IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дянков отново се обяви срещу бонусите в съдебната система

Всички в съдебната система трябва да се засрамят заради големите бонуси, които взимат всяка година на фона на кризата в страната, заяви финансовият министър

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5350211

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Симеон Дянков: В момента има само една явна партия и това е ГЕРБ, всички останали са като плачльовци
      07 декември 2012 | 09:54 | Агенция "Фокус"

София. Дебатът за бюджет 2013 година ми показа, че няма истинска опозиция нито в ляво, нито в дясно. В момента има само една явна партия и това е ГЕРБ; всичко останало са като плачльовци, които стоят, оплакват се от нещо, но като кажеш: „Ок, ти имаш възможността, какво би направил” – пас. Това каза в интервю за Агенция „Фокус” вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.По думите му - философията на бюджета е много ясна – увеличаване на доходите при запазване на финансова стабилност.
      „Опозицията от дясно ги е яд, защото ние сме много по-финансово дисциплинирани, отколкото те могат да бъдат. Един вид тези от дясно няма как да излязат с платформа, която да е по-добра от нашата, затова малкото дясно, ако въобще е останало нещо по-надясно от нас, си мълчи, те нямат истинска друга програма. От ляво се ядосват, защото за увеличаване на доходите, те всъщност няма какво алтернативно да предложат и може би затова нямаше истински дебати в парламента. Пазим финансовата дисциплина, което е важно за бизнеса, без да вдигаме данъци”, каза Дянков.
      Вчера Словакия каза, че премахва плоския си данък и от 19% доходен данък, отиват на 23% за по-бедните и 25% за по-богатите. „Представете си, аз ако кажа - готов съм да увелича и пенсиите, и майчинските, но ще трябва да увеличим данъка от 10% на 23% или 25%. Представете си тогава какво ще стане като дебат. Аз не съм такъв популист, не смятам да увеличавам данъците, когато и да било, затова сме и в тази бюджетна рамка”, каза Дянков.
      Наглия психопат с цъклите пак е изперкал.Догодина ще разбере дали има партии

Коментар

• Съдийката Нагушева

Шоуто "България търси конституционен съдия" се изроди във фарса "България търси поне един честен съдия"

"Пирфектна! ", отсече КаБайГаньо. "Чудна! ", съгласи се и Бойчоолу.

Не и търсете кусури, направо я избирайте Нагушева!

Дори магаре да е - ваше магаре е!

П.П. Абе, възможно ли е КаБайГаньо да си пусна огромен таралеж в гащите с тая номинация?! И следващия изключен от СДС да е той?!
        "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от luzzifers Разгледай мнение
          ГЕРБ е единствената алтернатива България да върви в посока към правова просперираща държава. Всичко останало е популизъм.
          Хайде новак, развий си герберската мисъл- Защо всичко останало е популизъм?
          Колко ти плащат на ден да пишеш в този форум?

Коментар

• Първоначално изпратено от luzzifers Разгледай мнение
            ГЕРБ е единствената алтернатива България да върви в посока към правова просперираща държава. Всичко останало е популизъм.
            Ленд лорд умора няма. Поредния ник. Броил ли си с колко ника се регваш в Инвестора? И как ги помниш заедно с паролите? Записваш си вероятно.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Политика

И сам войнът е войн !

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                В Европейската народна партия се възмутиха от Станишев

Негативният и враждебен тон вредят на политическия климат, популизмът и лицемерието са недопустими на полето на европейската демокрация, казват ръководни политици от ЕНП

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5347531

Както и фалшифицирането на резултатите от проведени избори и разнасяне на чували с бюлетини от депутати на управляващата партия. В случая с България говорим за ГЕРБ

Коментар

• В Европейската народна партия се възмутиха от Станишев

Негативният и враждебен тон вредят на политическия климат, популизмът и лицемерието са недопустими на полето на европейската демокрация, казват ръководни политици от ЕНП

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5347531

Коментар

• Борисов: Подкрепяме Гугушева, Костов няма да успее да върне БСП на власт

http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...-12562459?nt=9

Ето кого ще подкрепят ГЕРБ!!!

Сигнал до НС вх. № КП-2/94-П-10/05.12.2012 г. от адвокат Петър Ванев

http://www.parliament.bg/pub/cW/2012...1206Signal.PDF

Коментар

• Симеон Дянков: В момента има само една явна партия и това е ГЕРБ, всички останали са като плачльовци
                      07 декември 2012 | 09:54 | Агенция "Фокус"

София. Дебатът за бюджет 2013 година ми показа, че няма истинска опозиция нито в ляво, нито в дясно. В момента има само една явна партия и това е ГЕРБ; всичко останало са като плачльовци, които стоят, оплакват се от нещо, но като кажеш: „Ок, ти имаш възможността, какво би направил” – пас. Това каза в интервю за Агенция „Фокус” вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.По думите му - философията на бюджета е много ясна – увеличаване на доходите при запазване на финансова стабилност.
                      „Опозицията от дясно ги е яд, защото ние сме много по-финансово дисциплинирани, отколкото те могат да бъдат. Един вид тези от дясно няма как да излязат с платформа, която да е по-добра от нашата, затова малкото дясно, ако въобще е останало нещо по-надясно от нас, си мълчи, те нямат истинска друга програма. От ляво се ядосват, защото за увеличаване на доходите, те всъщност няма какво алтернативно да предложат и може би затова нямаше истински дебати в парламента. Пазим финансовата дисциплина, което е важно за бизнеса, без да вдигаме данъци”, каза Дянков.
                      Вчера Словакия каза, че премахва плоския си данък и от 19% доходен данък, отиват на 23% за по-бедните и 25% за по-богатите. „Представете си, аз ако кажа - готов съм да увелича и пенсиите, и майчинските, но ще трябва да увеличим данъка от 10% на 23% или 25%. Представете си тогава какво ще стане като дебат. Аз не съм такъв популист, не смятам да увеличавам данъците, когато и да било, затова сме и в тази бюджетна рамка”, каза Дянков.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        това няма никакво значение .за мене си мигленакуневализец..пък ти можеш да се обясняваш цял живот че не си....... лижи си там , не пречиш.......
                        То за теб и Цветанов е велик, та не може значи да ти се разчита на мнението

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Чакай да си помисля.

Мнееее Никога на бих я хвалил ако направи някоя глупост, и никога не бих я хвалил по този начин дори и да не прави глупости.
                          това няма никакво значение .за мене си мигленакуневализец..пък ти можеш да се обясняваш цял живот че не си....... лижи си там , не пречиш.......

Коментар

• http://news.expert.bg/n409414/

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                              е, ти се очертаваш като мигленокуневализец...... Не е ли същото.
                              Чакай да си помисля.

Мнееее Никога на бих я хвалил ако направи някоя глупост, и никога не бих я хвалил по този начин дори и да не прави глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Какво по точно да проверявам, не ми трябва да знам КАКЪВ е даден човек за да заключа че си е загубил достойнството. Достатъчно ми е да му видя публично изказаните мисли.. А в случая с тази статия всичко е ясно. Този който я е написал е някакъв г...золизец. Все едно кой е, все е гъ...золизец.
                                е, ти се очертаваш като мигленокуневализец...... Не е ли същото.

Коментар

Working...
                                X