IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Преди време ченгетата приеха закон с който уж щяха да отнемат на незаконно забогателите имотите и без съдебно решение......
    Помните ли ...???
    Това щяло да засегне само мутрите и наркодилърите......
    Каква случка ми разказаха......Съдят се за имот далечни роднини....Мошенника пише донос, че хората са незаконно забогатели и строили вила, някъде си......И като се изсипва държавата върху тях - стопанска полиция, данъчни, фактури от фирмата, нотариално заверени данъчни декларации и договори......
    Мамата им се е разказала......,

пп Пешо правя ти един намек.....Лорда има 5-6 имота, а доходите са му сиви.....
    Пиши .......
    Един заблуден гербер по-малко...... И един член на БКП в повече....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Ееееееееееее, Пешо, разчитах, че си свръх интелигентен, но ти не си ми сметнал всички доходи- 1000лв. е минимума ми декларирани от наеми, Пенция - 700лв., на женската заплатата - още 700 /даскалска , ама от сърце/,от частни уроци по 4 предмета-общо около 1000-1300лв.+ строителни услуги, ако изпадне нещо за 400-500лв. на седмица. Това ми е дохода. За жалост!
      Лорде, аз тъй кат гледам, само гладни бедни комунистчета, ни опонират в този форум. Искат да папкат без да работят. Комунизма си отиде бре, хайвани.
      Last edited by 4un4o; 17.10.2012, 21:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Я баровеца с доходи малко под 1000 кинта плаща ипотечен заем гледа семейство и ходи по виенски сладкарници......Няма друг подобен комик в този форум ти си номер едно.
        Ееееееееееее, Пешо, разчитах, че си свръх интелигентен, но ти не си ми сметнал всички доходи- 1000лв. е минимума ми декларирани от наеми, Пенция - 700лв., на женската заплатата - още 700 /даскалска , ама от сърце/,от частни уроци по 4 предмета-общо около 1000-1300лв.+ строителни услуги, ако изпадне нещо за 400-500лв. на седмица. Това ми е дохода. За жалост!

Коментар

Я баровеца с доходи малко под 1000 кинта плаща ипотечен заем гледа семейство и ходи по виенски сладкарници......Няма друг подобен комик в този форум ти си номер едно.
          Опссс,......
          Тук си в грешка......
          Лорда си призна, че жена му го издържа и даже без негово знание и разрешение ,нова кола на лизинг си е взела.....
          Давала частни уроци , но не плащала данъци.....

пп Аз затова му се кефя...Той по сладкарниците, а жена му бачка.......

Коментар

Няма да може да ми ги доставиш, щото няма да те пусне фейс контрола с дамаджаните и цървулите във виенската сладкарница където се намирам, консумирайки паста "Моцарт" със сто годишно бренди "TUZEMAK". Ако кажеш , че си туземеца от бутилката обаче може и да те пропуснат да се снимаш с мен и компанията!
            Дерзай!.

Коментар

Наздраве и от мен.Утре ще съм в София.Да взема да ти донеса домашно вино и ракия че това пещерско менте ти се отразява лошо
              Няма да може да ми ги доставиш, щото няма да те пусне фейс контрола с дамаджаните и цървулите във виенската сладкарница където се намирам, консумирайки паста "Моцарт" със сто годишно бренди "TUZEMAK медальон". Ако кажеш , че си туземеца от бутилката обаче може и да те пропуснат да се снимаш с мен и компанията!
              Дерзай!.
              Last edited by LANDLORD 31; 18.10.2012, 06:38.

Коментар

Каквото и да си говорим няма по-добр и честен премиер от г-н Бойко Борисов, колкото и да Ви е ЯДДДДДДДДД!
                Наздраве и от мен.Утре ще съм в София.Да взема да ти донеса домашно вино и ракия че това пещерско менте ти се отразява лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  +1024
                  Никой от тези спинозни палячовци, не е наясно какъв натиск му оказват групировките и бизнеса. Въпреки всичко устоява и не се подава.Истински Българин. За пръв път през прехода Държавата ни не е на автопилот!
                  Да наистина не е но е по лошо пилота го няма.В пилотската кабина има пътник който е служил в авиацията като охрана и той се мъчи да управлява.Два часа мисли кое копче да натисне и коя ръчка да дръпне после се оказва че е сбъркал.А самолета лети към земята.........

Коментар

+1024
                    Никой от тези спинозни палячовци, не е наясно какъв натиск му оказват групировките и бизнеса. Въпреки всичко устоява и не се подава.Истински Българин. За пръв път през прехода Държавата ни не е на автопилот!
                    Истински държавник бих казал, който ще изкара под един или друг начин четири мандатата като Великия Хелмут Кол. Само Бойко го заслужава! Ако той разполагаше с милиардите излишък на станишев, нале се сещаш г-н Чунчо, че щеше да направи нашата страна втора Швейцария на Балканите!!!!!!!!!! Да е жив и здрав премиера и да устоява здраво на гадните копелета които го атакуват и от ляво и от дясно! Ще стане мъченик тоз човек

Коментар

+1024
                      Чунчо,,......честно, пиян ли си? Ако не си, имаш проблем братле.

Коментар

Каквото и да си говорим няма по-добр и честен премиер от г-н Бойко Борисов, колкото и да Ви е ЯДДДДДДДДД!
                        +1024
                        Last edited by 4un4o; 17.10.2012, 20:19.

Коментар

Наздраве!!!

Коментар

• Каквото и да си говорим няма по-добр и честен премиер от г-н Бойко Борисов, колкото и да Ви е ЯДДДДДДДДД!

Коментар

• Мишо Шамара: Абе, палячовци, какви сте вие?! Ще ги победим с усмивка

Евалла на Мишо! Не съм му фен, не харесвам творчеството му, не одобрявам текста на песента за бялото, зеленото и червеното, но съм напълно съгласен с казаното от него в интервюто. И тук е мястото да цитирам Волтер:

Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Братовчед, 5 ченгета, медсестра пратени за посланици от Ники Младенов

Синът на подполковник от ДС, който се бори срещу посланиците от ДС, всъщност е оставил на най-важния ни пост в чужбина – посланик в Анкара кадър точно на Държавна сигурност. Става въпрос за Красимир Тулечки. Той обаче е „добро ченге”, понеже е предложен от ГЕРБ през 2010 г. В друга взривоопасна точка – Косово също е момче от ДС на име Боби Бобев.
                                От инквизицията срещу ДС оцеляха и посланикът, подписал АКТА в Токио по настояване на министъра си и на Трайчо Трайков – Любомир Тодоров. А също пратениците ни в ЮНЕСКО, Лисабон и при Уго Чавес – в Каракас, където е бройка от „оня списък” от зората на демокрацията. Интересно защо за тях секирата не проработи. Апропо, другите посланици, върнати преждевременно от Ники, осъдиха Външно, сиреч държавата, т.е. платихме всички ние – данъкоплатците. Отреклият се пред камерите на бТВ от делото на баща си министър има за посланик в Хавана, откъдето се мести в Бразилия, своя собствен братовчед Чавдар Николов, както писа Труд.

http://19min.bg/news/8/40323.html#40323

Коментар

Working...
                                X