If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахаха, не просто не се връзвам на свинята майка, синчето и, и дудука Те за мен са антиреклама за всеки който харесват и жива реклама за всеки когото не харесват.
Което пък означава че най-черния ПР на Кунева, който могат да направят медиите на доган и бойко е да почнат да я хвалят. Поне за мен това ще означава че им се е продала но докато я плюят всичко е ОК..
Кви факти, това е черна ПР статия срещу Кунева. Фактите бяха че за да влезем в ЕС Франция изискваше намаляване на реакторите на Козлодуй. За мен тази сделка бе отлична. Както казах аз искам и цялата Козлодуй да затворим, а след като цената да влезем в ЕС бе да затворим старите реактори още по-добре.
Бравос, а ти за Кунева си бял PR да знаеш
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Недей да мислиш .... - коментирай статията, фактите и главните герои.
Кви факти, това е черна ПР статия срещу Кунева. Фактите бяха че за да влезем в ЕС Франция изискваше намаляване на реакторите на Козлодуй. За мен тази сделка бе отлична. Както казах аз искам и цялата Козлодуй да затворим, а след като цената да влезем в ЕС бе да затворим старите реактори още по-добре.
Дори 50% от написаното в статията да е вярно народа трябва да изпрати споменатите господа до Белене. Но не това за което ще се провежда референдум http://razuznavane.com/?p=10461
А аз смятам че трябва да затворят Козлодуй, не само да не се строи никакво Белене. не ме кефи да имаме атомни бомби на българска теротирия.
Дори 50% от написаното в статията да е вярно народа трябва да изпрати споменатите господа до Белене. Но не това за което ще се провежда референдум http://razuznavane.com/?p=10461
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Ами не съм пътувал с такси отдавна. А този с бакшиш-гербер говорих преди две-три години.
Преди две три години му се кефика. Сега никак. Пътувам с таксита постоянно и за последната година съм срешнал само един който защитаваше ГЕРБ, и то доста свенливо. За сметка на това ругатните по техен адрес са страшно много.
Последния път даже бях решил да тествам тезата на тукашните гербери, че ГЕРБ строи. Слизам по черни връх и на новото - старо кръстовище на Хемус взех че похвалих пътищата, които прави ГЕРБ. Последваха 20 минути описание на недомислици и откровени обиди към герберите. Някой оттях дори и за мен бяха незаслужени.
Коментар