IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • 13.02.13
    Шефката на ДКЕВР продавала незаконно цигари
    автор(и): Труд

    Новата шефка на ДКЕВР Юлиана Иванова се оказа собственик на електронен магазин, който незаконно продава цигари, установи "Труд". От юли 2012 г. рекламата и продажбата на цигари онлайн е забранена чрез Закона за тютюна и тютюневите изделия.
    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

    Коментар


    • Малко ограмотяване ма "будистите"
      БУДА: ВСЕКИ САМ СТРОИ СВОЯ ЗАТВОР

      Правителството на ГЕРБ с министър – председател Бойко Борисов никога няма да разсекрети делото „Буда” /не само двата хвърчащи показани листа в него/. Никога няма да разсекрети проверката, довела да шутирането от ЦСБОП на авера на Бойко Борисов – Младен Георгиев – „Малкия Маджо”, заради връзки с мафията. Никога няма да разсекрети какъв е секретния щат на същия „Малък Маджо” в контраразузнаването. Никога няма да разсекрети ВСИЧКИ „фиктивни” вербовки, с които е пазен чадър над видни ъндърграунд фигури. Не. Не. Не. Защото иначе ще лъсне онази СИМБИОЗА, за която АФЕРА бие камбаната от години – СИМБИОЗАТА между ченгета и бандити, която превърна през годините БОП в наказателна бригада на мафията.

      Хленчели като наакани „генералите”?

      Рипнали като една надиплена руфинка да увиват разпасания пояс на премиера Борисов?

      Ами къде ще ходят, как иначе ще спасят посраните си задници?

      „Буда” бил фалшив, нямало „Буда”, имало „Буда”, ама имало само нещо си като предложение, ама „Буда” изобщо не бил агент, нито доносник, ама той бил „активен” достоен офицер, вербовчикът като такъв го познавал, ама що си не гледате работата, бе, мръсни, журналя от „неправилните”, ние сме „спецове” по оперативната мисъл и затова казваме, че всичко е фалшименто, защото, обаче, понеже, Борисов е „нашето момче”, момчето, което се обърка малко, вдиша надълбоко няколко магистрали накуп и се пообърка с деленето…

      Те няма да слязат от екраните.

      От студията и от медиите, на които щедро се плаща под формата на реклама.

      Те ще МАНИПУЛИРАТ, ще цвилят, ще гледат нахакано или уплашено, според психо-профила им, и ще ни представят Бойко Борисов като МВР – хайдут Велко, борец за правдините на всички полицаи, които са „разбивали” не чашите, а организираната престъпност.

      Години наред АФЕРА разследва, изнася шокиращи и скандални факти и пяна ни излезе на устата да сочим, че НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА няма да бъде ударена истински организираната престъпност, защото СИМБИОЗАТА МЕЖДУ ЧЕНГЕТА И БАНДИТИ Е АКСИОМА В БЪЛГАРИЯ ЗА МАФИЯ!

      „Буда” изнесе също този урок.

      Нагледно.
      Ченге прави вербовка и ДОН „Буда” на „момчето” СИ от ъндърграунда. Прави точно ДОН, защото там номерът минава – при другите дела, иначе обилно обяснени -ДОР, групов ДОР и куп още разработки от шестака Димитър Иванов – контролът е далеч по-строг и моментално ще цъфне наяве, че ПИНИЗА като този с „Буда” е ЗА ДА БЪДЕ ОПЪНАТ ЧАДЪР НАД КРИМИ ОПЕРАТИВНО ЛИЦЕ, ЗА ДА НЕ БЪДЕ РАЗРАБОТВАНО ОТ ДРУГИ СЛУЖБИ.

      После се менкат на караминьол, точно като на улицата – единият отива в охранителната фирма на другия, после охранителят става главен секретар на МВР, а пък изгоненото ченге, заради връзки с мафията, влиза пак в МВР на секретен щат, нататък „Буда” става министър –председател, а вярното му полицейско-ипонско куче става главен секретар на ДАНС.

      Да не си мислите, че „Буда” е изключение?

      За онези години давността мина.

      Нека да отворят и разсекретят делата за живи и мъртви крими авторитети и да видим колко „фиктивни” вербовки са пазили гърбовете им точно от БОП! И колко мъже похарчи същата БОП УМИШЛЕНО, ПОСОЧВАЙКИ ГИ! Още кънтят онези думи на едно старо криминално ченге в ушите ми, изречени на оперативка на регионална дирекция, срещу шефа на местната БОП: „Вие сте убийци! Не можем да работим от вас, където бръкнем все попадаме на „ваше момче”, после ги елиминирате и ние трябва да търсим кой е убиеца?!?”

      Да не си мислите, че това е минало недавно?

      Наивници!

      И преди, и сега, ЦЯЛАТА ТАЗИ МРЪСОТИЯ Е ПРАКТИКА В СЛУЖБАТА, НАРЕЧЕНА „БОРБА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ”!

      Висши офицери се изживяват като „капо” на амфетамини, рекет, проституция и с РЕСУРСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА, МИМИКРИРАТ НЯКАКВА БИТКА С ПРЕСТЪПНОСТТА, в която падат единствено онези, които са посочени от „фиктивно” вербуваните бандити от тях, за да имат полицейски чадър.

      Така БОП хем проска по очи враговете на онези мафиоти, при които е на заплата и отчита дейност за статистика, хем разчиства териториите на „нашите”.

      Писали сме го сто пъти, вадили сме автентични записи, свидетелства, признания и вместо прокуратурата да разкости ЗЛОВЕЩАТА МАФИОТСКА СИМБИОЗА, ние бяхме „лудите”, „лошите”, „мафиотите” и „лъжците”.

      През това време СИМБИОЗАТА ПРАВЕШЕ ПАЧКИ, УЖАСНО ДЕБЕЛИ ПАЧКИ, А ОТ ПЛАТЕНИТЕ ПРОПРАВИТЕЛСТВЕНИ МЕДИИ, ТОЧНО „БУДА” НИ ПРАВЕШЕ МИШЕНИ С: „ВСЕКИ, КОЙТО КРИТИКУВА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Е ОТ МАФИЯТА”.

      Всяко честно ченге знае всичко това.

      Защото все още има и честни ченгета, които скърцат със зъби докато навършат години за пенсия и си приберат полагашите им се накуп заплати.

      Те вече нямат нито хъс, нито нерви, нито енергия за да се опитват да направят нещо ОТВЪТРЕ.

      Ценното в скандала „Буда” е, че се хвърли камък за пореден път в блатото.

      В миризливото блато на СИМБИОЗАТА МЕЖДУ ЧЕНГЕТА И БАНДИТИ, КОИТО ПОСЛЕ СА ОБЛЕЧЕНИ ОТ КУКЛОВОДИТЕ С ПОЛИТИЧЕСКА ВЛАСТ, И КОЕТО НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО ДРУГО, ОСВЕН МАФИЯ.

      Сега се чака „чудото за три дни” да отмине.

      Чака се и още нещо много знаково – дали онези, които изпуснаха духа от бутилката, не са успели да сключат „договорились” с „Буда”.

      Впрегната е цялата смазана мащина от пробити „фигури”, която да ни вкарва в ъгъла на пласмента – „поредният ченгеджийски компромат преди избори…”

      Буда е казал, че всеки сам строи своя затвор.

      Ако замълчите и този път, ако не ги принудите да разсекретят истината за тъмните си дела с „браточките”, цял живот ще живеете в него.

      Afera.bg
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Че кога мутрите като Бойко Борисов са се спирали пред убийство?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • Дилетанчо вие като следите хората нощна смяна имате ли

          Коментар


          • Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
            Кирчо, лека нощ!
            Да , объркахте живота на много хора ,сега остава да си понесете последствията....

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Дилетанчо освен ИБР...И СОПИ ИМАТЕ ЛИ В ИНВЕНТАРА, ЗА ДА БИЕТЕ НАРОДА ДЕ
              Кирчо, лека нощ!

              Коментар


              • Дилетанчо освен ИБР...И СОПИ ИМАТЕ ЛИ В ИНВЕНТАРА, ЗА ДА БИЕТЕ НАРОДА ДЕ

                Коментар


                • Извинявам се, Кирчо, зададох ти излишен въпрос.

                  Коментар


                  • Дилетанте така ли се разправя властта с противниците си

                    Коментар


                    • Дилетанчо значи обичаш резанките и мразиш българското. Ами моли се на свети Юда Искариотски и служи като мекере защо ни занимаваш със себе си

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Що да не би да те нервирам. Ако си българин какво ти пука. Ако си еврейче бих могъл да те разбера. Ама не ви е работа на еврейчетата да преподавате история в българските университети, да плюете българското и да фалите еврейското.
                        А, ако взема да се нервирам от всякакви дилетанти като теб! Няма нужда да имаш националност, за да разбереш какво е холокоста. Трябва само да си хомо сапиенс.

                        ПП Не съм ти хвалил еврейското, а арабското и османското бе, бичкомечков!
                        Last edited by diletant; 13.02.2013, 21:57.

                        Коментар


                        • http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ratko/?ref=rss

                          Коментар


                          • Ама Дилетанчо ти пред турците ли повече се прекланяш или пред арабите или, които платят повече. Други екстри имаш ли при тях освен парите

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                              А сега, и холокостът ли е измислен? Ей, ти прекаляваш много.
                              Що да не би да те нервирам. Ако си българин какво ти пука. Ако си еврейче бих могъл да те разбера. Ама не ви е работа на еврейчетата да преподавате история в българските университети, да плюете българското и да фалите еврейското.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

                              Коментар

                              Working...
                              X