If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, но в Русия вижа какво казва "недемократичния" им закон:
От гледна точка на тяхната практика (а явно и световната,щото руснаците няма да измислят точно в частта "Държавно управление" нещо свое - или не поне и за референдумите.....),нашият е напълно незаконен
SPART щом голямата мечка нареди ,е без значение къв е .Иначе Драгунов е насреща .
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Аз имам една и от сърцето ми капе кръв а душата ми стене от притеснения за нея....
Какво ли му е с ЧЕТИРИ....
Чичо и аз в началото бях тъй .Но като се замисля ,че е на МНОГО ПО ДОБРО МЯСТО се радвам ,че не е в БГ.Ако щеш ми вярвай за детенце се притеснявах като си дойде по нова година .Успокоих се едва като замина .И като се има предвид ,че има и база за сравнение ,сина не ще и да чуе да си идва повече тука.Живот и здраве един ден заминаваме и ние при него .
Elsi Dimitrova
Видях,че Бибитко фон Мюнхаузен и Цвинокио Пинокио вече носят очила. Сигурно имат нужда от тях, за да сричат по-малко, когато четат на глас! Обаче тези, които са ги съветвали по отношение на рамките и цвета много са сбъркали. Тези очила, въобще не отиват на тези окръглени, закръглени, гологлави и излъчващи примитивност кратуни. Ужасно им е сбъркан PR на тези двамата!
вгений Антонов Hristo Naplatarov
По професия съм инженер и винаги съм работил в сферата на енергетиката дори и във възобновяемата. Така: Не разбирате ли , че и леви и десни са от единия отбор, в другия сме всички ние. На тях от вън им е наредено БГ да няма ядрени мощности, като едните имитират подкрепа, другите се правят на европейци. Наредено им е постепенно тук да стане територия за туризъм, развлечения и пазар на техни стоки. За целта: никаква промишленост, енергетика и индустрия. Евентуално само земеделие, ама с европейски квоти и от европейски фондове, това разбира се става изцяло с поставеното ни от тях правителство, за което също си мислим че гласуваме и избираме ние. Никой не поставя въпроса от къде ще вземем ток, когато 25% от автомобилите минат на ток, каквито са целите на европа до 2025, ами когато 50% от колите минат на ток?.......... нима за това не са се сетили поддръжниците на атома?????....не, те просто имитират подкрепа за атома, за това са поставени на тези постове, да имитират!!! А какво ще стане като започнем да внасяме ток ли, с тази памет на народа какво може да стане, следващите правителства ще обвинят сегашните в недалновидност и толкоз, и пак ще се чудим на роднинските им връзки със сегашните и с тези от соца...... Относно замърсяването, Зори към теб, ядрената енергия не освобождава грам вредни емисии. Колко са жертвите от ядрени катастрофи и колко са жертвите само в мините за ТЕЦ-овете, ядрените отпадъци се изпращат обратно в русия като технологиите вече позволяват повторното им обогатяване до свежо гориво за малко по-различни реактори....
Да, но в Русия вижа какво казва "недемократичния" им закон:
...Статья 7. Обстоятельства, исключающие назначение и проведение референдума
3. Референдум не проводится в последний год полномочий Президента Российской Федерации, Государственной Думы Федерального Собрания Российской Федерации, а также в период избирательной кампании, проводимой одновременно на всей территории Российской Федерации на основании решения уполномоченного федерального органа. Данное положение не действует в случаях, предусмотренных частями 1 и 2 статьи 6 настоящего Федерального конституционного закона.
От гледна точка на тяхната практика (а явно и световната,щото руснаците няма да измислят точно в частта "Държавно управление" нещо свое - или не поне и за референдумите.....),нашият е напълно незаконен
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Една тъжна българска картина!Стефан Цанев:Изгонихме децата си, това е проклятието ни
26 Януари 2013 15:39
Безработицата в България не е 500 хил. души,а много повече. 2,5 млн. са безработните, защото никога не трябва да забравяме и българите, които напуснаха страната си и станаха емигранти. Това е предупреждението към властта на поета бунтар Стефан Цанев. Ако тези българи бяха останали в родината си, ще настъпи социален взрв - няма индустрия, няма производство, как щяха да живеят и да се изхранват тези хора, пита авторът на „Града на слънцето”. Той констатира, че в Европа няма друга такава страна, която да е прогонила децата си, да е прокудила една трета от населението си, и това е проклятието на родителите. Цанев призна с тъга, че неговите дъщери живеят извън България и сигурно няма да се върнат, защото не виждат тук бъдеще, не се чустват сигурни. http://faktor.bg/novini/balgariya/58...atieto-ni.html
Много просто.Има страхотен интернет защото няма монополи и поне в началото нямаше регулации.Това позволи на местните кабелараки да се развият. И не на последно място, Боко няма толкова акъл да е... мамата и на този бизнес.
To learn more about the wonders of “Bulgayria”, and to take advantage of some promised upcoming discounts, check out the Gay Holidays in Bulgaria website.> http://gayholidaysinbulgaria.com/eng/
Кире, след атентата ДПС дали са изгубили избиратели?
А сега, след последните лъжи на "Партията на Русия" в България БСП, покрай референдума.И след като се очертава да е пълен провал.Тъй като няма да има достатъчно гласували.Колко ли избиратели ще изгубят и те?
А и за кого остава да се гласува, познай?Няма за сега за кого.Да видим.
А ги виждаме, какви са били до сега.Нали.
Коментар