IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Със сигурност не сме. Парите които ползваме са целеви за подпомагане развитието на изостаналите в някакво отношение държави и не подлежат на връщане. Само субсидиите за селското стопанство са около милиард. а вноската ни е около 400 милиона.
    Честно не разбирам с какво задоволство и готовност има хора да се казват изостанали само и само за да имат подаяния и помощи. Такива обикновено се наричат просяци.
    Last edited by IvanG; 08.10.2012, 16:27.
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Със сигурност не сме. Парите които ползваме са целеви за подпомагане развитието на изостаналите в някакво отношение държави и не подлежат на връщане. Само субсидиите за селското стопанство са около милиард. а вноската ни е около 400 милиона.
      Вноската на БГ е 640 мио Еврака /по спомен, да ме поправи някой ако греша/. 3.8 млрд до сега сме дали и няма не искам
      Хайде сега вие дето сте толкова близо до власта да ме светнете, колко сме взели наобратно през годините:

Коментар

убеден съм, че много пари ще останат неусвоени, защото няма административен капацитет.

в пътищата има някаква партина и там са големите проекти, но има пари за води, които си седят и не виждам как ще бъдат усвоени
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Аз знам къде какво пише, макар че не е лесно
          Искам да ми отговориш донор ли сме на ЕС или обратното?
          Аз съм добре и при едните и при другите! Имам имоти вземам наеми, отделно счетоводни услуги винаги ще има. В момента изкупувам на безценица плодородни земи Яко ще вървят нагоре, хеле ако дойдат комунягите.
          Last edited by 4un4o; 08.10.2012, 16:27.

Коментар

В бюджета пише колко сме дали.
            Аз знам къде какво пише, макар че не е лесно
            Искам да ми отговориш донор ли сме на ЕС или обратното?

Коментар

Де ги тези милиарди бе Чунчев? Удрял ли си джизгията колко сме дали на ЕС и колко сме взели на обратно?
              В бюджета пише колко сме дали. А равносметката ще я направи Дянков предизборно.

Коментар

Плащат ми като подържат инфлация под 3%. И на теб ти плащат като наливат милиарди пари от ЕС фондовете. в икономиката. Ако не наливаха тези пари досега щеше да си фалирал.
                Де ги тези милиарди бе Чунчев? Удрял ли си джизгията колко сме дали на ЕС и колко сме взели на обратно?

Коментар

• Абе дайте една оферта и на мен Мое се хвана да я бачкам тази работа. Хич не ми пука за коя партия. Моа даже за комунисти за Доган или за циганЕ да пиша

Коментар

Чунчев, честно да ти кажа не те разбирам. Ако не си платен драскач, направо се чудя как може с такъв плам да защитаваш откровените простотии на правителството
                    Плащат ми като подържат инфлация под 3%. И на теб ти плащат като наливат милиарди пари от ЕС фондовете. в икономиката. Ако не наливаха тези пари досега щеше да си фалирал.

Коментар

А бе вие тук да не сте бавноразвиващи се? Колко пъти трябва да ви обясняват, че 80% от парите са от фондовете на ЕС и са безвъзмездни. или само 20% дава държавата. А ако държавата не ги даде губим тези 80% които отиват в българските фирми и създават подарен БВП. Аман от червени демагози!
                      А стига ве..Германците са най-простия народ - дали хем пари да си направим магистрала, хем на месец пуксат по милион за поддръжка..ей накрая като дойдат да си я вземат както сега ходят в Гърция да не викаш 'ама то е наше - вън окупатора'
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Чунчев, честно да ти кажа не те разбирам. Ако не си платен драскач, направо се чудя как може с такъв плам да защитаваш откровените простотии на правителството
                        не се чуди платен е.

ако наистина беше счети както твърди сега щеше да прави ДДС-та та да му плющат ушите, а той цял ден по форуми спами... 100% му се плаща затова.

Коментар

• Чунчев, честно да ти кажа не те разбирам. Ако не си платен драскач, направо се чудя как може с такъв плам да защитаваш откровените простотии на правителството

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                            Да им с**а и на магистралите - един километър милион и половина строеж, хиляда и двеста на месец подръжка
                            А бе вие тук да не сте бавноразвиващи се? Колко пъти трябва да ви обясняват, че 80% от парите са от фондовете на ЕС и са безвъзмездни. или само 20% дава държавата. А ако държавата не ги даде губим тези 80% които отиват в българските фирми и създават подарен БВП. Аман от червени демагози!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              Да им с**а и на магистралите - един километър милион и половина строеж, хиляда и двеста на месец подръжка
                              сЕди мирен. след някоя и друга година със сигурност ще се сети някой, че тая подръжка е дебела и трябва да се подарят на концесия и ще ти се хвалят колко са умни и как ще имаш подържан път без нито лев от бюджета, а че ще има някакви таксички по 10-20 кинта на минаване...ще ти кажат - така е навсякъде в ЕС

Коментар

ТИ СИ ЗНАЕШ.. Когато дойде хиперинфлацията, да не дойдеш да подаваш ръка за една баничка, че умираш от глад.
                                И хиперинфлацийка ли ще ни докара светиня му?

Коментар

Working...
                                X