IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Christo Komarnitski
    А така....Маршрутката дето обикаля ТВ-студията ще пътува празна...
    Ognyan Minchev
    Преди пет минути отказах на bTV да коментирам в централните им новини тази вечер. Днес сутринта бях в тази телевизия. От както е започнала кризата с моите колеги сме непрекъснато на крак - от студио на студио - да коментираме ставащото. Оставили сме си нашата работа и вършим работата на медиите. Това е вече 23 години. Без нито един ТВ канал или радиостанция да ни плащат какъвто и да е хонорар за работата, която им вършим. Позволяват си да ни търсят по всяко време. Звъняли са ми през нощта, вдигали са ме още по тъмно сутрин. Аз нямам нужда от техните пари - слава Богу! Но голяма част от моите колеги - особено по-младите - са финансово притеснени и не са длъжни да работят безплатно за медии, чиито собственици са сред най-богатите хора в страната, дори и в света. Мърдок беше собственик на bTV, сега казват, че е на Красимир Гергов - известен рекламен магнат. Дарик радио е на Радосвет Радев - един от най-богатите хора в България. Другият Гергов - Георги, крупен бизнесмен и собственик на Пловдивския панаир е собственик на NTV. Там също не плащат нито стотинка на хората, които канят да им работят. Нова ТВ, ТВ 7 ... да продължавам ли? Това е проява на господстващата мутренска бизнес кутура в България. Призовавам всички колеги - политолози, социолози и журналисти, които са мародерствани системно по този арогантен начин да спрат да работят ангария на електроните медии и да се организират в защита на правата си. Нито един собственик на медия не прави нищо за никого безплатно. Време е пазарът да влезе в отношенията между медиите и коментаторите, а ангарията да отиде в музея по Османска история.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от KomuNiska
      35748 вече 35759
      Ако на всеки 10 изпратени СМС а един се връзва, въпроса е колко пари са потрошили ГЕРБ за да съберат 30 х харесвания при положения че с толкова гласове няма да вземат и 1% от избирателите

      Коментар


      • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Точно така. Това е правилната позиция на цивилизованите хора.
        Всички срещу бандитската шайка!
        Диктаторът ПАДНА!! Аз доволен!
        И за Стамболов, най-големият български държавник, цоцолистите, туркофилите и русофилите са писали така. Нищо ново под слънцето. Изобщо не си оригинален.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Митингът на ГЕРБ с платена публика – 15 лв. на човек!
          http://www.pik.bg/mitingat-na-gerb-s...-lv-na-chovek/
          Минал съм се . Нищо не ми дадоха! Пфууу

          Коментар


          • Първоначално изпратено от KomuNiska Разгледай мнение
            Бая голяма софра, Вчера следобед във фейсбук за 6 часа се събрха 25000 подписа в негова защита. Хората сами дойдоха в София от страната защото виждат промените.
            а не като сергей да вози 40 рейса с екскурзианти за сметка на БСП. Има разлика нали.Ако магистрала Тракия не стане до лятото ви проклинам. Господ да ви накаже!
            Той Ви е наказал вече ,че ви е дарил с овчи мозъци!
            Май се оказва ,че не е така както казваш.
            SMS-инструкции към администрацията: Отивайте на протест “за” Бойко http://offnews.bg/index.php/161752/s...testa-za-bojko



            Прасета подкрепят Бойко, кметът на Банско води феновете му (снимки) http://offnews.bg/index.php/162068/p...vete-mu-snimki
            Камион с прасета дойде в София, за да подкрепи протеста в защита на Бойко Борисов.
            Камионът е паркиран между “Св. Александър Невски” и общината, но жандармерията не разреши прасетата да бъдат изкарани на жълтите павета пред българския парламент.
            На свой ред министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов помоли протестиращите да приберат животните и да не ги изваждат от камионите, защото ще се стресират от шума и обстановката.....''

            .................................

            Шефове изкараха работници да подкрепят Бойко
            Шефове докараха фирмения си персонал на митинга в подкрепа на Бойко Борисов пред парламента, видяха репортери на OFFNews./снимки тук http://offnews.bg/index.php/162146/s...bojko-obnovena
            Мъже в работни дрехи, очевидно взети директно от строеж, бяха дошли пред Народното събрание. Други протестиращи пристигнаха в миктобус, обозначен с името на “Цветомания ЕООД”, която се занимава с озеленяване. Трета групичка носеше светлоотразителни жилетки, каквито използват работещите в чистотата и озеленяването. Сред тях се забелязваха и роми.
            Пред Народното събрание бяха докарани пет трактора. Единият от шофьорите – от фирма “Токала”, Елин Пелин, призна, че са дошли, защото шефът им ги накарал.
            На площада дойде и кметът на Банско Георги Икономов със свои съграждани. Те не пожелаха да кажат дали работят в администрацията.
            Сред протестиращите беше забелязан и собственикът на футболен клуб ЦСКА и фирма “Титан”, която е една от почистващите фирми в София – Димитър Борисов. В интервю за bTV той призна, че не е ходил на протести от 1991 г. насам. Димитър Борисов беше категоричен, че служители на “Титан” не са били организирани да ходят на протеста в подкрепа на Бойко. Нямало и организирани агитки на ЦСКА.
            Хората на площада масово отказваха да отговорят на въпросите на наши репортери къде работят и защо са там в работно време. Някои обаче признаха, че шефовете им били за ГЕРБ и нямали против служителите им да присъстват.
            Някои от протестиращите бяха с работните си облекла, на които беше изписано името на фирмата, за която работят. Сред тях бяха строителната фирма “ВАС МИТ ЕООД”, фирмата за озеленяване “Цветомания ЕООД” и аграрната фирма “Агромах”.

            Митингът на ГЕРБ с платена публика – 15 лв. на човек!
            http://www.pik.bg/mitingat-na-gerb-s...-lv-na-chovek/
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от KomuNiska
              вече 35689 души
              http://www.facebook.com/pages/%D0%9F...90725907622388
              35691 както си говорим
              Да успях да го видя - ей много народ бил бачкал в чистотата значи

              Коментар


              • Чунчо, дай нов адрес на този нищо не излиза остават значи 231 човека в подкрепа на Бойко

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                  Едвин Сугарев: Всички срещу Борисов

                  frognews.bg
                  Точно така. Това е правилната позиция на цивилизованите хора.
                  Всички срещу бандитската шайка!
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                  Коментар


                  • Естествено че всички са срещу ГЕРБ то когато диктатора падне всички гледат да го наритат. Още Макиавели е писал за това.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      След постовете на marin1 и gigow съм абсолютно убеден че БСП и ДПС са една и съща партия. Затова привъжниците на БСП абсолютно спокойно могат да считат за свой лидер Местан (Доган)....
                      И имаш нахалството още да пишеш. В канала сте! И на изборите ще ви скъсаме шушоните, бандити!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар


                      • Едвин Сугарев: Всички срещу Борисов

                        frognews.bg

                        Когато имате масови протести, на които хиляди да излезнат на улицата, изкарвате няколко провокатора сред тях, така, че да се пролее кръв. Сценарият, който беше изигран срещу Бойко Борисов, е трудно преодолим, коментира за Фрогнюз Едвин Сугарев.

                        - В интервю от вчера предрекохте, че оставката на Борисов предстои най-вероятно след предизвикан сблъсък и жертви по време на подготвяния в неделя голям протест. Познахте, обаче събитията избързаха?

                        - Предвидимо беше, че така ще се случат нещата. Сценарият, който беше замислен срещу Бойко Борисов, беше от този тип, който не може да се преодолее. Когато имате масови протести, на които хиляди да излезнат на улицата, изкарвате няколко провокатора сред тях, така че да се пролее кръв. При такава ситуация правителството не му остава друг избор, освен ако не действа силово и по този начин и да рискува цялото доверие, което има. Големият въпрос, който човек сега трябва да си зададе – какво от тук нататък?

                        - Кои са авторите на този сценарий?

                        - Авторите са пределно ясни. Преди време Станишев казваше, че ако това правителство не си тръгне само, може да се намери и друг начин по който да си отиде. Видяхме го този начин. На току-що провелия се конгрес на БСП се взе решение партията да вложи в своята програма национализацията на енергопреносните дружества. Което е в техен стил и имат опит, още от 1934 година. Странно беше защо същата точка залегна и в исканията на хората, които излезнаха да протестират. Начинът по който ескалира протестът – от началото срещу високите сметки за ток, до искания за оставка на правителството, говори ясно за политическия интерес. Именно – на партиите, които бяха част от тройната коалиция, които най-вероятно ще бъдат отново.

                        - Управлението си ГЕРБ започна с подкрепа от „Атака” и ДСБ, които също поискаха оставката на кабинета. Всички ли са срещу Борисов?

                        - Очевидно ГЕРБ е съвсем сам срещу всички останали. Опозицията в България започна да се сформира по принципа „всички срещу Бойко Борисов”. Това не е случайно. Интересите на всички съвпадат това правителство да бъде свалено. И за БСП и за ДПС е ясно – надяват се на власт. По-интересен е казусът със Синята коалиция. Очевидно са си направили сметката, че биха могли да си върнат част от електората, който им беше взет от Бойко Борисов. В това са съсредоточени техните усилия и постигнаха странен синхрон с БСП като поискаха също оставката на правителството. Развоят на нещата е свързан още с твърде сериозните руски интереси.

                        - Какви са сценариите в държавата оттук нататък?

                        - Очевидно сценариите са свързани с предсрочни парламентарни избори. Не виждам за коя партия би представлявало интерес да съставя временен кабинет в рамките на този парламент. За ГЕРБ решението за оставка беше нужно, за да минимализира своите загуби. Другите партии бързат за избори и така да гарантират, че ще се доберат до властта, преди да бъдат разкрити техните стари грехове.

                        - Какви са прогнозите ви за резултат на предсрочни избори? Впечатлението е, че стачкуващите не знаят какво искат, а само какво не – никоя от съществуващите партии да не управлява.

                        - Те така казват, обаче техните протести обслужваха конкретни политически интереси. За тяхна сметка си е, че не видяха, че по този начин завеждат БСП и ДПС към властта.

                        - Какъв е процентът на протестиращите според вас, които изпълняват политическа поръчка?

                        - Става въпрос за малко внедрени сред протестиращите, които направиха провокация с побоя на „Орлов мост” на 19 февруари. Но си давам сметка колко е лесно на партия като БСП да пусне едно тайно окръжно по своите структури и да каже „момчета, вървете на протестите, само не се афиширайте като наши членове”. Затова е трудно да се каже каква част от протестиращите са били искрени.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от KomuNiska Разгледай мнение
                          Най добрият Премиер до момента. Наля в икономиката над 20 милиарда лева в повече от Тройната коалиция с което парира ефекта на кризата. Ако не го беше сторил сега щяхте да ме питате : Къде серат гладните?
                          4ун4о! Защо си с нов ник? Какво стана с Rusia?
                          Герберите са като плъхове, колкото и да запушваш дупките, те пак изпълзяват от канализацията.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от KomuNiska
                            http://www.facebook.com/home.php#!/p...90725907622388

                            Личи си ,че си просто парче!
                            Account Temporarily Unavailable.

                            Your account is currently unavailable due to a site issue

                            Това излиза на твоя адрес

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              така е на повърхността
                              но скритата коалиция е ГЕРБ - ДПС
                              не забравяйте приказките на Доган точно преди изборите 2009 и до какво водеха те

                              узаконените заменки и нетърсенето на никаква отговорност, въпреки заплахата от санкции на ЕС...също
                              коалициите по места за президентските избори, въпреки крясъците на Борисов срещу БСП и съюзника му ДПС

                              Борисов е най-големия Позьор на прехода!

                              След постовете на marin1 и gigow съм абсолютно убеден че БСП и ДПС са една и съща партия. Затова привъжниците на БСП абсолютно спокойно могат да считат за свой лидер Местан (Доган)....

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                това ми е последното писание към теб, не съм вярвал, че можеш да паднеш толкова ниско - точно ти ли ще ме наричащ бойковист, бе комуноиден боклук!!! Аз съм писал против Тиквата преди ти да знаеш за съществуването на този форум.
                                А специално събитията от 89-та в Шумен съм ги гледал от балкона на братовчедите ми до Руски паметник, та хайде да не си ги мерим
                                Имам толкова хубави спомени от шумен и познавам толкова готини хора от ам, но все ще се намери един борсук да развали меда с черпака катран
                                Това че си почитател на фашизоидния боклук Волен Сидеров е още по-лошо. Такива като Волен, такива с твоите разбирания са изгаряли хората на клада през средните векове, такива като теб са горили евреите, пък и другите неарийци, в лагерите на смъртта. Как може човек от 21 век да изповядва подобни фашизоидни идеи?
                                Трябвало в България всички да са с български имена!!! Боже!
                                Ами българите в Германия, Великобритания, Италия, Испания, САЩ и Канада трябва ли да си сменят имената с тамошните? Ами арменците? А ако не искат? На кладата ли? Или в газовата камера? Фашисти !
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X