IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Това ли било голямото разкритие на сайта "Бивол"?


    Че то откога изтекоха слухове, че Бойко е агент "Буда"...
    Намекваше го и Яне Янев (когато това л..но беше "опозиционер").
    После му се присмиваха, че при посещението си в Япония, Бойко не отиде във величествения храм на Буда, заради оперативния си псевдоним.
    "Нищо не е такова каквото изглежда."
    Буда

    Мъдър човек е бил. Бих добавил от мене си, че едно нещо изглежда или такова за каквото се представя то самото, или такова каквото си го представя наблюдателя, или нещо средно между двете.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

    Коментар




    • Документът (виж приложения опис *) се публикува след щателна проверка за автентичност, потвърдена от 2 независими източника. Биволъ проследи съдбата на оперативния работник вербувал Борисов - Младен Георгиев и на началника му Спас Спасов, утвърдил регистрацията. Оперативният работник е бил шеф в охранителната фирма на Борисов ИПОН, а в момента е на висша позиция в ДАНС. Началникът Спас Спасов, който е бивш кадрови служител на Държавна сигурност, е работил във фирма на Алексей Петров.

      Ако срещнеш Буда - вербувай го!

      Документът е изготвен в началото на "Виденовата зима". Малко по-късно страната влиза в хиперинфлационна спирала. Официалните заплати, включително и в МВР, достигат невиждани нива от 5-8 долара и държавата е буквално в ръцете на престъпността. Докато мизерията сковава България и хората излизат на улицата, за да изгонят проваленото социалистическо правителство на Виденов, "оперативно интересните" личности като Борисов продължават да печелят милиони в зелено.

      Оперативният отчет на секретните сътрудници е система създадена по съветско време и работи като своеобразна звънчева система. След като сътрудникът е регистриран, всеки сигнал за него или опит да бъде разработван от друга служба, стига задължително до неговия водещ офицер, който стопира разработката. По време на прехода тази система има и друго предназначение - опъва безотказен чадър над престъпниците от корумпирани офицери **. Именно това се случва с Бойко Борисов. Нещо повече. Впоследствие вербовчикът на Борисов става зависим от своя агент, назначен е за служител в "Ипон" и израства в кариерата, благодарение на лицето, което е вербувал.

      Тео и Буда - Генезисът

      През 1993 г. Бойко Борисов регистрира фирма заедно с Алексей Петров. Наричат я "Будоинвест. Самият Борисов твърди, че тази фирма никога не е развивала дейност. Името обаче е интересно. Дали са имали предвид инвестиция в „пътя на духа" (яп. budō) и по-точно в бойните му измерения като каратето, в което Борисов и Петров са партньори? Дали прочитът на офицера от ЦСБОП е дал името на делото "Буда" от 1996 г., или пък фирмата е кръстена на друго дело, отпреди нейното създаване? Но "Будоинвест" не е единствената фирма с участието на Борисов с „култово" име.

      Година и половина преди да бъде вербуван Борисов, в края на март 1995 г., антимафиоти пратени от София удрят фабрика за незаконно производство на цигари в Крайморие, собственост на фирма "Тео Интернационал". "Тео" на старогръцки означава божество. Акционери в "международните" дела на въпросното "божество" са Бойко Борисов, Цветелина Бориславова, Румен Николов – Пашата, Ангел Бончев от Литекс, Емил Райков (агент "Кънчев" на ВГУ на ДС) и други "оперативно интересни" личности. На 25 март 1995 е започнато досъдебно производство срещу фирмата, но делото е смачкано с помощта на Георги Пенев - шеф на полицията в Бургас и близък приятел на Бойко Борисов.

      През ноември същата година публикация на Капитал е фиксирала Бойко Борисов и Румен Николов - Пашата на парти по случай рождения ден на СИК, където "духнали свещичка под звуците на роял". На партито Борисов е бил в ролята на прессекретар и е развеждал журналистите, държани все пак зад кордон, за да не попречат на старателната режисура на празника.

      Няколко дни по-късно, на 9 декември 1995 г. Пашата и Борисов влизат в управителния съвет на "Тео" където дотогава са само акционери. Заседанието се провежда на адрес Раковска 209, на който са регистрирани и други фирми на Борисов и Цветелина Бориславова. На 31 май на следващата година те излизат от борда на фирмата и са заместени от други "божества" на престъпния бизнес - Иво Каменов от ТИМ и Недялко Кирезиев (Първа частна милиция). Неофициално се знае, че контрабандата е продължавала през цялото това време, а чадърът над "Тео" е идвал от "високо място".

      Все пак срещу фирмата започва досъдебно производство за контрабандата и съдебна процедура за невърнати милиони на ПЧБ. Ударът обаче се насочва изключително срещу Емил Райков, който загадъчно изчезва от България през есента на 2001 г., след като Борисов вече е главен секретар на МВР. Според бургаски следователи Райков, който е обявен за международно издирване не би могъл да напусне България без специална помощ и ако не е бил предупреден предварително, че предстои да бъде арестуван. С изчезването на Райков, пада и всякаква отговорност за невърнатите милиони от бившите съдружници в "Тео". По оперативна информация от наши източници Райков неколкократно се е връщал в България и е осъществявал преки контакти с Борисов, който му е съдействал да си поднови паспорта. Тази информация косвено се потвърждава от факта, че Райков присъства в избирателните списъци, за което Биволъ вече писа.

      Като главен секретар в МВР Борисов се отблагодарява и на Георги Пенев. Пенсионира го с почести и го назначава на поста регионален директор на ИПОН в Бургас. Историята с участието на Борисов в контрабандата е напълно покрита и забравена. Повтаря се симптоматичната схема: разработваният престъпник става работодател и шеф на разработващия го офицер на МВР. Но без съмнение още през 1995 г. в ЦСБОП са регистрирали "обекта" Борисов и са започнали да го следят.

      Борисов на повод в "Шесто"

      Предложението за регистрация на секретния сътрудник Бойко Борисов е подписано от оперативен работник обозначен като НБ-22. С него се е съгласил (но подпис липсва) колегата му НБ-20. Предложението е утвърдено от началника на сектор "НБ" в ЦСБОП - подполковник Спас Спасов. Това е и единственото име с подпис в документа.

      Тук трябва да се припомни, че ЦСБОП всъщност наследява голяма част от Шесто управление на Държавна сигурност. Почти всички офицери в службата са бивши "шестаци". Такъв е и подполковник Спас Мирчов Спасов, разкрит с решение на Комисията по досиетата от 20.07.2010. След промените кадровият разузнавач от Шесто управление на ДС работи в МВР като началник на сектор от 26.03.1990 г. до 04.03.1997 г., после като началник на направление от 04.03.1997 г. до 19.11.1997 г. Освободен е от ЦСБОП на 48 годишна възраст от тогавашния директор Кирил Радев. Причината: подпомагане на групировките и теч на информация от службата към тях.

      От март 2000 Спас Спасов работи в управата на фирма свързвана с Алексей Петров - "Спартак Секюрити" (предишни имена "Виктория Инс" и "Спартак Живот"), става ясно от Търговския регистър. Съсобственик във фирмата и неин прокурист в периода 2007-2009 г. е бил Антон Петров - Хамстера, считан за дясната ръка на Алексей Петров и обвиняем за отвличания по делото "Наглите". От 2005 г. Спасов е и в управителния съвет на Спартак Интер Холдинг - С.И.Х., където мажоритарен акционер е "Лев Корпорация".

      Проверката на Биволъ установи, че подписът на оперативния работник с код НБ-22 принадлежи на Младен Георгиев, който в момента е главен секретар на ДАНС. Младен Георгиев не е осветяван до момента като офицер от ДС. Той също е отстранен от системата на МВР през 1997 г. за подпомагане на престъпни групировки и изнасяне на информация.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • ТЕРИТОРИЯТА СЕ ГРИЖИ ЗА СЮЗЕРЕНА СИ

        12 хиляди цигани ползват ток на аванта в ромската махала на Самоков и така ГЕРБ си подсигурява гласове за всички избори. Това твърдят жители на града пред журналисти. Според тях властта покровителства кражбите на електричество и по този начин държи в ръцете си електората от махалата. Само малка част от къщите в нея са в регулация, имат нотариални актове и са легални клиенти на ЧЕЗ. Останалите домове, които никнат като гъби, са нелегално свързани към мрежата. Циганите правят това, докато тя е под напрежение. По тази причина няколко души загинали….
        Управляващите измислили схема да държат в подчинение електората от махалата. Месеци преди изборите токът им се спирал. След това емисари на вътрешния министър Цветан Цветанов преговаряли с циганските босове. Сделката била – пускаме ви тока, но срещу гаранции, че всичките ви хора ще гласуват за нас, разказват възмутени граждани на Самоков пред журналисти. Те категорично не са съгласни да плащат тока на циганите, а те да определят кой да управлява държавата и града.
        Освен далаверите с тока в махалата се върти търговия с пълна сила. На сергии по улиците се продава всичко – от домашни чехли и вафли до бутове от прясно заклани животни. Нито един от мургавите търговци няма касов апарат, свързан с НАП, каквото е задължението на всички в този бизнес. Това също е част от схемите на Цветанов да подсигурява гласове за ГЕРБ, категорични са жителите на Самоков.
        Аман от глупаци!

        Коментар


        • Това ли било голямото разкритие на сайта "Бивол"?
          Досието "Буда" I
          от Биволъ Неделя, 03 Февруари 2013 00:00

          На 9 декември 1996 г. Бойко Борисов е регистриран в оперативния отчет на ЦСБОП, като информатор. Мотивът за вербовката е, че контактува с "оперативно интересни лица". Според водещия офицер кандидатът Борисов има качества и перспективи за регистрация в по-горни категории секретен сътрудник. На жаргона на службите това означава, че Борисов е дал съгласие да бъде агент-информатор, заведено му е "картонче" и в архивите се пазят негови донесения, подписани от водещия оперативен работник.

          Тази неизвестна до момента информация излиза от копиe на автентичен документ, получен в нашата платформа за анонимно получаване на документи Balkanleaks, работеща на същия принцип като Wikileaks. Ние не знаем кой е изпращачът, нито някога ще научим, защото използваната технология не го позволява. Да се търси източникът е безмислено. Подчертаваме това, заради българските данъкоплатци, които финансират богато ДАНС и сектора "Компютърни престъпления" на ГДБОП в името на една много спорна сигурност.
          Че то откога изтекоха слухове, че Бойко е агент "Буда"...
          Намекваше го и Яне Янев (когато това л..но беше "опозиционер").
          После му се присмиваха, че при посещението си в Япония, Бойко не отиде във величествения храм на Буда, заради оперативния си псевдоним.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            Борисов.....гордост ,символ надежда бъдище на поколенията ....вожд на народа....!!!
            Да жювей !!!!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

            Коментар


            • Adriana-Bella Beleva
              Харесва ми картинката - Люба гледа Дянков като двоен полуидиот
              И СЕ РАДВАТЕ НА НАРОДНАТА ОБИЧ

              Коментар


              • САМОХВАЛКОТО ДЯНКОВ ЗАБРАВЯ КАТО ГОВОРИ ЗА УЖ ДЕСНИТЕ СИ МЕРКИ, ЧЕ В СКАНДИНАВИЯ КЪДЕТО НЕ Е ИМАЛО КРИЗА ОТ ДЕСИТИЛЕТИА УПРАВЛЯВАТ ИСТИНСКИ ЛЕВИ ПРАВИТЕЛСТВА, А НЕ КАТО ТЯХ И БАЩИТЕ ИМ- КОМУНИСТИ БОЛШЕВИКИ

                Коментар


                • ХА СЕГА- ДЯНКОВ КАЗА , ЧЕ ИКОНОМИЧЕСКАТА РЕФОРМА В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗАПОЧНАЛА ОЩЕ. ИНТЕРЕСЕН Е ВЪПРОСА КАКВО Е ПРАВИЛ ГЕРБ 4 ГОДИНИ НА ВЛАСТ ОТГОВОР- КАКВОТО СА ПРАВИЛИ БАЩИТЕ ИМ КОМУНИТИТЕ- БОЛШЕВИКИ 20ГОДИНИБИЛ БЪЛГАРСКИЯ БАЛЦЕРОВИЧ

                  Коментар


                  • http://www.pik.bg/ivo-indzhev-shte-i...15bfb1c5a338be

                    Коментар


                    • http://afera.bg/pozitsia/34505.html

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Правят си реклама. Предполагам че имат някакви интересни новини и се надяват повече хора да ги прочетат.
                        няма нищо ново....... заобиколих поп-ъп блока с линк към една стара статия, целия сайт е достъпен
                        https://www.bivol.bg/belene-sugarev.html

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                          Борисов.....гордост ,символ надежда бъдище на поколенията ....вожд на народа....!!!
                          Много яко. Хрумна ми една идея, Герб просто вземете популярни лозунги от 50,60, 70 и така нат години до 89 и заместете Партията с Герб и там който вожд се споменава с Бойко Борисов.

                          ще има потресаващ ефект. като нищо няма да успеят да влезат дори и в парламента

                          Даже може да е тематично понеделник - 50 те години
                          Вторник 60 те и така нататък.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                            Това па какво беше или ще разберем след час и половина
                            Правят си реклама. Предполагам че имат някакви интересни новини и се надяват повече хора да ги прочетат.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Асен скоро беше пуснал една анкета ,дали бихте чели нещо,за което ако го прочетете нозите съдебна отговорност.Затова ....Иначе ще го видим.Какво ли ще изкарат сега
                              По кой закон нося отговорност, ако прочета каквото и да било?
                              Няма такова нещо. Само за четене не може.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                                Това па какво беше или ще разберем след час и половина
                                Асен скоро беше пуснал една анкета ,дали бихте чели нещо,за което ако го прочетете нозите съдебна отговорност.Затова ....Иначе ще го видим.Какво ли ще изкарат сега

                                Коментар

                                Working...
                                X