IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
    Уважаеми/а, определено имаш нужда от един студен душ!!!!
    Силно неуважаеми защитаващ точенето на европейски пари. сигурен съм че имаш нужда от множество душове след като защитаваш мръсотията на ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Ти ако си кадърен ,ще имаш частен бизнес и ще си добре. Само некъдърните, чакат на държавната софра. ако съм на Боко ще прекарам закон в администрацията да работят само хора с увреждания. а здравите физически ,ще ги пращам на полето и в строителството както правеше БКП едно време. Не да ми цъкат цял ден игрички по канцелариите и да ходят на работа от време на време. Огледай се в огледалото, да се видиш какъв си смотльо! Боко като вдига минималната ми вдига и на мен доходите ,защото счетоводните къщи са обвързали приходите си към МРЗ, но въпреки това аз като икономист казвам ,че това е неправилно и пречи на бизнеса.
      Чунчо, и за администрацията трябва акъл, които липсва при тебе май.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Тези които крадяха европеиските пари ЕС ясно ги посочи с пръст и им спря парите. Ако не знаеш това са ПЕСОВЕТЕ от БСП.-Червената чума. Където мине нищо не вирей!А сега ти строят магистрала Тракия догодина март първата цяла магистрала да кара туристи с пачки до морето. Дунав мост, Софийското метро, магистрала Люлин с всичките надлези по нея. Магистрала струма, Пари за археология бол, Пари за инфраструктура -бол и още могат да се взимат до 100% ако някои си направи труда да напише проект.Пари за селското стопанство, (субсидии) бол.
        А какво направиха за 4 години Батко и Братко, и Масларка и Гага Усчо? крадоха докато не им врътнаха кранчето, Включително и немците им го зачукаха след 18 месеца преговори се отказаха от Белене. Никой не ще да се хване за лайняната тояга БСП
        Айде стига вече с тоя Станишев.
        Цял мандат са на власт.
        Здравна реформа?
        Пенсионна реформа?
        Пресичане на купуването на гласове?
        Нагласени поръчки и търгове?
        Пресичане на контрабандата?
        Реформа в образованието?
        Закон за фалита?
        Разбиване баннковия картел?
        Пресичане на корупцията в полициятя?
        Вече три години се усвояват пари за пътища и това е.

Поздрави
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Аз съм в този дето страда от некадърността на тиквата.

Ами плащат ви осигуровките, като точите европейски пари, които използвате за пре кампании по форуми Тези които пишат платено по форуми крадат нашите пари, крадат и европейските пари
          Ти ако си кадърен ,ще имаш частен бизнес и ще си добре. Само некъдърните, чакат на държавната софра. ако съм на Боко ще прекарам закон в администрацията да работят само хора с увреждания. а здравите физически ,ще ги пращам на полето и в строителството както правеше БКП едно време. Не да ми цъкат цял ден игрички по канцелариите и да ходят на работа от време на време. Огледай се в огледалото, да се видиш какъв си смотльо! Боко като вдига минималната ми вдига и на мен доходите ,защото счетоводните къщи са обвързали приходите си към МРЗ, но въпреки това аз като икономист казвам ,че това е неправилно и пречи на бизнеса.

Коментар

След като сключи договори за около 100 хил. лв. за направа на акаунти в социалните мрежи Facebook и Twitter, Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) ще плати, за да ги рекламира в четири агросайта и в една информационна агенция.

В него е записано, че Програмата за развитие на селските райони се отразява в публичното пространство по-скоро неутрално или позитивно. До този извод е стигнала фирмата, след като е проучила 17 сайта.

Задължението на "Ем Енд Марк" е било да публикуват платени съобщения в сайтове, както и да пишат във форумите на онлайн медии.

Интернет форуми и сайтове, в които е следвало да се публикуват информации и да се пише във форумите им са: eurofunds.bg, Investor.bg, fermer.bg, agro.bg, dnevnik.bg, agronet.bg, segabg.com; farmer.bg, agrozona.bg, bgfermer.bg, selo.bg, dir.bg, vesti.bg, news.bg, dnes.bg, dariknews.bg, economymagazine.bg.

http://www.mediapool.bg/%D1%81%D0%BB...ews196858.html

Крадци, крадете пари за да си правите пропагандата.
            Уважаеми/а, определено имаш нужда от един студен душ!!!!

Коментар

• Редно е сега от ЕС да направят едно разследване какъв процент от постовете на платените гербери от тази ПР агенция и други наети от нея, са за популяризиране на програмата за развитие на селските райони, и какъв процент са за защита на Бойко, Дянков, ГЕРБ и така нататък. Не е трудно да се направи. И съм убеден че ще бъде доказана брутална злоупотреба.

Коментар

Тоже голяма грешка. Нищо не точим...никой нищо не ми плаща "УВАЖАЕМИ"...и по-внимателно с лъжите!!!
                След като сключи договори за около 100 хил. лв. за направа на акаунти в социалните мрежи Facebook и Twitter, Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) ще плати, за да ги рекламира в четири агросайта и в една информационна агенция.

В него е записано, че Програмата за развитие на селските райони се отразява в публичното пространство по-скоро неутрално или позитивно. До този извод е стигнала фирмата, след като е проучила 17 сайта.

Задължението на "Ем Енд Марк" е било да публикуват платени съобщения в сайтове, както и да пишат във форумите на онлайн медии.

Интернет форуми и сайтове, в които е следвало да се публикуват информации и да се пише във форумите им са: eurofunds.bg, Investor.bg, fermer.bg, agro.bg, dnevnik.bg, agronet.bg, segabg.com; farmer.bg, agrozona.bg, bgfermer.bg, selo.bg, dir.bg, vesti.bg, news.bg, dnes.bg, dariknews.bg, economymagazine.bg.

http://www.mediapool.bg/%D1%81%D0%BB...ews196858.html

Крадци, крадете пари за да си правите пропагандата.

Коментар

Ами плащат ви осигуровките, като точите европейски пари, които използвате за пре кампании по форуми Тези които пишат платено по форуми крадат нашите пари, крадат и европейските пари
                  Тези които крадяха европеиските пари ЕС ясно ги посочи с пръст и им спря парите. Ако не знаеш това са ПЕСОВЕТЕ от БСП.-Червената чума. Където мине нищо не вирей!А сега ти строят магистрала Тракия догодина март първата цяла магистрала да кара туристи с пачки до морето. Дунав мост, Софийското метро, магистрала Люлин с всичките надлези по нея. Магистрала струма, Пари за археология бол, Пари за инфраструктура -бол и още могат да се взимат до 100% ако някои си направи труда да напише проект.Пари за селското стопанство, (субсидии) бол.
                  А какво направиха за 4 години Батко и Братко, и Масларка и Гага Усчо? крадоха докато не им врътнаха кранчето, Включително и немците им го зачукаха след 18 месеца преговори се отказаха от Белене. Никой не ще да се хване за лайняната тояга БСП

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Нищо не компенсират. До сега. И не ми разправяй какво ЩЕ стане след 1 април догодина. ДОГОДИНА! До сега НИЩО.

И как искаш някой да повярва на тъпунгер, който твърди че има счетоводна кантора, а иска правителството да компенсира инфлацията в частния сектор. Може ли премиерът да нарежда на частника какви заплати да плаща? Ти си по-зле от комунист.

А колкото до възможностите на правителството да регулира частния сектор това става с минималната работна заплата.

Ето ти малко числа:
                    2005г минимална работна заплата 150лв. Приета от правителството на НДСВ. Важи от 1.01.2005г
                    На 01.01.2009та година минималната работна заплата става 240лв. Повишена от Станишев.
                    Инфлация 36%, а увеличаване на минималната работна заплата с 60%.
                    От 150 на 240лв.
                    При Тиквата инфлация от 11%, а увеличение с 16.6%.
                    Справката тук

Поредната ти лъжа е разобличена!

Впрочем ДОХОДИТЕ при Станишев са нараснали 45-50%, при инфлация 36%. Това вече го доказахме. Справка в НСИ. И пенсии, и заплати.
                    А при Тиквата инфлация до сега 11%, а увеличение 0 %. ЗЕРО!
                    Герберастки лъжец!

Впрочем доходите при Странишев, колко ли трябваше да бъдат в цикъл на подем, някои може ли да предположи.А това че го смяташ за успех в тези проценти говори само колко си невеж.
                    Сега сме цикъл със спад и пак не сме много отрицателни.Че даже вървим над чертата.Ако това правителство беше в цикъла на подем тогава доходите щяха да са скочили най-малко с двойно повече.
                    Защо по време да подем БСП изкараха толкова малко растеж и само толкова излишъци. Защото раздаваше поръчки на своите фирми ли?
                    Преразпределяше през фирмите си, а всички знаем колко са съмнителни публично-частните дружества.Особено след като са се обвързали с бюджета, което е супер анти логично.
                    Тук също се засяга логиката на равновесие, но неговата теория е невежа отново защото това което говори за бюджетниците е говорене на неразбиращ икономическите процеси типаж.

Обаче ето това вече е проблем и как цяла Варненска Област няма да гласува пак.

"КИРИЛ ЙОРДАНОВ И ГЕРБ: БРАКЪТ ПО СМЕТКА СЕ РАЗПАДА, ВАРНА СЪЩО"
                    Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх

Коментар

Грешка. Страдаш от собствената си некадърност...

Тоже голяма грешка. Нищо не точим...никой нищо не ми плаща "УВАЖАЕМИ"...и по-внимателно с лъжите!!!

Коментар

Чунчо, Чунчо повечето хора разчитаме на доходи всеки месец. Не като теб да живеем от каквото сме откраднали преди години. И инфлацията не е проблем, когато доходите растят по-бързо от инфлацията.
                        Лидерът на пес да не е на посещение в Иран????

Месечната инфлация в Иран достигна 69,6 %

Сега следва увеличение на пенсиите с не повече от 45% и така докато народа не изгони с камъни диктатора.
                        За справка виж управлението на БСП през 1896 1997 година. и мислете яко за изборите.
                        Всеки друг но не и БСП.- Спиноза

Коментар

За сенчестия става въпрос. Ако се изнася...да го прави по-бързо така да се каже...

Аз иначе съм в този който плаща коректно и осигуровките, и данъците си.
                          А ти в кой си УВАЖАЕМИ???

Коментар

Ти в кой бизнес си, кократе - ПР ли.
                            За сенчестия става въпрос. Ако се изнася...да го прави по-бързо така да се каже...

Аз иначе съм в този който плаща коректно и осигуровките, и данъците си.
                            А ти в кой си УВАЖАЕМИ???

Коментар

Зависи за кой бизнес става въпрос "браточка"...нали????
                              Хранително вкусова промишленост.

Коментар

Зависи за кой бизнес става въпрос "браточка"...нали????
                                Ти в кой бизнес си, кократе - ПР ли.

Коментар

Working...
                                X