Вижте кой ще ви води: цък
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Todor Georgiev
По повод ревовете "искаме си царя Тиква" ,щото от Брюксел го искат и няма да ни дават пари,моля да се вземе под внимание официалното изявление на говорителя на Европейската Комисия в Брюксел , Пия Хансен.ot dnes 20.02.2013:
"Събитията в България са начало на демократичен процес, заяви на пресконференция говорителят на Европейската комисия Пиа Хансен.... "Напоследък загрижеността ни за свободата и върховенството на закона при управлението на премиера Борисов нарастваше все повече", заяви Уотсън. Той постави българския министър-председател в оставка "в "Б" групата със Силвио Берлускони и Траян Бъсеску" и изрази надежда "отборите от тази група да не играят след изборите тази година".
Според Уотсън най-голямото предизвикателство сега е подобряването на демокрацията и върховенството на закона в нашата страна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеХа, добър ден!
А какво точно искаше?
"България уби дете! "-2 част- по-успешна.
Не съм сигурна какв емотиконка да сложа.
Искам промяна на статуквото, а не на играчите в него!
Конкретиката, много пъти е коментирана, може и да се допълва, затова не я повтарям
- гражданско участие в регулаторните комисии,
- публичност на всички действия по обществени поръчки,
- реални референдуми по важни въпроси( задължителна промяна на закона за това)
- промяна на един куп закони, които нарушават правния принцип за равнопоставеност на страните и дават предимство на определени участници
- възможност за отзоваване на депутати - не разбирам, защо ако някой е заблудил избирателите в изборния процес това трябва да остава ненаказано 4 години(партиите не могат да бъдат арбитър, явно)
....има още много неща
Дори малко от това да се постигне ще е голяма крачка напред.
Например ти, харесваш Костов, аз не го намирам за демократ, но ако той заяви, че ще изпълни точно определени промени, с някакъв вид граждански договор за изпълнение, аз съм готова да гласувам за него....същото важи и за останалите
Никога не са ме интересували партиите като институции, ценя свободата си, затова ме интересуват принципите.
А ти, какво искаш?
допълвам
Убедена съм, че с приемането на тези и още някои правила, че промяната на системата ще доведе до подобряване чувствително и на качеството на живот на българите.Last edited by съни(тя); 20.02.2013, 20:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИска ви се на борците за статуквото да спрат протестите, ама няма. Лъвът скъса синджиря !!!
Не става само с ядене...Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Ивайло Зартов
само завършен подлец и страхливец може да изкара зависими от него хора като жив щит и да ги жертва, срещу народа-срещу българските граждани, които са против всички крадливи политици и олигарси, против геноцида през последните 23г., явно желанието да се отхвърлят всички без изключение чорбаджии е предизвикало паника в паразитите, свинските черва до последно ще се борят да си предадат щафетата и грабежа да продължи, но този път улицата няма да позволи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеРавновесие, дувнанмата е пред парламента. Никой не харесва червените мутрогенератори от БСП. Всички знаят, че БСП създаде мутрите и Бойко. Баламите умряха. Лъвът скъса синджиря.
Няма ли пряка демокрация' има източване.
Лъвът скъса синджиря !!!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеБойко излезе най големият...газар Евала.... ....човека си заинава за Америка да пише книги и преподава лекции ....а вие му дръште оставката ,Ама хубаво е дръште данее изстървете....кви сте ОМНИИhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеБойко излезе най големият...газар Евала.... ....човека си заинава за Америка да пише книги и преподава лекции ....а вие му дръште оставката ,Ама хубаво е дръште данее изстървете....кви сте ОМНИИНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар