If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Откъде мисъл при вас ? комунистите мислят със стомаха си! Само искат а нищо не работят. Нали щяхме вече да сме в РСО и всеки щеше да потребява според нуждите и да работи според възможностите си. Какво стана с тази ваша мечта? да не ви се изкриви макарона та не може да я видите реализирана?
Ако не знаеш какво е РСО (развито социалистическо общество) Така го развихте ,че го развинтихте.
В големи филми си се вкарал да знаеш..недей ми преписва нито чужди мечти нито реалностти..Гледай си там бизнеса къвто и да го имаш барем някой ден се оправиш. И не ми отговаряй повече че не ми се занимава с тъпотиите ти..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Така, нещо се ядосваш. Хайде сега да се поуспокоиш малко и да поразсъждаваме. Каква е идеята на тази такса според теб? Казвам защо трябва да я има според мен но не в този и вид.
Според мен такава такса трябва да има, защото тока не идва от цъкалото и самият факт, че независимо кога си отидеш до имота, дали го ползваш или не имаш ток, това не трябва да бъде безплатно.
От тук нататък, ако желаеш можем да продължим.
Извинявай, не знам дали точно се разбираме, кой за коя такса говори. Всъщност, знам че в момента онези с огледалата стачкуват заради някаква такса с подобно име
Цитирам ти конкретен случай, който наблюдавам лично, за да не ми кажеш, че преразказвам чуто-недочуто и видяно-недовидяно.
Иначе истории чути от познати, и видени в медиите мога да разказвам много, и за съжаление напоследък зачестяват , сякаш предизборно ГЕРБ се опитват да разцепят дори бизнеса на принципа "който не е с нас е против нас", и да смаже гражданите и бизнесите, които не симпатизират на ГЕРБ и биха подкрепили съперниците на днепната власт.
Цитат:
Първоначално изпратено от 4un4o
QUOTE=4un4o;1059325837]Ето кой е купил изборите в Калофер!Правят Гергов почетен калоферец
Докато аз съм кмет, ще направя всичко възможно пловдивският бизнесмен Георги Гергов да бъде обявен за почетен гражданин на Карофер.
Това заяви кметът Румен Стоянов.
Според него Калофер може да се справи единствено благодарение на такива хора като Георги Гергов.
Причината - лидерът на БСП-Пловдив е обещал да осигури 108 000 лева за асфалтирането на главната улица в града, както и да даде три хиляди лева за подпомагане на читалищната дейност в подбалканското градче.
Това е точно колкото е годишният бюджет на Калофер, отпуснат от община Карлово
Хайде сега да гледаме кога ще им асфалтират главната улица!
Когато Георги Гергов изпълни обещанието си да прекара канализация на родното си село Ягодово, тогава ще асфалтира и улиците на Калофер. Ето пример за БСП демагози и измамници.
Другарют Гергов-свинаря на БСП, ще рани калоферци с асфалт! Ами да им беше опекъл 100-на прасета за Коледа, че асфалт се не яде!(ваш цитат)
Ако го направите почетен ЛЪЖЕЦ на Калофер ще му станат 2 почетни титли .Едната е почетен лъжец на село Ягодово. Ето този крадльо, е против държавата. Агрономче, свинарче в Маноле, управлява крадените пари на БСП, веднага след прехода. То не бяха далавери с жито, с брашно. с какво ли не . Изкупи Панаира,, Хотели по морето. и какво ли не. С протекцията на БСП управляващите. Хубаво го виж. Я се вижте. Гергов като стане почетен лъжец на Калофер, ще станете 10 Симпатизанти на БСП=спиноза.
Тази такса не е нова.Определена е в ЗЕ.Казах вече че я плащат всички.От нея се издържа ЕСО.И това не е мачкане на бизнеса.Тази такса дори закъсня.И това не е мачкане на никакъв бизнес.То това изобщо не е бизнес а далавера.И тази далаверка беше съсечена.
Така, нещо се ядосваш. Хайде сега да се поуспокоиш малко и да поразсъждаваме. Каква е идеята на тази такса според теб? Казвам защо трябва да я има според мен но не в този и вид.
Според мен такава такса трябва да има, защото тока не идва от цъкалото и самият факт, че независимо кога си отидеш до имота, дали го ползваш или не имаш ток, това не трябва да бъде безплатно.
От тук нататък, ако желаеш можем да продължим.
Дъвкането на локуми като начин на политическо общуване го наложи Рапона - "залите - магистралите - Станишев - залите - магистралите - Станишев ... "
След като не успяхме да качим диалога на по-високо ниво сега бием герберасите по кухите чугунени канчета със собствените им камъни. За съжаление говедото разбира само от тояга, и виждаш как всеки аргумент или факт отскача от ниските им полегати челца.
Добре бе, а ти да не си от червените боклуци !? Щото все едно и също - рапона та рапона - ще ти вдигне паметник на магистралата
Тази такса не е нова.Определена е в ЗЕ.Казах вече че я плащат всички.От нея се издържа ЕСО.И това не е мачкане на бизнеса.Тази такса дори закъсня.И това не е мачкане на никакъв бизнес.То това изобщо не е бизнес а далавера.И тази далаверка беше съсечена.
Бате Пешо, чуул ли си някой да си продава ефтинко фотоволтаиците ,щото няма печалба? Да ида да си купя едно поле и ази.
Цитирам ти конкретен случай, който наблюдавам лично, за да не ми кажеш, че преразказвам чуто-недочуто и видяно-недовидяно.
Иначе истории чути от познати, и видени в медиите мога да разказвам много, и за съжаление напоследък зачестяват , сякаш предизборно ГЕРБ се опитват да разцепят дори бизнеса на принципа "който не е с нас е против нас", и да смаже гражданите и бизнесите, които не симпатизират на ГЕРБ и биха подкрепили съперниците на днешната власт.
Дъвкането на локуми като начин на политическо общуване го наложи Рапона - "залите - магистралите - Станишев - залите - магистралите - Станишев ... "
След като не успяхме да качим диалога на по-високо ниво сега бием герберасите по кухите чугунени канчета със собствените им камъни. За съжаление говедото разбира само от тояга, и виждаш как всеки аргумент или факт отскача от ниските им полегати челца.
Много ми е кеф в събота като се метна на новата си лимузина и като я опъна с 170 км на магистралата за по малко от 2 часа си пия питието на Бургаският плаж. Браво бат Каубойко. Мачкай гнусната червена чума!
Бате Пешо, оня ден дадох пример с новата такса въведена от ДКЕВР-то по искане на монополистите. Ти ме прати да чета наредби и закони
Всяка година данъчните правят един месец ревизия във фирмата, в която работя, и никога не откриват нищо, просто защото фирмата работи законно и изцяло на светло. Но те си идват година след година, примамени сигурно от големия оборт и печалба, и надявайки се да получат откуп, за да ни оставят на мира и да не губим цели човекодни да им търсим всякакви документи.
В същото време има случаи като тези с лицензите на Мишо Бирата и Лукойл, където намесата на премиера не просто спасява негови близки от санкции и последствия, а дори им позволява да работят извън закона, вместо да си изгубят лиценза, както би се случило с някоя малка или средна фирма, или с олигарх, който не си плаща за протекция.
И какво сега, да дъвчим все едни и същи локуми ли? А като се погледнем се чудим, как пак сме се осрали в калеврите
Коментар