IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Много добро признание: ЦЪК
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
      ПРИЗИВ към българския народ!
      Скъпи сънародници, братя и сестри,
      дойде времето да променим живота си! Бившата партийна номенклатура на БКП унаследи цялото богатство на народа ни, заграби държавата и нейните ресурси. Под привидното уж демократично бъдеще, тя се нарои в множество партии, които се ръководят от наследниците й. Затова смяната им в управлението на държавата, в действителност не сменя властта, а само утвърждава господството им. „Изборите” са фарс, по-голям от това, което бяха по тоталитарно време! Медиите всячески се опитват да ни внушат, че има някаква алтернатива, за да ни накарат да гласуваме, да участваме в този цирк, в който всички клоуни се дирижират от едно място.
      Няма друга алтернатива пред нас, освен да сменим механизма, който узаконява властта – Избирателния кодекс! Това няма да го направят депутатите, защото те не представляват народа, а олигархията, която си купува властта! Бойкотът на сегашния Политически избирателен кодекс и налагането на нов Професионален избирателен кодекс , ще ни даде възможност да си избираме пряко и явно най-достойните българи, изявили се в своята професия. Издигането на професионалното ниво на народа ни е гаранция за просперитет. Затова утвърдените в своята гилдия професионалисти трябва да се котират и лансират в управлението на обществото и държавата. Това ще промени и духовния облик на народа ни. Трудът и съзиданието ще станат ценностна система, а не далаверата и престъплението ,които ни наложиха политиците!
      /Ние нямаме медия, защото не сме богати. Не можем и да наемем, защото продажните медии служат на богатите. Ние имаме единствената възможност да стигнем до вас с този бюлетин./ www.newethic.eu
      Това страшна промяна ще да е !!

      И след славната глупост една торба допълнителни глупости: повърнах около 5 пъти докато го прочетох този парцал!

      Гледайте какво ви чака: ЦЪК

      - това е малка част от бъдещето... 0000000000
      Last edited by iivanoff; 15.02.2013, 08:13.
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        А иначе лошото бебе е право. И за закона за изборите и за атентата в Бургас. Некак си много бърже еврейчетата отреагираха. Се ми е на акъла, че ако бяха отреагирали малко по бърже щяха да изпреварят и самия атентат.

        Ами те и това са изпреварили... по СКАТ в над 10 предавания само за това говорят - с 15-ина минути по-рано са го обявили! Мисля че ето тук го казват !
        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

        Коментар


        • А иначе лошото бебе е право. И за закона за изборите и за атентата в Бургас. Некак си много бърже еврейчетата отреагираха. Се ми е на акъла, че ако бяха отреагирали малко по бърже щяха да изпреварят и самия атентат.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

          Коментар


          • Айдааа, еврейчето мазно пак се опитвало да всее раздор между българите. Пък аз си мисля, че не е имало холокост, еврейче.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

            Коментар


            • Ами сега:

              Техеран, Иран /КРОСС/ Иранските информационни агенции разпространиха днес нова версия за атентата в Бургас през юли миналата 2012 г. Автор на най-новата хипотеза е иранският анализатор Кавех Афрасеаби. Според него, атаката е дело на... "Мосад"!
              По неговите думи нападението е било щателно планирано и внимателно осъществено. Като доказателство за това той привежда следните аргументи: "Съгласно официалната версия, в автобуса са се взривили три килограма взривни вещества. Взривното устройство е избухнало в предната част на машината, но са били убити шофьора и петима пасажери, които стояли в задната част. Всички останали пътници са получили множество леки наранявания. Видеото, заснето по време на самия взрив не показва някакво съмнително движение около автобуса преди и след експлозията. Освен това паспорта и шофьорската книжка на терористът били открити в автобуса, въпреки че той, по всеобщи признания, бил изгорял напълно", отбелязва Афрасеаби.
              По-нататък той продължава: Веднага след атентата на мястото пристига израелската група ЗАКА. Възниква въпросът, как тя се е оказала в точния час на точното място? От друга страна израелците са побързали да евакуират своите туристи веднага след инцидента. По този начин не се е позволило на българските следователи да ги разпитат. Израелците толкова бързо да евакуирали телата на загиналите, че не са позволили на българските власти да ги изследват. Освен това израелците не са предоставили паспортите и техните документи на българските власти и при разследването те са били принудени да разчитат на честните думи на израелския посланик, който заявявал, че "знае всички тези хора".

              В своят коментар Афрасеаби обръща специално внимание и на това, че съществуват "огромно количество документи, които доказват, че експлозията е станала в пуст автобус, а пострадалите, които са получили леките наранявания, са пътували в съседните рейсове. Аз съм проучвал няколко десетки фотографии на пътниците в автобусите. Уверен съм, че те са получили много по-сериозни рани, ако са се намирали в машината, в която е избухнала бомбата", категоричен е Афрасеаби.

              Все пак, най-накрая той предлага и своята хипотеза за случилото се. Журналистът обобщава всичко казано дотук завършвйки с извода, че "в хода на спецоперацията, проведена от "Мосад" в Бургас, не е загинал нито един човек, а израелците просто са искали да принудят ЕС да признае "Хизбулла" за терористична организация", завършва известието си "МИГнюз".


              http://www.cross.bg/1348845
              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

              Коментар


              • това заиграване с думите - робство или владичество, окупация ми напомня за подмяната на същността, както с налаганото роми, вместо цигани

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  ЗА ПРЕДАТЕЛЯ..
                  Значи според тебе термина "робство" трябва да се замени с термина " турска окупация"? ....
                  то да беше 5 години, да кажеш борисов режим или окупация
                  ама 500 години, бая робско подчинение ще да се е искало
                  Last edited by съни(тя); 15.02.2013, 00:12.

                  Коментар


                  • http://investments.dir.bg/_wm/librar...4&df=8&dflid=3
                    ЗА ПРОСТИЯ..

                    Коментар


                    • ЗА ПРЕДАТЕЛЯ..
                      Значи според тебе термина "робство" трябва да се замени с термина " турска окупация"? Е, ами тогава защо ги има " Три синджира роби", а не са три синджира българи, окупирани от турците? Смях, ама сега! Някои историци искат да омаловажат страшните факти през турското робство над българския народ и то да се нарече турска окупация. Нека се спрем на историческите факти, а не според някои историци -"хватки".
                      1. Още при завладяването на трите Българии турците прилагат масово геноцид- и на висшето духовенство и на висшето дворянство и на всички несъгласни българи. Геноцид !
                      2. Цели български градове, крепости и села са били затривани , а населението е било продавано в робство. От там и фактите за трите синджира роби.
                      3. През 16,17 и 18 век е имало масово потурчване на българите. Който не бил съгласен - под ножа! Българското население намалява драстично. Започва да се крие из вековните български гори и живеят като животни. Турците си живеят в уредените градове.
                      4. Симбиоза между господарите турци и робите българи никога не е имало и да се прави подобно внушениеи не стига общия живот на някои българи с бедните комшии турци.
                      5. Имало е специални турски пазари за роби- не само българи, но и други християни - гърци, сърби, влахи, черногорци и др. Да се отричат тези позорни робски пазари е израз или на неведение или на целенасочено внушение, както се опитват някои историци да го направят. Например един немски историк се опита преди време да изкара Баташкото клане едва ли не като комшийска свада с по няколко порезни рани тук таме по българите.
                      6. Историци, политици, писатели, журналисти не са си измислили зверствата и поголовния геноцид спрямо българите от турците, които и досега не са се извинили нито на българите, нито на арменците (1,5 милиона убити арменци за три нощи). за убитите българи - няма статистика за бройките, но са в десетки хиляди само за няколкото дена на Априлското въстание. Това ако се нарича "турско присъствие" или "турска окупация" - здраве му кажи на този род писания и на пишещите ги такива историци! това си има само едно име- турско робство!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        What the fuck!?
                        Питай Лорда, той нещо е прекалил с безалкохолното

                        Виж
                        Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение

                        Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                        ПРИЗИВ към българския народ!
                        Скъпи сънародници, братя и сестри,
                        дойде времето да променим живота си! Бившата партийна номенклатура на БКП унаследи цялото богатство на народа ни, заграби държавата и нейните ресурси. Под привидното уж демократично бъдеще, тя се нарои в множество партии, които се ръководят от наследниците й. Затова смяната им в управлението на държавата, в действителност не сменя властта, а само утвърждава господството им. „Изборите” са фарс, по-голям от това, което бяха по тоталитарно време! Медиите всячески се опитват да ни внушат, че има някаква алтернатива, за да ни накарат да гласуваме, да участваме в този цирк, в който всички клоуни се дирижират от едно място.
                        Няма друга алтернатива пред нас, освен да сменим механизма, който узаконява властта – Избирателния кодекс! Това няма да го направят депутатите, защото те не представляват народа, а олигархията, която си купува властта! Бойкотът на сегашния Политически избирателен кодекс и налагането на нов Професионален избирателен кодекс , ще ни даде възможност да си избираме пряко и явно най-достойните българи, изявили се в своята професия. Издигането на професионалното ниво на народа ни е гаранция за просперитет. Затова утвърдените в своята гилдия професионалисти трябва да се котират и лансират в управлението на обществото и държавата. Това ще промени и духовния облик на народа ни. Трудът и съзиданието ще станат ценностна система, а не далаверата и престъплението ,които ни наложиха политиците!
                        /Ние нямаме медия, защото не сме богати. Не можем и да наемем, защото продажните медии служат на богатите. Ние имаме единствената възможност да стигнем до вас с този бюлетин./ www.newethic.eu


                        sizin sanat görüldü KAV bir köylü
                        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                          وكان أي نوع من الفن سكير
                          What the fuck!?

                          Коментар


                          • http://e-vestnik.bg/6364
                            ЧЕТИ ПРЕДАТЕЛ

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              sizin sanat görüldü KAV bir köylü
                              وكان أي نوع من الفن سكير
                              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

                              Коментар


                              • киргизстанското лого струвало 540 доларчета
                                двуяйчения му наш близнак - милион и кусур
                                Евала, после сме били зле с принадената стойност, а

                                Коментар

                                Working...
                                X