IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    E точно заради изброеното няма да гласувам за ГЕРБ.Нито аз нито семейството ми нито приятелите ми.Дреме ми на фара за инвестициите в Източна Румелия и Софийския санджак.За мен не допринасят нищо.110-те километра по които аз се движа всеки ден не са пипнати вече 30 години.Предишните поне кърпеха дупките тия от Северна България не се интересуват.
    Да им с**а и на магистралите - един километър милион и половина строеж, хиляда и двеста на месец подръжка
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      понеже него не го познаваме, но виждаме какви министри има и какво се случва....мнението няма абсолютно никаква тежест, защото не е подплатено с факти.

освен това контрабандата не е единственият начин да се краде... държавните поръчки са сладко нещо

ако не вярваш си помисли колко поста трябва да напишеш тук, че да ти плати някой 50К, а някои хора ги взеха само за една фейсбук страница и туитър профил във ведомството на найденов...примери колкото искаш обосновани с цифри, а не с браточед ми плаче на браздата, че няма джоб пълен с евро....

да не говорим, че в митниците е пълно с парашутисти...тоя дето рита мач с батко и работи на летището що се изписа за него...и пак си е на летището

айде дерзай
      ТИ СИ ЗНАЕШ.. Когато дойде хиперинфлацията, да не дойдеш да подаваш ръка за една баничка, че умираш от глад.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        Незнам, но имам 1 ви братовчеди по женска линия и на Капитана и на Кулатта. Щом реват ,че не могат вече да крадат ,за мен е достатъчно показателно, че БОЙКО СЕ СПРАВЯ.
        понеже него не го познаваме, но виждаме какви министри има и какво се случва....мнението няма абсолютно никаква тежест, защото не е подплатено с факти.

освен това контрабандата не е единственият начин да се краде... държавните поръчки са сладко нещо

ако не вярваш си помисли колко поста трябва да напишеш тук, че да ти плати някой 50К, а някои хора ги взеха само за една фейсбук страница и туитър профил във ведомството на найденов...примери колкото искаш обосновани с цифри, а не с браточед ми плаче на браздата, че няма джоб пълен с евро....

да не говорим, че в митниците е пълно с парашутисти...тоя дето рита мач с батко и работи на летището що се изписа за него...и пак си е на летището

айде дерзай
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Явно или не виждаш проблема или не искаш да го видиш та да ти го обясня.

Бойко много смело маха разни назначени от него пионки и слага на тяхно място още по-случайни хора.

траичо -> добрев
          здравните министри...на тая новата и името не съм и запомнил.толкова е случайна
          строителната тоже....
          транспортния да не говорим

все супер важни сектори.....

НО я кажи колко от бизнесмените около ГЕРБ е пипнал.... защо Емо Димитров се излага и прави каквото си иска, но никой не го бара...ами да ти кажа...защото там отношенията са други....да не говорим за театрото със Златев... или по места
          идват избори и се вижда,че май ще трябва да се купуват...затова не смее да пипа хората дето са пряко ангажирани с финансовите схеми...

това е...ако мислиш, че бъркам ме поправи.

иначе случайни министри на по 35 години и ние с тебе може да назначаваме и уволняваме през ден и да се перчим колко сме принципни..

Златев, Димитров, Мустака (той уж беше от ДПС..) , Пеевски....

поздрави
          Незнам, но имам 1 ви братовчеди по женска линия и на Капитана и на Кулатта. Щом реват ,че не могат вече да крадат ,за мен е достатъчно показателно, че БОЙКО СЕ СПРАВЯ.

Коментар

Пак си прав! При БСП има демокрация и депутатски имунитет и всеки може да си краде на воля, без последствия Министър Председателят е палячо и на никой от министрите не може да потърси сметка за золумите! Както беше и с предишният палячо Жан Валдан!
            Явно или не виждаш проблема или не искаш да го видиш та да ти го обясня.

Бойко много смело маха разни назначени от него пионки и слага на тяхно място още по-случайни хора.

траичо -> добрев
            здравните министри...на тая новата и името не съм и запомнил.толкова е случайна
            строителната тоже....
            транспортния да не говорим
            аа забравих и правосъдната...

все супер важни сектори.....

НО я кажи колко от бизнесмените около ГЕРБ е пипнал.... защо Емо Димитров се излага и прави каквото си иска, но никой не го бара...ами да ти кажа...защото там отношенията са други....да не говорим за театрото със Златев... или по места
            идват избори и се вижда,че май ще трябва да се купуват...затова не смее да пипа хората дето са пряко ангажирани с финансовите схеми...

това е...ако мислиш, че бъркам ме поправи.

иначе случайни министри на по 35 години и ние с тебе може да назначаваме и уволняваме през ден и да се перчим колко сме принципни..

Златев, Димитров, Мустака (той уж беше от ДПС..) , Пеевски....

поздрави
            Last edited by bertram; 08.10.2012, 15:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              E точно заради изброеното няма да гласувам за ГЕРБ.Нито аз нито семейството ми нито приятелите ми.Дреме ми на фара за инвестициите в Източна Румелия и Софийския санджак.За мен не допринасят нищо.110-те километра по които аз се движа всеки ден не са пипнати вече 30 години.Предишните поне кърпеха дупките тия от Северна България не се интересуват.
              Значи си деспот в семейството и с приятелите. Не им даваш право да мислят и да изберат сами. Ти ще им кажеш за кой да гласуват. Браво ето я истинската Българска демокрация! Нали това искате.?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Ето за тази антидемократична визия на ГЕРБ точно говоря.

В демокрация има правила които важат за всички. За ГЕРБ има човек начело от когото зависи всичко. Това е опасна философия на управлението. Вредна и водеща до силно неприятни последици.

Това е връщане във феодализма, или в модерната му форма тоталитаризма. Това НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ. И най-плашещото е че никой Гербер, от върха до дъното не може да схване тоталната перверзия на това си мислене.

Всичките са заразени от вируса на тоталитаризма, а после говорят за БСП. БСП имат стократно по-добро разбиране за демокрацията. Поне тези с власт в нея.
                Пак си прав! При БСП има демокрация и депутатски имунитет и всеки може да си краде на воля, без последствия Министър Председателят е палячо и на никой от министрите не може да потърси сметка за золумите! Както беше и с предишният палячо Жан Валдан!
                Last edited by 4un4o; 08.10.2012, 14:41.

Коментар

1. автомагистрала Тракия, - завършена на 100%(има финансиране и се работят последните 30 км. Рязане на лента март 2013
                  2. автомагистрала Струма, завършена до Дуница до края на мандата минимум 50% завършена ,за другата има финасиране.
                  3, автомагистрал Люлин - завършена изцяло.
                  5. автомагистрала Хемус- тук даже е под 10%

6. автомагистрала Марица
                  Строителството на автомагистрала "Марица" върви по график и през 2013 година този участък от европейски коридор № 4 ще бъде готов. Магистралата е дълга над 65 километра, а в момента усилията на изпълнителя са съсредоточени върху ЛОТ 2 - от Димитровград до Харманли.

7. Основен ремонт на шосето Пловдив гр. Царски(Баня) завършен преди 2 години.
                  8. Основен ремонт с 3 пласта асфалт на шосето от автомагистрала Тракия до Разлог.- завършени до Септември 20 км. останалата част се работи от около 5 фирми и ще е готово до края на мандата.
                  9. Скоростна ЖП линия Пловдив - Димитровград
                  завършена изцяло
                  10. Строят 160 моста и 19 тунела по жп линията от Видин до София,
                  11 Дунав мост -
                  Дунав мост 2 при Видин-Калафат ще бъде напълно съединен през първата седмица на ноември и по него ще може да се преминава ...

12. Метро, София - завършено
                  13. Пречиствателни станции
                  14. нови водопроводи
                  15. ремонтираха ви пътя през Цанков камък, че от крадене не останали пари да го завършите.
                  16. Пари за археология
                  17 пари за увеличение на пенсии с 20% по 1,35 милиарда на година
                  18 Пари за Здравната каса 300 милиона в повече от 2009 г.И още много инвестиции с 80% средства от фондовете на ЕС
                  На това 10% ли му казваш.? Всичко в червено е завършено или ще бъде завършено до края на мандата.

Коментар

И За Управлението на България се изисква здрава ръка. Министрите трябва да знаят кои е шефа и да не крадат на воля! А друг такъв Управленец досега по наше време не е имало. Всеки министър все едно беше велможа и си крадеше в министерството на воля, а серГейко, не можеше да им каже копче. Кукла на конци!
                    Ето за тази антидемократична визия на ГЕРБ точно говоря.

В демокрация има правила които важат за всички. За ГЕРБ има човек начело от когото зависи всичко. Това е опасна философия на управлението. Вредна и водеща до силно неприятни последици.

Това е връщане във феодализма, или в модерната му форма тоталитаризма. Това НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ. И най-плашещото е че никой Гербер, от върха до дъното не може да схване тоталната перверзия на това си мислене.

Всичките са заразени от вируса на тоталитаризма, а после говорят за БСП. БСП имат стократно по-добро разбиране за демокрацията. Поне тези с власт в нея.

Коментар

Платен драскачо,

Нека уточня, че съм гласувал за ГЕРБ, но не съм доволен от популисткото и неграмотно управление. Няма значение Стоянов на кой е кандидат...показателното, че кандидата на УПРАВЛЯВАЩАТА и СТРОЯЩА партия печели под 3% това е провал за предизборния щаб и тн и тн...

досега винаги съм гласувал център-дясно (ГЕРБ уж са десни с лял уклон)
                      просто няма да гласувам или ще гласувам за някой като Витков. (от Хиподил)
                      това ще е моя протестен вот!
                      Имаш право. Аз не агитирам да се Гласува за Герб, виждам им косурите , но няма алтернатива. За Управлението на България се изисква здрава ръка. Министрите трябва да знаят кои е шефа и да не крадат на воля! А друг такъв Управленец досега по наше време не е имало. Всеки министър все едно беше велможа и си крадеше в министерството на воля, а серГейко, не можеше да им каже копче. Кукла на конци!

Коментар

Долни червени говеда. Това Ваш кандидат ли е бре чуми!
                        Досегашният кмет на Калофер Румен Стоянов, издигнат от инициативен комитет печели частичните местни избори за кмет на града с 88.27 % от гласовете
                        Платен драскачо,

Нека уточня, че съм гласувал за ГЕРБ, но не съм доволен от популисткото и неграмотно управление. Няма значение Стоянов на кой е кандидат...показателното, че кандидата на УПРАВЛЯВАЩАТА и СТРОЯЩА партия печели под 3% това е провал за предизборния щаб и тн и тн...

досега винаги съм гласувал център-дясно (ГЕРБ уж са десни с ляв уклон)
                        просто няма да гласувам или ще гласувам за някой като Витков. (от Хиподил)
                        това ще е моя протестен вот!
                        Last edited by bertram; 08.10.2012, 14:09.

Коментар

Чунчо,

без купените гласове на циганите няма начин ГЕРБ да има силна победа на изборите.
                          Хората не ядат асфалт, нито пък се возят на лимузините и яхтите на бизнесмените дето се редуват да печелят обществени поръчки...дето се вика за всички има.

единственият с топки в това правителство е Дянков, но и той нещо клекна в коловоза на предизборния популизъм.

а хората ви вярват... днес в Калофер, утре в други градове.

Бойко си е чист популист. Нито една сериозна реформа нямаше топки да направи.

поздрави
                          Досегашният кмет на Калофер Румен Стоянов, издигнат от инициативен комитет печели частичните местни избори за кмет на града с 88.27 % от гласовете
                          Радвате се на успеха на Независим кадърен Кмет, защото сте некадърни да спечелите с ваш кандидат в един партизански град като Калофер.
                          Last edited by X_Y; 08.10.2012, 14:08.

Коментар

• ДСБ: Бюджетът за 2013 г. е на държава в будна кома

http://www.glasove.com/dsb-byudzhetu...0g2aY.facebook

Коментар

• Борисов и Саакашвили - прилики и разлики

Миналата седмица партията на грузинския президент Саакашвили загуби парламентарните избори. Това стана въпреки факта, че значително мнозинство грузинци одобряваше най-видимата и най-впечатляваща част от политиката на Саакашвили: тоталното реконструиране на страната, което продължи почти десет години. Просто се оказа, че от едно управление се иска нещо повече от строителен уклон в прекия смисъл на думата.

Съзнателно или не, Бойко Борисов копира именно Саакашвили. Като него дава по десет интервюта едновременно и после се чуди по кой от десетте телевизора да се гледа по-напред. Като него щипе децата по бузите, докато те скандират името му. Като него колекционира лентички от откритите строителни обекти и повтаря, че в последните десетилетия никой не е строил повече от него самия.

Копието и оригиналът

Онова, което липсва за пълната идентичност между двамата, е всичко останало: престижните университети, които Саакашвили е завършил, интелектуалното семейство, от което произхожда, както и петте езика, на които общува. Тези уточнения са едно от възможните обяснения за това защо копието и оригиналът постигат толкова различни резултати в строителната сфера, макар и да полагат еднотипни всеотдайни усилия.

Разликата е в мащабите. Докато Грузия, заразена от устрема на Петър Първи, се готви да строи цял град върху блато, България вдига хора и ръченици за няколко спирки на метрото в столицата, замислени преди четири десетилетия. Докато Грузия събира архитекти от цял свят, за да се сдобие с невиждани обществени сгради за по-малко от година, България отделя десетки часове ефирно време за поредните три недовършени километра магистрала.

http://www.dw.de/dw/article/0,,16291...-4437-xml-mrss

Коментар

• Каква е приликата между Чунчов, бойкоборисов и Ренди Ортън?

- Това, че живеят в Другото измерение.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X