IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Кабинет с участието на представители от народа и Ревизия на преватизационните зделки....съд за измамниците.....Станишев костов доган и борисов велчв орешарски масларова василев идр....Марица Бтк челопеч и много други наши претприятия бяха продадени за бес пари.......Кръгла маса ....смяна на конституциятя и свикване на велико народно събрание.....Учеридяване на Нова партия представляваща народа ....Народен Блок за спасение на България.....Излизане на улиците до изпълнение на исканията на Народният блок ....за Прецедадел на народният блок дасе издигне кандитатурата на Йоло Денев
    Животът е огледало.....усмихвай се

    Коментар


    • http://www.facebook.com/home.php#!/p...type=3&theater
      Когато Биволицата се вземе за мъжка...
      Собствениците на сайта Биволъ - Асен Йорданов и Атанас Чобанов, тези "безпартийни" радетели на свободата на словото, явно имат слаба памет, или ни смятат за много тъпи. Каква по-голяма привързаност към партия, от това да си в листата на каквито и да е избори? Този "анти-комунист" Асен Йорданов, чийто(според негови твърдения) дядо е убит от комунистите явно ня...ма и скрупули, или определено не почита паметта на дядо си. Разбрахме че е имал(и ще доуточня скоро дали е пререгистрирана преди 3 години) обща охранителна фирма с рекетьор и финансов измамник и това за него е нещо нормално, но явно не му пречи и да е в коалиция с наследниците на убийците на дядо му. Не му пречи и да лъже, че е нямал обвързаност с партии. Започнах да си задавам въпроса защо Биволъ са срещу точно определени банки и се разрових в нета? И....разбрах /Следва/Вижте повече
      Last edited by KomuNiska; 21.02.2013, 10:36.

      Коментар


      • Велчев: “Не поканих Борисов в Народното събрание”. Дали не рита мач?
        21.02.2013 | 9:49 | Албена Борисова

        Главното действащо лице при гласуването на оставката на правителството – министър-председателят Бойко Борисов, все още липсва от Народното събрание. Дали пък не играе сутрешното си мачле?

        Шефът на групата на ГЕРБ Красимир Велчев веднага плонжира и пое вината. “Аз не го поканих. Той вчера попита дали да дойде и каза “Нали се видяхме с нашите”, призна той от трибуната и предизвика смях сред депутатите. Той обаче продължи: “Той все още е премиер и има работа. А вие три години и половина не идвате на работа. Не можем да изпълняваме капризите на хора, които не искат да работят”, отсече Велчев.

        Парламентът постави на гласуване дали да извика Борисов и Дянков в парламентарна зала. И ги освободи от отговорност да се явят в Народното събрание.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Гледайте парламентът. Обсъжда се оставката на правителството, но докато депутатите говорят, двама от правителството (дончев и Маймунякът) си цъ кат игрички на мобите, още четирима се подхилкват и си бърборят отзад... а картофоглавият престъпник въобще го няма - сигурно е отишъл да рита топка !!!!

          Това е защото сме толерантни, сега трябваше всички тия да са строени пред Парламентът с примки на шиите и народът да решава дали да ги обеси, или не !!!

          Да, с бойкоборисов това щеше да е трудно - негодникът няма врат !!!
          Гледаме гледаме но не само ние , а и чуждите посланици и медии .Това което правят е неуважение и е отвратително.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

          Коментар


          • За ХАУ:

            На този етап е утопия. По добре да се върви към възможното на този етап - нова Конституция без вицепрезидент, по-малко депутати, избирателен кодекс с мажоритарни квоти и т.н.
            И това ще мине ...

            Коментар


            • И Плевнелиев липсва! Може би са заедно с Борисов?
              Май ни готвят новия служебен кабинет
              21.02.2013 | 10:02 | ПИК

              Президентът Росен Плевнелиев отсъства от заседанието на парламента, което тече в момента и което може да реши съдбата на държавата за години наред. В момента депутатите обсъждат ситуацията в страната преди да гласуват оставката на правителството на Бойко Борисов. Една от идеите е да се свика Велико Народно събрание, което да напише нова Конституция на страната.

              От Синята коалиция пък искат президентът да свика широка кръгла маса. Според Иван Костов ситуацията е подобна на кризата от 1990 г.

              Другият голям отсъстващ е самият премиер Бойко Борисов, макар че почти всички министри са строени в НС в момента. Няма го и финансовият министър Симеон Дянков.

              Въпросът е дали Борисов и Плевнелиев не обсъждат в момента съставяне на служебен кабинет, който отново да е контролиран от ГЕРБ и който да организира парламентарните избори. Това може да доведе до фалшификация на вота и до нова диктатура на Бойко Борисов.

              Иначе лидерът на БСП Сергей Станишев и повечето депутати от “Коалиция за България” се завърнаха в парламента, макар че заявиха, че до края на тази седмица няма какво да правят в Народното събрание. След подадената в сряда оставка на премиера Борисов червените очевидно са решили, че обстановката налага извънредни мерки и присъствие на работното им място.

              Не така обаче смятат депутатите от ДПС Делян Пеевски и Ахмед Доган, които въпреки политическата криза спазват традицията и отсъстват от креслата си в НС. Пеевски вероятно се занимава с медиите, които управлява и които подкрепят безукорно властта на Бойко Борисов. Доган пък може би си пие уискито и гледа на живо по телевизията сеир от сарая си в Бояна.

              Коментар


              • Това е от Az.kazah.hau:

                КАК и ВЪЗМОЖНО ли е да променим държавата?
                Бях пуснал същата тема вчера, интересно защо беше изтрита?
                Попаднах на един от поредните „досадни” призиви във фейсбук:
                Спрете да се оплаквате от държавата ! ПРОМЕНЕТЕ Я! Защото ВИЕ СТЕ ДЪРЖАВАТА!
                Дааа!
                Хубав лозунг! Обаче нещо го няма отговора на един много важен въпрос - КАК?
                Как ще я промените? Има ли начин? Или всички отново само си ПЛЯМПАТЕ – народа бил самоорганизиран, писнало му от политеческата класа, оставки... и - Какво от това? Какво ще промените? Пак ВИЕ ЩЕ СТЕ ДЪРЖАВАТА, ама на приказки в кръчмата, на по цигара преди лекция или докато спорите с телевизора вкъщи и... през 10-15 години на площада! Стига ви толкова държава!
                А има ли друг начин?
                ИМА !!! Как ли?
                На всички граждани, имащи право на глас, се издават БЕЗПЛАТНИ ЕЛЕКТРОННИ КАРТИ ЗА ГЛАСУВАНЕ! Не мисля, че е трудно осъществимо! Все пак живеем във времена, в които има банкомати, пос-терминали и GSM клетки на почти всеки ъгъл, а в по-голямата част от домакинствата и интернет. Няма да се налага откриването на предизборни секции и реденето на опашки. Ставаш и докато си пиеш кафето гласуваш от вкъщи. За бабите и дядовците на село, нямащи интернет, може да се направи в кметството, читалището, училището или дори в местната бензиностанция един ГЛАСОМАТ (нещо банкомат или телефон с фонокарти, каквито имаше преди години). Пъхаш картата и вместо да теглиш пари – гласуваш.
                Така ще могат да се организират РЕФЕРЕНДУМИ за всичко и по всякакви въпроси касаещи държавата и в частност нас самите! Всички ще сме депутати и няма да можем да се оплакваме, че някой е подменил вота ни! С други думи ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ !!!
                Или може би утопия? Не знам! От нас зависи!
                Как си го представям аз ли?
                Въпросите са много. А и в началото, пречките ще са огромни.
                Най-трудното ще е да се отреже клона, на който се угояват всички политици последните 23 години. Защо ли? Ами ЗАЩОТО ЩЕ СТАНАТ ИЗЛИШНИ!
                Няма ГЕРБ, няма БСП, няма ДПС, няма АТАКА, няма депутати-духове, замествани само от картата си за гласуване. Няма излишни депутатски заплати, няма партийни субсидии от държавата. Няма банкови, телекомуникационни, енергийни и прочее лобита. Няма да има зависими от държавата медии. Няма да има лого за милони или поддръжка на фейсбук страница за 100 хиляди. Договрите с ЕРП-та ще са явни и ще бъдат подписани с гласът на народа, чрез референдум. И най- важното ще бъдат такива каквито нас ни устройват, а не каквото те искат и за каквито са си платили на този и онзи.
                Сега очаквам по-будните политици да скочат с доводите , че не може обикновените хора да се занимават с приемането закони, подписването на договори, и т.н. А защо не? Колко са юристите в парламента? Вместо по цял ден да ни занимават какво казал Бойко и какво му отвърнал Сергейчо, ще излезнат истински специалисти и ще обясняват какви са плюсовете и минусите на АЕЦ Белене да речем, как де се подобри новия „Закон за здравеопазването”, дали е хубаво да има Закон за частният фалит и защо банките се плашат от това. Ще можем да задаваме въпроси в интернет сайт или форум, посветен на проблема и накрая НИЕ ЩЕ РЕШИМ !
                Възможно ли е? Да! Макар, че политичекската класа се е подсигурила със закони и конституция, всичко може да се промени! Защото дори и при мажоритарен вот – пак ще избираме някой, който да решава вместо нас. Някой който винаги може да бъде купен, защото е лесно да платиш на петдесет човека, но как ще купиш цял народ?
                ВИЕ РЕШАВАТЕ ДАЛИ ЩЕ ЗАВИСИ ОТ ВАС или пак ще си изберем и уполномощим някой друг! Само ви моля, ако е второто – примирете се , че ще ви управляват както те сметнат за добре и се опитайте да живеете живота си по правилата, които ви наложат упълномощените от вас. И ако е така, моля: ПРЕСТАНЕТЕ С ГРЪМКИТЕ ЛОЗУНГИ И ПРИЗИВИ !

                п.п.: Бях пуснал същата тема вчера, но беше изтрита!
                И това ще мине ...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Като махнем Боко кой ще си турим за цар? Не. нее, по-добре да остане, той е по-малкото зло (иначе няма врат, не е малък - по душа)
                  По-малкото зло от дяволът ли, или от Ким Чен Ир ??? Ако погледнем последните 16 години и четири правителства, от бойкоборисов по-голямо зло няма.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

                    Да, с бойкоборисов това щеше да е трудно - негодникът няма врат !!!

                    Като махнем Боко кой ще си турим за цар? Не. нее, по-добре да остане, той е по-малкото зло (иначе няма врат, не е малък - по душа)
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

                    Коментар


                    • Гледайте парламентът. Обсъжда се оставката на правителството, но докато депутатите говорят, двама от правителството (дончев и Маймунякът) си цъ кат игрички на мобите, още четирима се подхилкват и си бърборят отзад... а картофоглавият престъпник въобще го няма - сигурно е отишъл да рита топка !!!!

                      Това е защото сме толерантни, сега трябваше всички тия да са строени пред Парламентът с примки на шиите и народът да решава дали да ги обеси, или не !!!

                      Да, с бойкоборисов това щеше да е трудно - негодникът няма врат !!!
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                      Коментар


                      • Christo Komarnitski
                        Къде е премиерът, защо го няма в Народното събрание???

                        Този човек никога ли няма да се научи да уважава институциите, обществото, хората???

                        Коментар


                        • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

                          Коментар


                          • Димка е прелъстена и изоставена от Цвъчко и Бойко.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              То Яне не може да си контролира и собственото си съзнание. По мазен и безпринципен подмазвач от него в този парламент няма.
                              То и циганчетата не могат да броят, ама я ги питай колко правят 50 стотинки плюс 50 стотинки
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                То Яне не може да си контролира и собственото си съзнание. По мазен и безпринципен подмазвач от него в този парламент няма.
                                Яне Димката

                                А бре, къде е Димка ???
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

                                Коментар

                                Working...
                                X