампион по бокс - стърчащ около две глави над него... боксиорът не се опита поне да нашока неговата тимберица.
                          И двете най-важни работи:
                          - "Атентатът" - извършен на конференция на ДПС.
                          - "Атентатът" извършен от правоверен, съдейки по името.

Що за "убиец" е този? Първите две неща говорят за постановка... а вторите? Само си представете - ако Доган бе нападнат на неутрално място и от човек с Българско име - какво би станало, каква би била реакцията на правоверното малцинство, електорат на ДПС? А на Турция?

Тъкмо последните две неща говорят най-ясно кой стои зад тая игра - Меди Доганов - агент на Държавна сигурност !!! Така е нагласил нещата старият хитрец, че да се вдигне яка тупурдия, но да се избегне рискът да възникнат сериозни проблеми от религиозно или междудържавно естество !!! Така просто се консолидира електоратът - най-вече срещу алтернативната портия (как се казваше тя) - и - дотам.

Киро - пълната негодност на ушевите едва не запали гражданска война при събитията в Катуница - а Маймуната отказа да прекрати агитационната си обиколка и щастливо се друсаше по концертите на Потното - и това е само най-фрапиращият случай. Неведнъж съм казвал, че тоя изроден питекантроп не само трябва да бъде свален, но и съден за противодържавна дейност.
                          Ама картофоподобният няма да му бие шутът за нищо на света - защото - убеден съм - Маймуната го държи по някакъв начин - вероятно има информация и документи за престъпната дейност на борисов - с които може да го унищожи като политик и дори да го насади в панделата.
                          Last edited by Императорът; 20.01.2013, 10:18.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• » дузпа

БОРИСОВ, КАКВО ОЩЕ ЧАКАШ ДА БИЕШ ШУТА НА ЦВЕТАНОВ?!

Вътрешният министър на България с особената форма на главата Цветан Цветанов не трябва да подава оставка, той моментално трябва да бъде шутиран от премиера Бойко Борисов. Чашата преля. Оказа се, че в центъра на столицата, в НДК, службите, които иначе се биеха в гърдите, че пазят Ахмед Доган от покушения, за които имали информация, НАПЪЛНО АБДИКИРАХА!

За промяна в размера на шрифта използвайте Ctrl и +/- на Вашата клавиатура

» новини
                              ← Бившият гард от НСО Николай Марков: Шефът на НСО Тодор Коджейков говори абсолютно неадеквати неща, изсмукани от пръстите!
                              Румен Николов: Доган е единствената пречка за радикалния ислям в България! Това е истинската причина за опита за покушение!
                              Публикувано на 20.01.2013 / 9:27 ч. от afera

Опитът за убийство на Ахмед Доган определено е резултат от случващото се през последната година в мюсюлманския сват /Сирия, Алжир, Иран,Турция/. През следващите няколко дни ще чуем какви ли не анализи. Но мога спокойно да ви кажа, че Доган е единствената пречка за радикалния ислям в България. Познавам го лично и зная позицията му по този въпрос. Той положи огромни усилия тази форма на исляма да не се развие в България. Това е истинската причина за опита за покушение направен вчера в НДК по време на конференцията на ДПС.

Този атентат и много добре замислен и точно планиран, зад който стоят радикалните ислямисти и огромни пари. Всичко трябваше да изглежда като една наивна постъпка на един „луд”, насочил „газов пистолет” /преправен на боен/ в главата на Доган и възпроизвел негоден изстрел. Хитро измислено. И на фона на случилото се питаме, къде спаха „експертите” от ДАНС? Защо нямаха предварителна информация за планирания атентат? Къде им е агентурата? Изобщо за какво им плащаме заплати? Кога ще се събуди МВР? И т.н. Днес определено не е ден за искане на оставки. Днес е ден за арести. Цялата шайка радикални ислямисти трябва да бъдат арестувани незабавно, заедно с тези дето са се запердили с бурки от главата до петите. Да посегнеш на политически лидер от величината на Доган е същото, като да посегнеш срещу демокрацията в България и обществения мир. Всякакви версии ,че случилото се е инсценировка са налудничави.

Румен Николов

Коментар

• Е сега е момента да ги почнем всичките...политици без разлика в партии и коалиции щото са всичките едно "котило"...без бой няма да се оправим .Ако се вдигнем всички вкупом ,никой не може да спре масата..даже и ДС.Пред целият народ никой не може да се опълчи."Напред"...за нашите синове!!!!

Коментар

Working...
                                X