IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Министрите на ГЕРБ надминаха всички свои предшественици по наглост в предизборните лъжи за наша сметка

    Д-р Боян Кутевски

    Миналата седмица двама приятели ми зададоха един много интересен въпрос – познавам ли някой, който ще гласува за ГЕРБ на следващите парламентарни избори. И наистина – бързият преглед в немалкия брой приятели и познати показа, че само двама души, които са членове на ГЕРБ най-вероятно биха гласували за тях. За всички останали – претендирам, че познавам доста интелигентни, нормални и граждански активни хора – съм почти убеден, че не са го направили на миналите избори, а пък за тези убеждението ми направо преминава в сигурност. На свой ред го зададох на други приятели и почти по същия начин стигнахме до заключението, че почти никой интелигентен, нормален и граждански активен човек не би гласувал за ГЕРБ. Да не говорим, че хората, които познавам от ГЕРБ, по-скоро имат някакъв особен тип идеализъм, вярвайки че Бойко Борисов наистина не знае какво правят неговите министри. Заключението ми, разбира се, не е представително и не искам да кажа, че в подобна заблуда са не са и други интелигентни и нормални граждани. Но трябва да признаем – и аз, и те – че кампанията, която властта води в отчаяния си опит да се окопае за втори мандат във властта е обидна дори за хората, които вярват, че властта може да има най-добри и почтени намерения точно в края на своя мандат.

    Тогава?! Как така се оказва, че за една голяма част от медиите и социолозите, които безспорно влияят върху обществения дневен ред в България всичко върви от добре, че по-добре?! Нима ехото на празния хладилник изкривява появяващите се отвсякъде министри-лапачи и наистина създава чувство на ситост и ментално задоволство? Отговорът на този въпрос е прост: въпросните медии и социолози са добре „нахранени“ с пари по еврофондовете за безсмислени пропагандни кампании и са положили клетва за вярност на ГЕРБ до изборите – никаква критика, никакво обективно отразяване на бедността, мизерията и гладните бунтове, които вече започват в различни точки на страната. И редовни бонуси – отразяване на всяка безсмислена предизборна акция на министрите и поне по 3 пъти на ден Бойко Борисов да се появява в героична поза да обяснява за поразиите на бившата власт. Ако трябва наистина да направим едно сравнение между него и предишното правителство, то има една съществена разлика – тогава хората бяха понатрупали определен запас от пари и цинизмът не беше така осезаем. Впрочем, късопаметният СуперБойко вече не си спомня как се гневеше извънпарламентарно на своя предшественик (и вероятен наследник Станишев) за същите номера, погодени през лятото на 2009 г.

    Ако вече се питате къде е смисълът да ви занимавам с очевидностите на властовия крах, бързам да ви обясня за основната „засечка“, която стои пред властващата клика. Всъщност, масираните агитационни мероприятия влизат в ясно противоречие с действителността на парализиран бизнес, нарастващо недоволство и желание за справедливо възмездие на изборите. Оттук нататък всяко предизборно здрависване с предварително строени и платени клакьори ще струва по някоя и друга десета от процента от и без това миниатюрната подкрепа на ГЕРБ. „Тогава?!“, справедливо ще се запитате вие, „идиоти ли са тези хора, та излизат да работят срещу себе си?“ Не точно! Цялата клика на ГЕРБ в момента е вкопчена здраво в лобистка битка, организирана на принципа, че ако не ходиш да стягаш редиците си срещу съперника – той ще отиде и ще ги обърне срещу теб. Така че всъщност масираната кампания е насочена към самия ГЕРБ, но пък се плаща от всички, които са против ГЕРБ!

    Но и в този извратен напън за вътрешно надмощие, казано по бойковски, ГЕРБерите „ще гризнат дръвцето“. Местните структури са излъгани, оставени без самостоятелна далавера, (всичко се изпомпва към ББ и ЦвъЦвъ) демобилизирани и отчаяно търсещи начин да се присъединят като цяла структура към друга партия. Купуват се нови кметове, но старите се изхвърлят, забравят, шантажират или, не дай Боже друго! Естествено, предателите навсякъде се приемат с подозрение, защото веднъж станеш ли предател…

    Самите ГЕРБери са изумени от огромната омраза, натрупана срещу тях. Голямата част от тях с нищо не са виновни за държавния погром, който престъпните им босове организираха над България. И сега им е много мъчно, че същите тези босове ще ги хвърлят в жертва на грандиозния крах, който предстои на парламентарните избори. На всичкото отгоре, при реденето на новите депутатски листи ще се намерят нови будали, които ще си платят да са депутати и накрая ще останат с празни ръце. Но няма нужда да ги мислим…

    Друг сериозен шамар на вота, властта ще получи от държавната администрация. Наивното убеждение, че може да купиш хората с няколко бонуса е гнусно, но тотално погрешно. Кадърните чиновници са набрали толкова много гняв срещу министерските любовници, които са направили шеметния кариерен скок от младежката организация направо в ключовите административни постове на министерствата и управляват там така, както могат – затова и много хора оприличават поразените министерства на бардаци. Най-добрите специалисти, които бачкат здраво в министерствата вече се чудят кой точно ще ги изрита – държанките на властта или следващите управляващи, които ще ги заподозрат в преданост към бившите. Особени постижения в министерския ескорт има в Министерство на финансите и Министерство на земеделието и храните…

    И така – готвим се да видим крадене като за последно. Но горещо се надяваме, че на тези хора ще им е наистина за последно!

    Коментар


    • Днес, сутринта, по медиите лъсна наглостта на манипулацията, която премиерът и ГЕРБ повтаряха десетки пъти, опитите да измамят и демотивират българските граждани тъй, щото да не идат при урните. Многократно пояснявах, че няма физическо основание за технтите твърдения за "30-40 милиона лева, които ще откраднем от националната икономика. Никой не е казвал, че е без пари, но, ето го поредното явно доказателство за спекулации и недобросъвестност у едни хора, които мислят, че сме "лош мат'риял". Опитаха да ни направят на идиоти, разчитайки, че нито помним, нито умеем да мислим.

      - За какво ли още /не/ са ни излъгали последните години, как мислите?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        ГАРАНТИРАНО Герб няма да събере повече от 15% на изборите.

        Не бих ти пречил да мечтаеш!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
          Тц! Не си в час. Разликата между ГЕРБ и БСП ще бъде не по-малко от десетина процента. И лесно ще намери хора за коалиция. А Станишев! Ще продължи още известно време да бъде портиер в ПЕС. Да открива и закрива заседанията им!
          Горкичкият Станишев! Хайде да му правим страницата!
          ГАРАНТИРАНО Герб няма да събере повече от 15% на изборите.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
            А , СТИГА САРКАЗЪМ ДЕ ! ИМАМ СЕРГИИ НА КИРКОВ, ГЛАДЕН НЯМА ДА ОСТАНЕ! ДАНО САМО ПРЕСТАНЕ С ПОСРЕДСТВЕНИТЕ СИ ЛЪЖИ, ЧЕ ЩЕ МИ ИЗГОНИ КЛИЕНТИТЕ.
            Вземи го викач, да ти събира купувачи за сергията ти. За това ще го бива много.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
              Та викаш Бойко печели.Е печели ма не мое направи правителство щото требе коалиция с още някой + ДПС според зависи колко партии влезат у парламенто.Ще си отрие жълтото отзаде с мандата на президенто.А он че го даде на Станишев.И тук идва най лошото второ правителство на Червените прашки.След два месеца никой няма да помни Бойко Борисов.
              Тц! Не си в час. Разликата между ГЕРБ и БСП ще бъде не по-малко от десетина процента. И лесно ще намери хора за коалиция. А Станишев! Ще продължи още известно време да бъде портиер в ПЕС. Да открива и закрива заседанията им!
              Горкичкият Станишев! Хайде да му правим страницата!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                Абе започна да ми става жал за Станишев. Първанов го набута много ловко в този референдум. Уж умното момченце на партията не разбра, че това ще бъде поредната му загуба от ББ. От понеделник, въпреки планираните речи и възхвали на "победата" противниците на Станишев в партията ще започнат подготовката за големия обстрел след изборите. В тези избори Станишев няма да бъде първи, което означава, че няма да получи първи мандат за съставяне на правителство. Първи ще бъде ББ. И той ще нанесе последният удар на Станишев. Ще го довършат Първанов и сие.
                Та жал ми става за Станишев. След изборите и свалянето му от предсеадателския пост в БСП, какво ще прави момчето. То той няма професия! Какво ще работи? И кой ще го храни? Момето ли?
                Горкият Станишев! Не е ли вече време да направим страница за него във фейсбук с молба за помощ!
                Бедни ми Станишев! Защо не се гръмна политически още при Гредетина си през 2009?
                А , СТИГА САРКАЗЪМ ДЕ ! ИМАМ СЕРГИИ НА КИРКОВ, ГЛАДЕН НЯМА ДА ОСТАНЕ! ДАНО САМО ПРЕСТАНЕ С ПОСРЕДСТВЕНИТЕ СИ ЛЪЖИ, ЧЕ ЩЕ МИ ИЗГОНИ КЛИЕНТИТЕ.

                Коментар


                • Британски град предупреди българите и румънците "да стоят надалеч"
                  Имигрантите от България и Румъния получиха предупреждение да стоят далеч от Брайтън и Хоув, ако предварително не си намерили работа и място, където да отседнат, пише британското издание The Argus.http://www.theargus.co.uk/news/10183..._Hove/?ref=rss

                  Съветът към българите и румънците бе отправен от директора на благотворителна организация в града Анди Уинтър.

                  „Ако нямат работа или подслон, правителството би трябвало да им каже да не идват. А ако дойдат, ще се опитаме да ги преориентираме по най-добрия начин”, заявява Уинтър.

                  "Факт е обаче, че тук ситуацията за хората без дом и работа е много тежка", предупреждава той, добавяйки, че "улиците в града не са павирани със злато".

                  От изданието припомнят, че около 250 хиляди емигранти от Българи и Румъния се очаква да влязат във Великобритания през следващите пет години, след като ограничения за работа на Острова паднат в края на 2013 г.. Експертите от обаче твърдят, че е почти невъзможно да се посочи колко ще е точният брой на хората от двете страни, които ще изберат да се заселят в графството Съсекс.

                  Брайтън вече е популярна дестинаця за чуждестранните работници. 15,1% от населението на града са имигранти. Според данните на местните власти всяка година там пристигат близо 4000 работници от чужди страни.''
                  economymagazine.bg
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Поредното доказателство за "големите успехи" на Цвъки в борбата с организираната престъпност. Гордостта на Правителството и лично на Премиера.

                    Въоръжени обраха инкасо автомобил в София


                    И вчера

                    Нов обир - трима маскирани задигнаха 34 хиляди лева от банка в Бургас

                    Ама да не си помислите, че тези тук са организирани престъпници. Нищо подобно. Това са дребни битови кражби... Дето Цвъки не отговаря за тях.
                    От както тия са на власт се увеличи :битовата престъпност, въоръжените обири ,самоубийствата и убийствата .И доколкото имам инфо разкриваемостта особенно при убийствата е почти е 0.
                    Last edited by коки; 24.01.2013, 22:18.
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                      Абе започна да ми става жал за Станишев. Първанов го набута много ловко в този референдум. Уж умното момченце на партията не разбра, че това ще бъде поредната му загуба от ББ. От понеделник, въпреки планираните речи и възхвали на "победата" противниците на Станишев в партията ще започнат подготовката за големия обстрел след изборите. В тези избори Станишев няма да бъде първи, което означава, че няма да получи първи мандат за съставяне на правителство. Първи ще бъде ББ. И той ще нанесе последният удар на Станишев. Ще го довършат Първанов и сие.
                      Та жал ми става за Станишев. След изборите и свалянето му от предсеадателския пост в БСП, какво ще прави момчето. То той няма професия! Какво ще работи? И кой ще го храни? Момето ли?
                      Горкият Станишев! Не е ли вече време да направим страница за него във фейсбук с молба за помощ!
                      Бедни ми Станишев! Защо не се гръмна политически още при Гредетина си през 2009?
                      Та викаш Бойко печели.Е печели ма не мое направи правителство щото требе коалиция с още някой + ДПС според зависи колко партии влезат у парламенто.Ще си отрие жълтото отзаде с мандата на президенто.А он че го даде на Станишев.И тук идва най лошото второ правителство на Червените прашки.След два месеца никой няма да помни Бойко Борисов.

                      Коментар


                      • Абе започна да ми става жал за Станишев. Първанов го набута много ловко в този референдум. Уж умното момченце на партията не разбра, че това ще бъде поредната му загуба от ББ. От понеделник, въпреки планираните речи и възхвали на "победата" противниците на Станишев в партията ще започнат подготовката за големия обстрел след изборите. В тези избори Станишев няма да бъде първи, което означава, че няма да получи първи мандат за съставяне на правителство. Първи ще бъде ББ. И той ще нанесе последният удар на Станишев. Ще го довършат Първанов и сие.
                        Та жал ми става за Станишев. След изборите и свалянето му от предсеадателския пост в БСП, какво ще прави момчето. То той няма професия! Какво ще работи? И кой ще го храни? Момето ли?
                        Горкият Станишев! Не е ли вече време да направим страница за него във фейсбук с молба за помощ!
                        Бедни ми Станишев! Защо не се гръмна политически още при Гредетина си през 2009?

                        Коментар


                        • Ееее без обиди за премиера....Бойко Борисов....спасението на народа! Овчаров май иска даги закръгли за милиард....ама не,заедано с червените буски......дюшеш ще дойдат на бат рамбо в централния
                          Last edited by X_Y; 24.01.2013, 22:07.
                          Животът е огледало.....усмихвай се

                          Коментар


                          • Комунист(социалист) може да бъде само онзи, който може да прави за обществото, нещо безкористно и безвъзмездно. Който не може да прави това, но се кичи с това звание, е нищо друго освен шарлатанин!!!

                            С уважение: Р. П.

                            Коментар


                            • Поредното доказателство за "големите успехи" на Цвъки в борбата с организираната престъпност. Гордостта на Правителството и лично на Премиера.

                              Въоръжени обраха инкасо автомобил в София


                              И вчера

                              Нов обир - трима маскирани задигнаха 34 хиляди лева от банка в Бургас

                              Ама да не си помислите, че тези тук са организирани престъпници. Нищо подобно. Това са дребни битови кражби... Дето Цвъки не отговаря за тях.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Всичко това е ясно от по ясно....що да строят пътища болници домове за деца и прочие.....яяя в белене я в джоба кинтите и после Кирито Кат123 Себила Гигов и др щеми обясняват как Овчаров и Станишев били честни...ОЛЕЛЕ МАЛЕ....ОК хайде дае строим ама аз да подпиша договорите и да взема комисионните.....А вие дае строите......Ееее.... Борисов Дави прилича на Балък.....Вие май си повярвахте.....Вашата далавера Свърши Другари колкото и давие болно.....Няма да строите Белене .....ами вземете си измислете друг бизнес....
                                Животът е огледало.....усмихвай се

                                Коментар

                                Working...
                                X