IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Станишев пред ВВС: Правителството прибърза за атентата в Бургас


    За по- малко от 24 часа авторитетната световна медия BBC покани президента на ПЕС и лидер на БСП Сергей Станишев да изрази позицията си по две актуални теми, приковали вниманието както на цяла Европа, така и на света. http://news.bgnes.com/view/1064522
    Естествено, че ще го покани. Когато европейски социалист подкрепя Хизбула, това е тревожно. Когато европейски социалист заплаши премиера на страната си, че ще го свали със сила - това е тревожно. И от неговия (на Станишев) бяс за бъдещето му психически неуравновесените социалисти започнаха да заплашват директно премиера.

    ПП Много хора подозират Първанов за проруски човек. Но Станишев е руснак по рождение, по паспорт до 1996 г., възпитаник на съветски университет, почитателна Съветската армия и т.н. Естествено, щом Русия защитава Асад, Хидбула и Иран, то какво му остава на Станишев, освен да прави същото.
    Last edited by diletant; 07.02.2013, 19:40.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      за глада, мизерията и сълзите на нашите майки и бащи, за разбитите мечти на децата ни
      Кирчо, ти колко майки и бащи имаш бе? И какви са разбитите мечти на децата ти? Апропо, имаш ли изобщо деца?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Тва за какво го пишеш бе Стамболов? Да не би да имаш обосновано предположение, че Станишев е солоташак на Хизбула?
        E може би без соло

        Коментар


        • Tasmania
          07 Февруари 2013 18:18
          Бай Буда, бай Буда, всички гледаме те във почуда !
          Гледаме те във почуда, но не сме изпаднали в заблуда !

          Коментар


          • www.blitz.bg/news/article/180973

            Коментар


            • Заблудите на Дянков за икономиката ни

              http://nedyalko.blog.bg/biznes/2013/...ata-ni.1049389

              Коментар


              • http://www.blitz.bg/news/article/180973

                Коментар


                • Да те оценяват от всякъде извън страната ти, означава само едно, и то е че водиш политика на национално предателство. Предателство спрямо своя народ и родина. Но Борисов е роден предател и като " Буда " и като Юда. Въпроса вече е не кога ще си ходи, а ще се намери ли кой да го осъди, за глада, мизерията и сълзите на нашите майки и бащи, за разбитите мечти на децата ни .Danail Dukov

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                    Става, не трябва да е политически. Трябва да се запази спокойствието на червената енергийна мафия. Да пазим Р. Овч.!

                    Коментар


                    • Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

                      Коментар


                      • Попитали радио Ереван: На колко групи се делят гербОВЦИТЕ?
                        След кратка пауза радиото отговорило: На три.
                        Едната група е самият "БУДА",
                        втората са разните цървулановци, велчевци, фидоски, дянковци и др. наречат се "БУДисти",
                        а третата са групата на БУДАлите.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                          Ей, това момче се взе много насериозно.Те го направиха нещо като портиер - да открива и закрива техни заседания, той пък се помисли за генерален секретар на интернационал.
                          След загубата на вътрешните избори през юли и последвалия шут от ръководството на БСП, ще последва и шутът от европейските социалисти. Въпросът е какво ще прави СС след това? Един господ и Първанов знаят това!

                          Станишев пред ВВС: Правителството прибърза за атентата в Бургас


                          За по- малко от 24 часа авторитетната световна медия BBC покани президента на ПЕС и лидер на БСП Сергей Станишев да изрази позицията си по две актуални теми, приковали вниманието както на цяла Европа, така и на света. http://news.bgnes.com/view/1064522

                          Коментар


                          • http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1758911

                            Коментар


                            • Tasmania
                              07 Февруари 2013 18:14

                              Бай Буда, бай Буда, всички гледаме те във почуда !

                              Коментар


                              • Вместо достойни българи, „калинки” кацнаха в „Хилтън” до Обама

                                Хора на ГЕРБ, известни с гафове, ще се молят на Христос, похапвайки яйца във Вашингтон

                                Четвъртък, 07 Февруари 2013 18:01
                                Снежана Манова

                                Генномодифицирани от ГЕРБ калинки ще налазят днес вашингтонския хотел „Хилтън”, намиращ се само на няколко минути пеша от Белия дом. Те ще станат част от 61-та Национална молитвена закуска, която се прави всеки първи четвъртък на февруари от 1953 г. насам.

                                По традиция президентът на САЩ събира близо 4000 гости от цял свят - високопоставени политици, държавни лидери, парламентаристи, представители на местни власти от чужбина, дипломати, висши офицери, бизнесмени, учени, хора на изкуството от най-различни жанрове, духовници, общественици. Събрани заедно, всички те търсят отговор на въпроса как благородните и хуманни идеи и принципи на Исус Христос си пробиват път в иначе противоречивия и пълен с бруталност и алчност съвременен свят.

                                "Богоизбраните" да похапнат пържени яйца с президент Обама българи се оказаха доста компромисни и дори скандални личности - заместник-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова, областният управител на Пловдив Здравко Димитров и изпълнителният директор на АЕЦ "Козлодуй" Валентин Николов. Водач на елитната група пък ще бъде народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев, който участва и миналата година на специалната US закуска. В медиите пък неслучайно бе изпусната информация, че Нунев е получил привилегированото право от двама щатски сенатори да определи достойните българи, които ще се молят с лидери от цял свят.

                                От раз остава впечатлението, че родната групичка е стройно подбрана само и единствено от членове на управляващата партия ГЕРБ. През последните четири години хората на Бойко Борисов преядоха от мания за тотално присъствие и доминиране. Даже по времето на Тодор Живков при посещения в чужбина включваха по някой червен земеделец и безпартиен от ОФ-то, иронично подмятат депутати в парламента. Те припомнят, че от 20 г. българи присъстват редовно на елитната церемония, но винаги съставът е бил пъстър и с убедителни личности. По-куриозното в случая е обаче, че родните отличници да закусват в Хилтън се прочуха със скандали и сега сякаш излиза, че за награда са пратени на задокеанска екскурзия.

                                Безспорен фаворит в групичката е зам. министър Боянова. Именно тя забърка една от най-големите афери в управлението на ГЕРБ – Дюнигейт. Заместничката на земеделския министър Мирослав Найденов се оказа лицето, подписало евтината продажба на 29 декара дюни край брега на морето. Според еколози щетите за държавата са за няколко милиона лева, а Боянова нагло се оправда, че не видяло какво точно подписва, защото папките били много. Така от цялата далавера облагодетелстван остана кумецът на вътрешния министър Цветан Цветанов, който реално без търг и на тънки цени е прилапал апетитния имот. Боянова обаче се оказа, че попада в полезрението на държавното обвинение още две години преди "Дюнигейт".

                                Антикорупционната комисия при парламента е сезирала главния прокурор по сигнал на депутати от Синята коалиция за "наличие на конфликт на интереси по отношение на одобрени проекти и платени субсидии от ЕС на фирми, в които Боянова е работила преди да стане зам.- министър".

                                Освен това тя е била в конфликт на интереси и със съпруга си - Иван Боянов, началник отдел "Правен" във Държавен фонд „Земеделие".

                                Другата „калинка”, която ще се пъчи с пържените яйца на американския президент е Валентин Николов – изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй” ЕАД. Градската мълва твърди, че благодарение на генералската партия човекът, без да има представа от ядрена енергетика се е издигнал от снабдител на детските градини в столицата, до депутат, зам.-министър на икономиката и шеф на атомната централа.

                                Във визитната му картичка на сайта на централата пише: „Валентин Николов има дългогодишен опит в областта на мениджмънта, маркетинга и рекламата.” Но не е посочено нито едно работно място, на което той е натрупал този важен опит. Това обаче не е най-големият проблем на Николов. От както е начело на централата, през май 2012 г., се случиха цели четири аварийни спирания на двата действащи енергоблока и едно аварийно временно намаляване на мощността. Тази честота на инцидентите е без прецедент в 39-годишната история на АЕЦ. Ядреният физик Георги Котев е категоричен, че основната причина за това е продължаващата практика за натоварване на действащите мощности над допустимият номинал от 100%, до 104-106%. АЕЦ „Козлодуй” няма разрешение от ядрения регулатор (АЯР) за това. Откакто е начело на компанията Николов не успя да отстрани богоизбраните партийни посредници в търговията с ток. За последната година цените, на които се продава токът на частниците са паднали с около 10.4% (от 72 лв. за 1 МВт.ч до около 64.5 лв. за 1 МВт.ч), а в същото време от 1-ви юли 2012 г. сметките за крайния потребител скочиха с 13.6%. Така на практика се осъществява комбинирана схема за източване на атомната централа и за ограбването на крайният потребител едновременно, за сметка на нарастналите печалби на частните търговци. Очевидно АЕЦ „Козлодуй” съучаства в тази схема, а бюджетът губи печалби.

                                Компромисен е и изборът на пловдивския областен управител Здравко Димитров. Съгражданите му под тепетата коментират с ирония закуската в Хилтън и се питат какви са обществените му заслуги. За сметка на това те припомнят левашките му гафове. Пловдивският губернатор бе сред герберите, които си раздадоха тлъси бонису в края на първата година от мандата им, но после под натиска на Борисов върна парите. Най-големият му хит обаче е, че вместо да присъства на митинг-поклонението пред паметника на Христо Ботев в родния му град по случай 165 години от раждането на поета, пловдивският губернатор бе заснет в пиарска акция - участите в „мъжко хоро” във водите на Тунджа край Калофер.

                                Водачът на „калинките” – русенският депутат Пламен Нунев, почти няма с какво да се запомни през черигодишният му престой в парламента. Срещу името му в интернет излизат единствено пикантни свалки със здравната министърка Десислава Атанасова и жълти истории за свадбата му с болярка в Созопол.

                                Оказва се, че тези гербери са успешни единствено с гафовете си и никой никога няма да даде отговор по какви критерии са ги изстреляли до Вашингтонския Хилтън. Още по-абсурдно пък звучи точно те да се молят на Христос!

                                Опасно е за човечеството, ако и другите 4000 гости от цял свят са подбирани със същия нескопосан аршин. На фона на много достойни българи, изявили се в политиката, науката, просветата и културата, „калинките”, които в читвъртък закусват с Обама, изглеждат направо пародийно и гротескно жалки. Но поради налагането на болшевишки принципи от ГЕРБ - това е „каймакът” на нацията, който ще ни отсрамва пред янките! Тъжното е, че тази цървуланска философия се мултиплицира от управляващите във всички сфери на живота и така вече четвърта година обществото трябва да се равнява по измислени авторитети, със съмнителен професионализъм, значими единствено поради статуса на заемания от тях пост и принадлежност към партията, която е на властст. На българина винаги му е липсвало усещането на мярка и себеоценка, но къде са спали и американските дипломати у нас, та са набутали на шефа си гости, със скандална и безлична репутация.
                                http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-...-do-obama.html
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                                Коментар

                                Working...
                                X