IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Медиана: ГЕРБ и БСП равни

Ако изборите са днес ГЕРБ и БСП ще получат почти еднакъв резултат. За управляващата партия ще гласуват 20,7 на сто, а за Столетницата - 20,6 на сто. Това сочат данните от национално представително изследване на социологическата агенция Медиана. Партията на Меглена Кунева получава подкрепата на 6,4 на сто от избирателите, а ДПС на 4,9 на сто, Атака на 2,7%, ДСБ на 2,3% Националният фронт за спасение на България 1,6 %. Партията на Слави Бинев 1,4 %, а СДС 1,2% и РЗС 1,1 на сто. "ГЕРБ тръгна рязко на долу. Дали това е срив

http://19min.bg/news/8/40423.html

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Като гледам и двата варианта ме устройват за въвеждането на прогресивен данък. 100% ЩЕ БЪДЪ поканен за консултациите, където ще се решават праговете. Като гледам определени юзъри в инвестора, вече имам изграден пакет стартиращ от необлагаеми около 500, през 10%тови до 750, през 25 % между 800 и 1200лв., 30%1800, 35% между 1800 и 2599. 40% от 2600 до 5000. Над 5000 до 10000- 45%.
      От 10000 НАГОРЕ- 50% БЕЗПОДАЩНО!
      ако някой малоумен управник направи нещо такова ще си регистрирам една офшорка, която ще консултира фирмата ми за сума равна на печалбата, на която сега чинно цакам 10% + данък дивидент накрая на годината.

ще се осигурявам на прага за договор и управление
      и ще си фактурирам от офшорката всеки месец консултации равни на печалбата

Бойко като иска пари за мизерниците фуражки и тн...да ходи да ръси златев, цветелина, цеко, цецо и сие.

лека
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Лендзи,
        ако това стане, изчислих, че съм с над 5 стотака надолу всеки месец (няма да казвам точна цифра, за да не става реклама, дето се вика).
        Може ли да ми кажеш, какво ще получа повече срещу тези 5 стотака?
        - липса на бездомни кучета
        - чисти улици
        - инфраструктура
        - чист транспорт без цигани вътре.
        - хубава пенсия
        - добро здравеопазване

и хайде, аз ще издържа и така, ами колко хора ще теглят една майна и ще заминат за чужбинско, или за провинцията?
        Аз ако го направят това, си взимам шапката и изчезвам.
        Поне като плащам 40% данък, да има нещо насреща.
        А и управниците да не забравят, че идва 1.1.2014 (естествено, ако преживеем 21.12.2012 ))))

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Като гледам и двата варианта ме устройват за въвеждането на прогресивен данък. 100% ЩЕ БЪДЪ поканен за консултациите, където ще се решават праговете. Като гледам определени юзъри в инвестора, вече имам изграден пакет стартиращ от необлагаеми около 500, през 10%тови до 750, през 25 % между 800 и 1200лв., 30%1800, 35% между 1800 и 2599. 40% от 2600 до 5000. Над 5000 до 10000- 45%.

Коментар

• Мутрата си е мутра

"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
            "Ха сега познайте защо на бедните ще удържат данък върху лихвите!"

1. Това е твой цитат, ако не съм те разбрал правилно се обоснови по-точно.
            2. Много тежки констатации правиш, твърде голям капиталист/ глобалист си! Недей така с лека ръка да осъждаш бедните, има много примири и съдби, тотално противоречащи на думите ти и гледай да не се превърнеш в поредния!
            1. Долу-горе си ме разбрал правилно. Ама не си разбрал иронията. Щото ще се вземат данъци и от бедни, и от богати, ама преференции за коли хибриди и електромобили ще има само за богатите. Знаеш ли колко струва най-евтиния хибрид? "Приусът" на Тойота почва от над 50 000 лв, а за Лексусите да не говорим. Те са над стотак. Кой според теб ще може да си купи такава кола? Бедните? На заплата 400-500лв?

2. А мен не ме грижи. Мога да работя и без компютър и бюро.
            Мога да заварявам с електрожен, да работя на струг и на фреза, разбирам от електротехника и обичам да работя по инсталации. С тези новите водопроводни материали и водопроводчик да бъдеш е песен. А едно време сам си поставях тръбите, когато се работеше само с метални тръби. И резби съм навивал на ръка. И плочкаджия мога да бъда. Не ме грижи. Не се гнуся от работа.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              1.Къде съм казал такова нещо бе момче? Казах само, че от преференциите за електромобили ще се ползват САМО богатите.
              2. И правилно. Който е беден-той е мързелив или глупав.
              "Ха сега познайте защо на бедните ще удържат данък върху лихвите!"

1. Това е твой цитат, ако не съм те разбрал правилно се обоснови по-точно.
              2. Много тежки констатации правиш, твърде голям капиталист/ глобалист си! Недей така с лека ръка да осъждаш бедните, има много примири и съдби, тотално противоречащи на думите ти и гледай да не се превърнеш в поредния!

Коментар

Гигов, този данък е 10%, както за бедните, така и за богатите! Наистина ли мислиш, че ще засегне само / повече бедните?
                Къде съм казал такова нещо бе момче? Казах само, че от преференциите за електромобили ще се ползват САМО богатите.
                И правилно. Който е беден-той е мързелив или глупав. Изключвам тези дето са болни. Който е здрав и работлив-работа за него има. Берберин да стане-не е трудно. И работата е песен, ако не си гнуслив. Ама ако си гнуслив откъм човешка мръсотия-стани плочкаджия. Наш какво пари падат! Само да не те мързи. И да ти иде малко отръки.

Коментар

Така няма да се напълни хазната. Щото тези с високите доходи са малцинство.
                  Трябва с по-голям процент да се облагат ниските доходи. Например 400лв доход-35% данък, 500лв-34,5%, 600лв-34% и така нататък. Така тези с доход над 7400лв няма да плащат данъци. И това е справедливо, защото тези с многото пари-много харчат и Дянков и без това им ги прибира под форма на ДДС и акциз. А пък как добре ще се пълни хазната-мечта за минфина!
                  И още един довод. Няма да има вече сива икономика, защото всички ще се надпреварват да доказват големи доходи. И ще сме първата държава в света БЕЗ СИВА ИКОНОМИКА!

Коментар

Гигов, този данък е 10%, както за бедните, така и за богатите! Наистина ли мислиш, че ще засегне само / повече бедните?
                    С какво да мисли ? Той е бивш ОВЕНИН. Стой се! Мирно!. Падни!, Стани! Той изпълнява без да мисли. Това му право е било отнето за мунимум 20 години и мозъкът му е закърнял.
                    Към хоризонта бегооом марш!
                    Last edited by 4un4o; 17.10.2012, 21:37.

Коментар

Лорде, в този случай и специално в БГ кой според теб ще декларира над 10 000?
                      Аз ъм убеден, че хора, изкарващи в много пъти повече ще "намерят начин"!
                      Това е проблемът в БГ според мен - липсата на контрол и постоянното мрънкане от удачници и неудачници против СРСтата например, бързия съд и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Където е текло-пак ще тече...

Ха сега познайте защо на бедните ще удържат данък върху лихвите! З

Коментар

• Където е текло-пак ще тече...

Държавата обещава по 5000 лв. при покупка на електромобил

Ха сега познайте защо на бедните ще удържат данък върху лихвите! За да дадат парички на богатите да си купят по-евтинко някой електромобил или хибрид.

Или както е казано в библията:
                          "Които са бедни, ще им се вземе и малкото дето имат. А които са богати-още ще им се даде и ще се преумножи!"
                          Аз пък казвам: Амин!

Коментар

Днес четох проучвания и ако се окажат относително верни процентите, следващото правителство /чисто математически/ би изглеждало така:
                            Вариант 1 - ГЕРБ плюс БСП
                            Вариант 2 - БСП, ДПС и Кунева /тройна коалиция 2, като се има предвид, че Кунева бе част от НДСВ/
                            Та, кой вариант бихте предпочели?

Коментар

• Днес четох проучвания и ако се окажат относително верни процентите, следващото правителство /чисто математически/ би изглеждало така:
                              Вариант 1 - ГЕРБ плюс БСП
                              Вариант 2 - БСП, ДПС и Кунева /тройна коалиция 2, като се има предвид, че Кунева бе част от НДСВ/
                              Та, кой вариант бихте предпочели?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Лорде, аз тък кат гледам, само гладни бедни комунистчета, ни опонират в този форум. Искат да папкат без да работят. Комунизма си отиде бре, хайвани.
                                Прав си човече! Същите дето се правят на десни , а нямат дори риза на гърба си, мечтаят имотите да станат без пари! Ти представяш ли си за кви заклети лузъри става въпрос??? Тия наистина са лошия материал в БГ за когото толкова често се говори. Пълни мизерници!!!

Коментар

Working...
                                X