IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази прокурорка и цялата и рода така смърдят на пране на пари от рушвети, че се не трае....

каба-та е пълен галфон, но чак толкова прост не очаквах....
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      за какво...те си знаят всичко..само се правят на ' аз сега идвам'
      Така положението трябва да е наистина много зле защото означава че реално цялата съдебна система или поне върха и е тотално корумпиран. Иначе е просто безумно ако върха бе чист да търпи корумпирани надолу, за които при това знае че са такива.

Коментар

тоя търговски регистър ... доста хора мечтаят да стане непубличен...очаквам в скоро време да му скроят шапката

И това е от търговския регистър!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Смятай, а всъщност е точно работа на прокуратурата да следи за подобни схеми прикриващи откровена корупция. Всеки интересуващ се може да ги види в търговския регистър, не и прокурорите.
          за какво...те си знаят всичко..само се правят на ' аз сега идвам'

Коментар

тоя търговски регистър ... доста хора мечтаят да стане непубличен...очаквам в скоро време да му скроят шапката
            Смятай, а всъщност е точно работа на прокуратурата да следи за подобни схеми прикриващи откровена корупция. Всеки интересуващ се може да ги види в търговския регистър, не и прокурорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
              От лековатия начин, по който приемаш обществено представяне на документи за престъпленията на премиера ни, ми остава да заключа, че в ГЕРБ наистина не ви пука много кой какъв е, стига да е "свой".
              Браво Павлик, не им обръщай внимание, тяхната либоф е платена!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Издигането на прокурор Гугушева за КС се оказа сюжет от сложен фамилен сценарий

Майка й я кредитира чрез ”семейна инвестиционна компания”, а съпругът й е братовчед на Кабаиванов

http://www.mediapool.bg/%D0%B8%D0%B7...ews200293.html

Коментар

От лековатия начин, по който приемаш обществено представяне на документи за престъпленията на премиера ни, ми остава да заключа, че в ГЕРБ наистина не ви пука много кой какъв е, стига да е "свой".
                  Учат се добре от БКП. Общата мръсотийка която сплотява. Общата посредственост която пречи на повяването на мисли различни от тези на вожда. Общата зависимост, която създава дисциплина.

ГЕРБ са много по близо по манталитет до БКП от която и да било друга партия, включително и БСП.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    УРААААА , утре ще е ден победъй............ добра новина ..
                    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      аз да се впрегна ..Уау ......пич нещо си в голяма грешка ........ това няма как да стане , особено пък ти или пчелата ......С ръка на сърце , но и за двамата представата ми е като за две мьеки китки ...... та в известна степен изпитвам даже лека симпатия , та няма как да стане впрягането.......

М/у другото много пъти съм споделял мнението си за този сайт ........ поради което също толкова отдавна тука предимно се гъбаркам ....... с такива като тебе например .
                      даже постове над 2 изречения не си правя труда да чета .......само чета Кой е драскача и съм наясно със съдържанието............

В това отношение Кирчо линка е най-щадящ .пуска по едно линкче и се изчесва доволен............. виж русинската беше доста досадна , но нея алкохола я победи и няма сили ......
                      ти не знам защо стана супер актив последно време , но няма голямо значение .......мьек си от където и да те погледна.
                      Да видим как прозвучава поста ти през това което казвам. Яко те привлича думата мек. Предполагам че ти липсва нещо твърдо Сори не обичам да навлизам в лично пространство на непознати, ама ти започна
                      Опитваш се да обезцениш това което се пише във форума, значи се впрягаш.
                      Опитваш се да си обезцениш собствените писания - значи смяташ че не се справяш, с каквато и там програма да имаш в акъла.

Коментар

Утре от Биволъ ще изнесат пред членове на CRIM доклад на тема "Kорупция и връзки с организираната престъпност на правителствено ниво"

Докладът се опира на изтеклите грами на Байърли, доклад на западни спецслужби пуснат в БГНЕС, показанията на Кеца по делото "Килърите", и "швейцарския доклад"
                        УРААААА , утре ще е ден победъй............ добра новина ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Ти май си впрегнал от едни мои стари постове Ами така съзрява човек, като открива себе си. След това започва да забелязва в другите, това което забелязва в себе си. След това осъзнава, че това са само собствените му проекции. И след това или пораства или става вечно недоволен мрънкалник, на който все някой друг му е виновен за собствената му скапана самооценка. Гледам ти даже не си измисляш свои виновници, а следващ едно към едно мрънкането на силната ръка в партията ви.

Много ми е интересно с какъв акъл някой може да вярва че Бойко ще свърши нещо, като той единственото което прави е да си намира виновни. Все някой друг. Не и Той самия. Човекът който по неговите думи носи отговорността. Е това ако не е психическа нестабилността не знам кое е. Има властта, имате властта, а само се оплаквате, мрънкате, клинчите. Абе държите се всичките като някакви плазмодии. Ама искате народа да ви вижда като отговорни политици. Е как да ви вижда като отговорни, като ви гледа че сте пълни инфантили. Възможност за поемане на лична отговорност на седемгодишни. възможност за взимане на правилни решения на десет годишни, интелектуален багаж на 13 годишни. Само дянков стига до пубертета в развитието си, но там са го налегнали пубертетски пробеми и скоро жена му че му счупи главата.

Не става цял живот в инфантилна фаза. Всъщност става, то цялото ви ръководство е там, що обикновеното пушечно месо по форумите да ги надминава.
                          аз да се впрегна ..Уау ......пич нещо си в голяма грешка ........ това няма как да стане , особено пък ти или пчелата ......С ръка на сърце , но и за двамата представата ми е като за две мьеки китки ...... та в известна степен изпитвам даже лека симпатия , та няма как да стане впрягането.......

М/у другото много пъти съм споделял мнението си за този сайт ........ поради което също толкова отдавна тука предимно се гъбаркам ....... с такива като тебе например .
                          даже постове над 2 изречения не си правя труда да чета .......само чета Кой е драскача и съм наясно със съдържанието............

В това отношение Кирчо линка е най-щадящ .пуска по едно линкче и се изчесва доволен............. виж русинската беше доста досадна , но нея алкохола я победи и няма сили ......
                          ти не знам защо стана супер актив последно време , но няма голямо значение .......мьек си от където и да те погледна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Искам да те похваля, кат123 - още сутринта ти започна с градивната критика на другаря Станишев. Зададе същия въпрос както и той сега... Борбата с американския империализъм и неговите агенти следва да се води безпощадно и докрай...

Браво на червените шумкари...
                            Който не си отива с мир, си тръгва по друг начин, предупреди Станишев ГЕРБ

http://news.ibox.bg/news/id_1912550286

Коментар

• Утре от Биволъ ще изнесат пред членове на CRIM доклад на тема "Kорупция и връзки с организираната престъпност на правителствено ниво"

Докладът се опира на изтеклите грами на Байърли, доклад на западни спецслужби пуснат в БГНЕС, показанията на Кеца по делото "Килърите", и "швейцарския доклад"
                              "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
                                колко си елементарен ....човек мрънка обикновено когато е недоволен - това което ти правиш ежедневно......А ние сме доволни и няма как да мрънкаме .......
                                казах ти , но ще се повторя ...опитай се да запазиш и последната си гънка - наближаваш времето когато ще ти остане само мученето.
                                Ти май си впрегнал от едни мои стари постове Ами така съзрява човек, като открива себе си. След това започва да забелязва в другите, това което забелязва в себе си. След това осъзнава, че това са само собствените му проекции. И след това или пораства или става вечно недоволен мрънкалник, на който все някой друг му е виновен за собствената му скапана самооценка. Гледам ти даже не си измисляш свои виновници, а следващ едно към едно мрънкането на силната ръка в партията ви.

Много ми е интересно с какъв акъл някой може да вярва че Бойко ще свърши нещо, като той единственото което прави е да си намира виновни. Все някой друг. Не и Той самия. Човекът който по неговите думи носи отговорността. Е това ако не е психическа нестабилността не знам кое е. Има властта, имате властта, а само се оплаквате, мрънкате, клинчите. Абе държите се всичките като някакви плазмодии. Ама искате народа да ви вижда като отговорни политици. Е как да ви вижда като отговорни, като ви гледа че сте пълни инфантили. Възможност за поемане на лична отговорност на седемгодишни. възможност за взимане на правилни решения на десет годишни, интелектуален багаж на 13 годишни. Само дянков стига до пубертета в развитието си, но там са го налегнали пубертетски пробеми и скоро жена му че му счупи главата.

Не става цял живот в инфантилна фаза. Всъщност става, то цялото ви ръководство е там, що обикновеното пушечно месо по форумите да ги надминава.

Коментар

Working...
                                X