IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Сега най-естествената реакция на "похитения похитител" би била да съди нападателите си за прекомерни действия, може и за ...уронване на имиджа му на боксьор
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Тва значи ли, че ако видим манго обезвреден като крадне, че може да му ударим и ние по един тупаник?
      не знам какво значи
      но може да се направи един списък на всички изключения от закона, който законно да минава пред прокурорите )

нека 1ва точка е - ако някой нахълта в дома ми, го пребивам в състояние на афект, както намеря за добре
      http://www.blitz.bg/news/article/154330
      В мотивите си ВКС пише, че Опиц не е действал при неизбежна самоотбрана.

Сега най-естествената реакция на "похитения похитител" би била да съди нападателите си за прекомерни действия, може и за ...уронване на имиджа му на боксьор

Коментар

Тези думи на Главния Прокурор на БГ, (срам ме е да напиша цялото име на държавата ми)
        показват ярко "Независимостта" на Прокуратурата.

От думите на градския обвинител стана ясно още, че над десетте делегати на ДПС, които буквално линчуваха в продължение на 5-6 минути Октай Енимехмедов, не трябвало да бъдат обвинявани за действията си, тъй като ставало въпрос за "необходими щети или вреди при обезвреждане на престъпник".

Въпреки множеството видеокадри, на които ясно се вижда как над десетима съпартийци на Доган налагат с юмруци и ритат с крака по цялото тяло и главата 25-годишния мъж, градският обвинител смята, че това е просто реакция в състояние на афект и изненада и не би било логично да се търси наказателна отговорност.

Той не коментира възгласите "убийте го" и "бийте го", които съпровождаха грозната сцена. Тя получи и сериозен международен отзвук, като не бе подмината в нито една от информациите за случая в световните агенции. Кадрите, на които делегатите пребиват Енимехмедов бяха показани и от "Евронюз" в легендарната им рубрика "Без коментар".
        Тва значи ли, че ако видим манго обезвреден като крадне, че може да му ударим и ние по един тупаник?

Коментар

• Тоя сериал ми хареса.Кога ще дават втора серия по ТВ7?
          Life won't wait for you.

Коментар

Тези думи на Главния Прокурор на БГ, (срам ме е да напиша цялото име на държавата ми)

От думите на градския обвинител стана ясно още, че над десетте делегати на ДПС, които буквално линчуваха в продължение на 5-6 минути Октай Енимехмедов, не трябвало да бъдат обвинявани за действията си, тъй като ставало въпрос за "необходими щети или вреди при обезвреждане на престъпник".

Въпреки множеството видеокадри, на които ясно се вижда как над десетима съпартийци на Доган налагат с юмруци и ритат с крака по цялото тяло и главата 25-годишния мъж, градският обвинител смята, че това е просто реакция в състояние на афект и изненада и не би било логично да се търси наказателна отговорност.

Той не коментира възгласите "убийте го" и "бийте го", които съпровождаха грозната сцена. Тя получи и сериозен международен отзвук, като не бе подмината в нито една от информациите за случая в световните агенции. Кадрите, на които делегатите пребиват Енимехмедов бяха показани и от "Евронюз" в легендарната им рубрика "Без коментар".

http://www.mediapool.bg/%D0%BD%D0%B0...ews201886.html
            Има ли в тази държавица кой да потърси отговорност за тези думи на прокурора?
            Значи за него, в закона има рязка граница между подобно публично престъпление и например, нахълтването на бандит в някой частен дом, където, ако случайно отбранявайки се застреляш бандит, ти самият ставаш престъпник?!

Коментар

• Интересен ми е отговора на въпроса
              Ако това се беше случило на конференция на БСП на Станишев, не първанова, как ли биха реагирали днешните премиер и главен прокурор?

Странно е, че няма грам гербераст в темата с лично (поне, когато не се изпуснат да публикуват и препоръката на шефа им) мнение от вчера
              Да не би да са объркани между прокламираната ненавист към ДПС, лице на тройната И реалната картинка на действия на главните лица в републиката

Коментар

• Борисов: Атентаторът да беше взел микрофона и да се изкаже, а не да стреля
                www.24chasa.bg
                „Омразата, която налага ДПС в годините, е изключителна. Каквито и да са му мотивите, това не е цивилизовано, не е правилно. Можеше да вземе микрофона и да каже каквото иска.

Сподели

Опции
                наталия петрова чрез Valeri Tarandov
                А ето и охранител номер едно на Републиката какви глупости плещи .Ако беше някой Мунчо, иди -дойди, но това е Премиера !Не си за там , човече !
                Харесвам · · преди няколко секунди ·
                Опции
                Valeri Tarandov
                Ако го бяха гръмнали него, дали такива глупости щеше да приказва пак или по-големи?!

Коментар

• Борисов силно се възмутил от боя над Октай

Борисов силно се възмутил от боя над Октай

Премиерът определи вчерашното покушение над Ахмед Доган като „инцидент“, пратил Цветанов в болницата при ДПС - шефа

http://www.mignews.info/borisov-siln...ad-atentatora/

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1725227

Коментар

• http://www.mediapool.bg/%D0%BD%D0%B0...ews201886.html

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Всъщност последните тези на полицията ми звучат смислено. (Аз ли го казах?)
                          Октай Някойси не е бил доволен от политиката на Ахмед Доган и ДПС и затова се е опитал да го унижи публично. И същият напоследък изключително много се е интересувал от политика, гравитирал е към партията на Касим Дал. И т.н. Логично ми изглежда, особено ако нападателят е започнал да развива някаква маниакалност (ами ние ) на тема политика.
                          Прав си, Гигов
                          Тънка е границата между здравата мисъл, съмненията и маниакалността.
                          Нереалистичната представа, често се дължи на ограничения ъгъл, от който се наблюдават нещата.

Но остават няколко въпроса и за най-непредубедения човек:

Къде е охраната и ...полицията? Тя не се вижда, дори в първите 5 минути, не секунди, когато талибани удрят легналия и несъпротивляващ се особено, човек.
                          Погледнете и кадрите, когато вече Службите извеждат по стълбите на НДК "Стрелеца".
                          Те го изпускат, едва го хващат, за да го повдигнат...просто действия към един "НЕопасен" субект, който все пак, трябва да се изведе... )
                          Ако е била отказана охрана, защо точно от човека, който има маниакалност по темата?
                          Проверяват се багажи и по селски гари, поне по регламент... но депутати от едни не толкова спокойни райони ...на конгрес - НЕ.
                          Очаквало се е смяна на един емблематичен лидер от поста му, службите какви анализи са правили по темата?

Между другото, погледнете кадрите и вижте как се смее Л.Местан, когато един талибан дърпа панталона на легналия на земята. Изключително, спокойно и несериозно възприемане на обстановката, браво )

В анализа на МВР психолозите не ми се връзват 2 елемента:
                          - човекът искал коренно да промени имиджа си на криминален тип и започнал да се интересува от политика
                          - ходил и при Касим Дал, но после бил и Делегат на младежкото ДПС...като се знаят местните структури как детайлно следят действията на хората си и ги държат изкъсо е също странно
                          - и сериозното му отношение за промяна на битието - стига до "опит за убийство", който набързо ще бъде сменен до хулиганство, но при всички положения, едва ли ще му отвори път в Политиката
                          Last edited by съни(тя); 20.01.2013, 13:17.

Коментар

• Теди Москов: ''Можеха да ни управляват децата на комунистите, че те поне получиха образование на запад, за разлика от никаквото образование на цървулите - техните родители..." А то какво стана? Управляват ни охранителите, шофьорите и компаньонките на бащите им!

Коментар

• http://www.mediapool.bg/%D0%B1%D1%8A...ews201887.html

Коментар

Хайде, вече мотивите на Нападателя са ясни!
                                Подкрепени са и с предсмътно писмо до майка му.
                                Сега започват интерпретациите за различни цели! )
                                Всъщност последните тези на полицията ми звучат смислено. (Аз ли го казах?)
                                Октай Някойси не е бил доволен от политиката на Ахмед Доган и ДПС и затова се е опитал да го унижи публично. И същият напоследък изключително много се е интересувал от политика, гравитирал е към партията на Касим Дал. И т.н. Логично ми изглежда, особено ако нападателят е започнал да развива някаква маниакалност (ами ние ) на тема политика.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X