Първоначално изпратено от 4un4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеСъс сигурност не сме. Парите които ползваме са целеви за подпомагане развитието на изостаналите в някакво отношение държави и не подлежат на връщане. Само субсидиите за селското стопанство са около милиард. а вноската ни е около 400 милиона.
Хайде сега вие дето сте толкова близо до власта да ме светнете, колко сме взели наобратно през годините:
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеСъс сигурност не сме. Парите които ползваме са целеви за подпомагане развитието на изостаналите в някакво отношение държави и не подлежат на връщане. Само субсидиите за селското стопанство са около милиард. а вноската ни е около 400 милиона.
в пътищата има някаква партина и там са големите проекти, но има пари за води, които си седят и не виждам как ще бъдат усвоенитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз знам къде какво пише, макар че не е лесно
Искам да ми отговориш донор ли сме на ЕС или обратното?
Аз съм добре и при едните и при другите! Имам имоти вземам наеми, отделно счетоводни услуги винаги ще има. В момента изкупувам на безценица плодородни земи Яко ще вървят нагоре, хеле ако дойдат комунягите.Last edited by 4un4o; 08.10.2012, 16:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеВ бюджета пише колко сме дали.
Искам да ми отговориш донор ли сме на ЕС или обратното?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДе ги тези милиарди бе Чунчев? Удрял ли си джизгията колко сме дали на ЕС и колко сме взели на обратно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеПлащат ми като подържат инфлация под 3%. И на теб ти плащат като наливат милиарди пари от ЕС фондовете. в икономиката. Ако не наливаха тези пари досега щеше да си фалирал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЧунчев, честно да ти кажа не те разбирам. Ако не си платен драскач, направо се чудя как може с такъв плам да защитаваш откровените простотии на правителството
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеА бе вие тук да не сте бавноразвиващи се? Колко пъти трябва да ви обясняват, че 80% от парите са от фондовете на ЕС и са безвъзмездни. или само 20% дава държавата. А ако държавата не ги даде губим тези 80% които отиват в българските фирми и създават подарен БВП. Аман от червени демагози!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЧунчев, честно да ти кажа не те разбирам. Ако не си платен драскач, направо се чудя как може с такъв плам да защитаваш откровените простотии на правителството
ако наистина беше счети както твърди сега щеше да прави ДДС-та та да му плющат ушите, а той цял ден по форуми спами... 100% му се плаща затова.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеДа им с**а и на магистралите - един километър милион и половина строеж, хиляда и двеста на месец подръжка
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеДа им с**а и на магистралите - един километър милион и половина строеж, хиляда и двеста на месец подръжкаи ще ти се хвалят колко са умни и как ще имаш подържан път без нито лев от бюджета, а че ще има някакви таксички по 10-20 кинта на минаване...ще ти кажат - така е навсякъде в ЕС
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТИ СИ ЗНАЕШ.. Когато дойде хиперинфлацията, да не дойдеш да подаваш ръка за една баничка, че умираш от глад.
Коментар
Коментар