Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНа теб специално само нета трябва да ти спрат.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАбе тия хора въобще в къд свят живеят?
Нямат идея за алтернатива, но иначе буйстват по улиците и свалят правителства!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНяма бре, ми в неделя как ще ни спрат. С танкове ли ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЕто резултата от действията на БСП лумпените срещу достойното българско правителство:
Инвеститорите на БФБ масово разпродават
http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/02...vat_dopulnena/
Инвеститорите масово продават акции на БФБ, книжата на водещи компании поевтиняват значително, след като премиерът Бойко Борисов обяви от парламентарната трибуна, че след редовното заседание на правителството ще подаде оставката му.
Коментар
-
Да правим президентска република!
Не знам за друга демократична форма на управление. Ако някой си мисли че може да изработи подобно чудо....
Участие на граждани в органите - и как точно ще се избират тези граждани, и кой ще гарантира че те ще са читави, а не пионки и подкупни муцуни.
Абе тия хора въобще в къд свят живеят?
Нямат идея за алтернатива, но иначе буйстват по улиците и свалят правителства!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДааам, политици идват, политици заминават. Тези ще продължават да ни тормозят и при червени и при сини и при пембени
http://www.youtube.com/watch?v=Pda4z...yer_detailpageБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЕто резултата от действията на БСП лумпените срещу достойното българско правителство:
Инвеститорите масово продават акции на БФБ, книжата на водещи компании поевтиняват значително, след като премиерът Бойко Борисов обяви от парламентарната трибуна, че след редовното заседание на правителството ще подаде оставката му.
Банките на Цеко Минев и ТИМ продават на пожар
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеАз съм против този вариант, тъй като е много лош за България. Оставам в опозиция.
Три месеца след оставането на партията в опозиция и отстраняването и от политическите и управленски лостове, които днес контролира, всички плъхове ще напуснат кораба.
Ще се повтори съдбата на НДСВ.
Коментар
-
ПОЗДРАВИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДРУЖИНКА
Ето резултата от действията на БСП лумпените срещу достойното българско правителство:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеАз съм против този вариант, тъй като е много лош за България. Оставам в опозиция.
Поразрови се назад в темата, преди по-малко от година ти бях написал, че именно арогантността, нахалството, самоувереността и най-вече - некадърността, ще изядат главата Му. И така стана. Никой не отрича заслугите Му за магистралите, метрото, европейските фондове и макроикономическата стабилност. Но Той взе, че си повЕрва! Българинът се дразни от такива хора. Не обича някой да се блъска в гърдите и да се прави на мъж. И Му показа вратата щом издънките зачестиха. А те зачестиха именно заради самоувереността, арогантността и назначаването на некадърни калинки. Това ти бях написал преди няколко месеца. При това добронамерено, в качеството ми на десен избирател. Дори ти бях казал да сведеш тия разсъждения където трябва. И за ядрената енергетика ти бях написал добронамерено разни работи. Е, не ме послушахте. Сега си сърбайте попарата.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар