Първоначално изпратено от KomuNiska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениетака е на повърхността
но скритата коалиция е ГЕРБ - ДПС
не забравяйте приказките на Доган точно преди изборите 2009 и до какво водеха те
узаконените заменки и нетърсенето на никаква отговорност, въпреки заплахата от санкции на ЕС...също
коалициите по места за президентските избори, въпреки крясъците на Борисов срещу БСП и съюзника му ДПС
Борисов е най-големия Позьор на прехода!
Last edited by mechobikov; 21.02.2013, 17:13.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениетака е на повърхността
не забравяйте приказките на Доган точно преди изборите 2009 и до какво водеха те
узаконените заменки и нетърсенето на никаква отговорност, въпреки заплахата от санкции на ЕС...също
коалициите по места за президентските избори, въпреки крясъците на Борисов срещу БСП и съюзника му ДПС
Коментар
-
Първоначално изпратено от KomuNiska Разгледай мнениеБая голяма софра, Вчера следобед във фейсбук за 6 часа се събрха 25000 подписа в негова защита. Хората сами дойдоха в София от страната защото виждат промените.
а не като сергей да вози 40 рейса с екскурзианти за сметка на БСП. Има разлика нали. Ако магистрала Тракия не стане до лятото ви проклинам. Господ да ви накаже!
Той Ви е наказал вече ,че ви е дарил с овчи мозъци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KomuNiska Разгледай мнениеБая голяма софра, Вчера следобед във фейсбук за 6 часа се събрха 25000 подписа в негова защита. Хората сами дойдоха в София от страната защото виждат промените.
а не като сергей да вози 40 рейса с екскурзианти за сметка на БСП. Има разлика нали. Ако магистрала Тракия не стане до лятото ви проклинам. Господ да ви накаже!
http://www.facebook.com/groups/43007...ref=ts&fref=ts
Цели 231 човека са подкрепили Бойко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеНещо си се объркал.Бойко дойде на власт благодарение на Болен Лидеров и Драгалевския мангал.После купи помиярите на Янко и Волен и те така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеВостание може да има, само ако са налице хората.За съжаление е....м... на града.Он обезлюдя и ми е болно за това.А какъв живец имаше ...Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКак върви востанието у РусеВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladislavvv Разгледай мнениеС тия пиянски приказки сте много силни на маса
То колчем като за една не много голяма софра сте всичките
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеСъщо мисля ,че е недопустимо http://vbox7.com/play:255b86dd7d&r=emb Буда да се заиграва с етническия мир в България!.Ако Доган е поръчал действително убийството му , защо Прокуратурата досега не е образувала следствено дело по тази информация? Как се управлява обществото ни и по какви правила въобще!?Отвратена съм днес от тоя цирк който се разигра вътре в НС и отвън .
Как върви востанието у РусеLast edited by mechobikov; 21.02.2013, 17:03.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
това ми е последното писание към теб, не съм вярвал, че можеш да паднеш толкова ниско - точно ти ли ще ме наричащ бойковист, бе комуноиден боклук!!! Аз съм писал против Тиквата преди ти да знаеш за съществуването на този форум.
А специално събитията от 89-та в Шумен съм ги гледал от балкона на братовчедите ми до Руски паметник, та хайде да не си ги мерим
Имам толкова хубави спомени от шумен и познавам толкова готини хора от ам, но все ще се намери един борсук да развали меда с черпака катран
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЛъжеш еничарин, лъжеш. В разпръскването на демонстриращите против насилието български граждани участваше твоят кумир Бойко Борисов. Той беше командирован от София тук. Прочети му биографията. И пожарните дето пръскаха хората бяха софийски. Вътрешни войски, милиционерските формирования вършеха това гнусно престъпление. И аз съм го видял с очите си. И не беше на Руски паметник, очевидно само това знаеш, ами беше на улицата до пазара.
Още тогава, като офицер не съм се притеснявал да изразя своята позиция. Вярно, че я изразих на партийно събрание, а не пред подчинените си, но го казах още тогава ясно.
И не съм си променил позицията. Престъпление е да насъскваш една част от българския народ срещу друга!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от KomuNiska Разгледай мнениеЩЕ ЯДЕТЕ БРЪМБАЛОТО!
То колчем като за една не много голяма софра сте всичките
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЛъжеш еничарин, лъжеш. В разпръскването на демонстриращите против насилието български граждани участваше твоят кумир Бойко Борисов. Той беше командирован от София тук. Прочети му биографията. И пожарните дето пръскаха хората бяха софийски. Вътрешни войски, милиционерските формирования вършеха това гнусно престъпление. И аз съм го видял с очите си. И не беше на Руски паметник, очевидно само това знаеш, ами беше на улицата до пазара.
Още тогава, като офицер не съм се притеснявал да изразя своята позиция. Вярно, че я изразих на партийно събрание, а не пред подчинените си, но го казах още тогава ясно.
И не съм си променил позицията. Престъпление е да насъскваш една част от българския народ срещу друга!
Лъвът скъса синджиря !!!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Също мисля ,че е недопустимо http://vbox7.com/play:255b86dd7d&r=emb Буда да се заиграва с етническия мир в България!.Ако Доган е поръчал действително убийството му , защо Прокуратурата досега не е образувала следствено дело по тази информация? Как се управлява обществото ни и по какви правила въобще!?Отвратена съм днес от тоя цирк който се разигра вътре в НС и отвън .
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар