Моля, пишете в тема Политика
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
.....друг да управлява, УЖАС!!!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеЗа съжаление Дянков е прав ... след 5 години наистина ще задминем гърците.
... но причината е, че гърците ще се сгромолясат и стандарта им ще падне под нашия,
... а не че нашия ще се вдигне толкоз че да настигнем гърците в сегашния им вид.
Предложението е отворено и към герберасти, парите не миришат, както казал Веспасиан, като обложил кенефите в рим, а и все са червени пари, така че баш ме бригаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеЩе ти отговоря воздох под налегане. Който служи на каузата на партията, на добрите, винаги е готов да скочи срещу партийните червени лилипути, срещу лошите, срещу крадците. Панимаеш?
Айде лека и доходна и ... успех в начинанието, каквото и да е то.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
музовир
Партии в симбиоза с монополи нямат бъдеще, тяхното присъствие и съществуване противоречи на интересите на UTC. Тя ще ти унищожи по цял Свят. Не може да има повече от един монопол в Света в момента в който той се глобализира и става едно цяло.Има си правила и закони.
Глобалната криза трябва да завърши с глобално обединение, нейната цел е тази.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеЗа съжаление Дянков е прав ... след 5 години наистина ще задминем гърците.
... но причината е, че гърците ще се сгромолясат и стандарта им ще падне под нашия,
... а не че нашия ще се вдигне толкоз че да настигнем гърците в сегашния им вид.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеДА НЕ БИ ДА ГОВОРИШ ЗА ТОЗИ МОЙ СТАБИЛЕН ПРИЯТЕЛ, КОЙТО ДЪРЖИ НА ФИСКАЛНАТА ДИСЦИПЛИНА И ДО 5 ГОДИНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ЩЕ ЗАДМИНЕМ ГЪРЦИТЕ?
... а не че нашия ще се вдигне толкоз че да настигнем гърците в сегашния им вид.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДреме ми на самолетоносача за ГЕРБ.Колкото и неприятно да ти е ужаса ти предстои.Следващото управление ще е коалиционно.А най вероятно ще ти се наложи да изтърпиш оня юнак с червените прашки заедно с Куневица и Доган в сянка.Бойко отива в историята като втория цървул управлявал държавата.Народа вече не иска да го търпи.Не изгони ли цъклатия ловешки бурсук си взема довиждане с нас завинаги.
Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеДа си представим кошмара, че друг е застанал на държавното кормило различен от ГЕРБ! Като изброите сите останали и дори сънувайки си представите, че ви управляват, не ви ли избива студена пот? УЖАС всичко различно от ГЕРБ е хорър!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеЯзовире, ти друга работа немаш ли си бе душко....
Да не би да си болен, температура нещо?...Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
.....друг да управлява, УЖАС!!!!
Да си представим кошмара, че друг е застанал на държавното кормило различен от ГЕРБ! Като изброите сите останали и дори сънувайки си представите, че ви управляват, не ви ли избива студена пот? УЖАС всичко различно от ГЕРБ е хорър!Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар