Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз днес я гледах малката цигаропродавачка по талавизиятаНай-отговорно заявявам, че такова чудо още не съм виждал. Повярвайте ми страшно много Калинки от всякакъв вид съм срещал блъскайки над 20 години с глава в стени на държавни служби и министерства. Това нещо няма аналог
Много бих се изненадал, ако се задържи до края на мандата Бойков
Сега само ги вадят наяве, а други са ги назначавали!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://novinite.bg/articles/30283/BS...e-do-Stanishev
Още малко и ще отпишем Герб за вторият мандат.работата е оттук нататък борба за премиер от рода на Орешарски и програмно правителство...А не грандоман лоби на Първанов и Петков.....
По принцип плоският данък е десно решение и бих бил съгласен над заплати на 25 бона и печалби годишни на малки фирми над 100К също да се взимат растящи ставки....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз днес я гледах малката цигаропродавачка по талавизиятаНай-отговорно заявявам, че такова чудо още не съм виждал. Повярвайте ми страшно много Калинки от всякакъв вид съм срещал блъскайки над 20 години с глава в стени на държавни служби и министерства. Това нещо няма аналог
Незабавната оставка задължителна е!
Докато я слушах сутринта се сетих за Сара Пейлин ...Yeah
Коментар
-
http://novinite.bg/articles/30283/BS...e-do-Stanishev
Още малко и ще отпишем Герб за вторият мандат.работата е оттук нататък борба за премиер от рода на Орешарски и програмно правителство...А не грандоман лоби на Първанов и Петков.....
По принцип плоският данък е десно решение и бих бил съгласен над заплати на 25 бона и печалби годишни на малки фирми над 100К също да се взимат растящи ставки....
Коментар
-
Vici Kozlodzhova
Когато чуждата земя те приюти
и ти даде това, което родната не иска,
къде ще бъдеш по-щастлива ти -
във новата, или във старата родина?
Когато слънцето изгрява, и край теб
... е всичко толкова красиво и спокойно,
ще идват мислите ти във объркан ред
и да направиш избор ще е невъзможно.
Когато се завръщаш у дома,
във оня дом, където детството ти мина,
ще търсиш в спомените таз земя,
където и тревите те познаваха.
Но само бурените избуяли там
и задушили крехката тревица
ще бъдат господарите, а ти
ще бъдеш гостенката от чужбина...
Ще бързаш да се върнеш - там, далеч
където чуждата сега те иска,
и в своето завръщане ще разбереш,
че щастието е където се почувстваш истинска.
За съжаление е точно така-благодарение на ГЕРБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнениеИванофф това заради централизацията ли го мислиш така.
...
Мисля го "така" заради: "вече приетите правила" най-общо казано!Last edited by iivanoff; 15.02.2013, 12:35.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Аз днес я гледах малката цигаропродавачка по талавизиятаНай-отговорно заявявам, че такова чудо още не съм виждал. Повярвайте ми страшно много Калинки от всякакъв вид съм срещал блъскайки над 20 години с глава в стени на държавни служби и министерства. Това нещо няма аналог
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение< 1:100
- скоро рязко ще намали над 10 пъти и ще продължи после ОЩЕ!!!
Очаквам да закрепи на 1:10,000 !!!
- все повече "нуждата" от "такъв" персонал НАМАЛЯВА !! Много изпълнителни бяха през последните 10-ина години и си "отрязаха клона" ...
В нашия случай в Брюксел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКако, знаем ги, че са свине. Дайте да не ги делим на червени свине и розави свине.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеБраво на БСП!
Руменчо Овчарчето миличкият, снощи съобщи радостната новина.
Ще премахват плоският данък и ще връщат прогресивното облагане. само., че няма да има необлагаем минимум! Браво на БСП!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар