Първоначално изпратено от netware5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеБанда,
тъплата е сила, мускул....но без мозък. За съжаление това, което може да стане е да притиснат ЕРП-тата и да ги купят Цецо,Цеко,ТИМ и други герои от нашето ежедневие...това дали ще оправи нещата ...едва ли..
Бойко ако хвърли оставка и дойде гея...такива ще ги забърка,че след 2 години ще има истинска революция, но вече ще сме взели заем от Руснаците за ненужното Белене, а Сергей и Р.Овч ще си харчат милионите във Виена (или Москва)....
за мен истината е либерализирането на енергийния сектор..колкото и абстрактно да звучи това.
имам чуството, че Цецо беше при Кеворк да му лъскат имиджа.... ама изпуснах началото на интервюто та може и да бъркам.
за мен трябва да управлява КОАЛИЦИЯ... просто се доказа, че който вземе мнозинство се самозабравя и ГЕРБерите не са изключение от това правило..
Аз бих простестирал първо пред раионните, защото за да има държава трябва да има Полиция, чиято цел не е да брани управляващите от народа, а да натиска крадците,наркодилърите и мутрите....
иначе ако трабва да се пали нещо първото е ДЕКЕВР...това е легалната институция, която обслужва изцяло енергийната мафия + управляващите....
Гледам каква сила и техника вадят полицаите и птиам....къде сте тюфлеци гадни, когато мангалите и не само безчинстват по села и паланки и заради тях се обезлюдяват цели райони с плодородна земя....
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеА ти третия параграф който така ловко прескочи - разбра ли го ?
- или е разговор м/у луди
- това е практическата ти идеална свобода - имаш свободата само да си РОБ !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИмаш свойството да казваш неща, които е абсолютно невъзможно да бъдат верни. И друг път съм ти го казвалHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеРазкъсвам се от противоречия в момента. От една страна си умирам от кеф, че самодоволното, арогантно и некадърно управление на милиционерската пасмина очевидно вече е пътник. От друга страна по никакъв начин не мога подкрепя протести, които са:
1. абсолютно левичарско-популистки, с безумни искания
2. очевидно организирани от някого
Даже жена ми, която е напълно аполитична, гледайки днес новините за протестите, каза: "Да бе, замеряли с кофички кисело мляко, яйца и домати - това не са гладни хора. Ако бяха гладни, нямаше да хвърлят храна".Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе само във философски. И във физически, и в химически, и в математически, и в спор за нещата от живота.
В третия параграф полемизираш не с мен а със себе си или с някой друг. Аз съм анархист.
Вярно е, че ако аз съм прав има голяма опасност да ни бомбардират скоро. Ама може и да не ни бомбардират. Ако си спомняш Сърбите ги бомбардираха и пак живеят по добре от нас.
- или е разговор м/у луди
- това е практическата ти идеална свобода - имаш свободата само да си РОБ !!!
П.С. надявам се , това че си анархист не те спасява от никой монополист нито от местни данъци и такси и т.н. най-малкото и на теб бензина ти е на същата ценаТака, че ... идейната ти привързаност не те прави по-малък роб, нито ти дава "друга" свобода!
Last edited by iivanoff; 17.02.2013, 19:28.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЯзък... значи ако ти си прав, ще ни бомбандират скоро
П.С. в чисто философски спор свободата наистина е първична, но не виждам смисъл от това като няма приложение в реалноста... по хиляди пинизчийски начини официално ни е отнето всичко, без право на връщане!!
Така че философски ако икаш да си свободен да си плащаш измислените данъци, вменените нарушения, измислени изисквания - ДА, съгасен съм че имаш пълната свобода да го направиш!!! Но нямаш свободата да не го направиш! И когато ме насилват да съм свободен по определен начин АЗ СЕ ЧУВСТВАМ НЕ СВОБОДЕН, дори и да е за мое добро
В третия параграф полемизираш не с мен а със себе си или с някой друг. Аз съм анархист.
Вярно е, че ако аз съм прав има голяма опасност да ни бомбардират скоро. Ама може и да не ни бомбардират. Ако си спомняш Сърбите ги бомбардираха и пак живеят по добре от нас.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Евгений Дайнов: Днес ГЕРБ падна
Автор: Владимир Йончев Публикувана на 17 февруари 2013 в 16:39
Евгений ДайновЕвгений Дайнов
Блиц интервю с политолога Евгений Дайнов, взето по време на протеста
Как оценявате днешните протести?
Протестите наближиха мига на това да се превърнат в революция.
Какво не им достига, за да се превърнат в революция?
Да изработят политически грамотни искания. Засега са на нивото на бунта. Но вече се появи самото искане за оставка на правителството.
Очаквате ли да се появят и политически искания?
„Оставка за правителството“ вече е политическо искане.
А какво следва?
Властта няма полезен ход. Днес ГЕРБ падна.
http://offnews.bg/index.php/160076/e...nes-gerb-padna
1. абсолютно левичарско-популистки, с безумни искания
2. очевидно организирани от някого
Даже жена ми, която е напълно аполитична, гледайки днес новините за протестите, каза: "Да бе, замеряли с кофички кисело мляко, яйца и домати - това не са гладни хора. Ако бяха гладни, нямаше да хвърлят храна".He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе можеше ли да започнеш с "прав си" ??? В това си изказване отникъде не ми противоречиш.
- и аз ти описвам защо НЕ МОЖЕ да стане!
Ето какво ми написа ТИ:
"Вътрешния терор в момента се руши лавинообразно. За да се роди нов вътрешен терор от само себе си е необходимо да се достигне до пълна свобода и тя да се изживее. Свободата е по устойчива от терора. За да се спре процеса на осъзнаване и увеличаване на степените на свобода е необходим силен натиск отвън."Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар