Първоначално изпратено от kat123
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБи ли обяснил как да го направим този трик да живеем с повечко пари отколкото сме изкарали.Откъде да намерим пари и кой да ни даде.Омръзна ми да ревете по форумите.Аз не живея с минимална заплата и не ми дреме за тези които живеят с нея.Да си напънат задниците.Имаме прекрасна природа и земя която ражда всичко.Имаме страхотни планини реки че и море.Големи природни бедствия не е имало над 100 години.Големи войни 70.Да ми се мрънка че е зле вече толкова години означава че тези дето дето мрънкат или са невероятно тъпи или мързеливи.Това не е форум за клошари а за инвеститори.Сбъркал си мястото
Не става дума за минимални заплати, пенсии и така нат. Става дума за икономическа среда. За това дали държавата чрез политиката си натиска надолу икономиката, бута я нагоре или е неутрална.
ГЕРБ натиска икономиката съвсем очевидно и напълно безсмислено. Няма нито една рационална причина ние да водим икономическа политика като на Испания, Италия или Гърция. Нито една от макроикономическите ни променливи не е близка до техните. Нямаме дори сходни рискове. Нищо общо. Освен в главата на скапания ни финансов министър, който незнайно как е решил че това за което в други държави ги натискат кредитори за да се навият да го правят, той ще го прави по желание, пък и без да има нужда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеАгитката, кажете нещо антиполитическо бе, икономически форум е все пак
И второ - политиката е продължение на икономиката с други средства. В нашия случай "другите средства" са толкова преобладаващи, че се получава почти пълно припокриване между политика и икономика.Last edited by Pavlik Morozov; 09.10.2012, 15:01."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Станишев не бил на власт от 3 години? Защо тогава всеки ден слушаме за него?
Мандата на ГЕРБ ще се запомни със името на Станишев.
А управлението на ГЕРБ до самия си край няма да излезе от предизборния режим, който е единственият, в който Рапона може да функционира - да обещава, и да се оправдава.Last edited by Pavlik Morozov; 09.10.2012, 14:50."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБи ли обяснил как да го направим този трик да живеем с повечко пари отколкото сме изкарали.Откъде да намерим пари и кой да ни даде.Омръзна ми да ревете по форумите.Аз не живея с минимална заплата и не ми дреме за тези които живеят с нея.Да си напънат задниците.Имаме прекрасна природа и земя която ражда всичко.Имаме страхотни планини реки че и море.Големи природни бедствия не е имало над 100 години.Големи войни 70.Да ми се мрънка че е зле вече толкова години означава че тези дето дето мрънкат или са невероятно тъпи или мързеливи.Това не е форум за клошари а за инвеститори.Сбъркал си мястото
Влошават се оценките за бизнес средата.
Делът на хората, според които в страната се налагат такива правила за правене на бизнес, които дават шанс само на близки до властта кръгове и фирми, нарастват до 67%
Девет от дванадесетте ключови политики на правителството се определят като неуспешни.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5191911
Явно ти си от онези 30 %, на които ГЕРБ дава шанс за бизнес или пък си на държавна службичка, на които Дянков вдигна заплатите над 30 %.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеДай доказателства , иначе празни приказки!
Доказателства:
Станишев пред актива в София: Тези, които не могат да дишат ГЕРБ, не искат да гласуват за нас, да ги мотивираме
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...o_ne_mogat_da/
Коментар
-
[QUOTE=4un4o;1059326077]Първоначално изпратено от Bibitko Разгледай мнениеСтанишев връща БСП на световната сцена
Имаш предвид руският гражданин(шпионин) СерГей Дмитриевич, Станишев?
Коментар
-
[QUOTE=съни(тя);1059326079]Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
Станишев НЕ Е на власт повече от 3 години!
На власт е антибългарина Б.Борисов, провеждащ всякаква друга, но НЕ и пробългарска политика!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеИ продължават да са много по-малко от подкрепата за ГЕРБ 21.4%. Независимо от Дмитриевич и ПЕС..
Да ти припомня Лалка от Калофер на 7 октомври 2012 г. - 41 гласа..., даже и родните и приятелите и не са гласували за нея. Това ги чака ГЕРБ, колкото и да се напъваш!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеМОДЕРАТОРИТЕ,
няма ли да санкционирате тия големи и цветни букви за щяло и не щяло?
Темата прилича на нагиздена циганска булка.
Но основното е, че няколко платени писачи нарушават всякакви норми на равнопоставеност във форума и "крещейки" се опитват да неглижират всяко по-сериозно мнение.
Отделно - уместно ли е да се публикуват нон-стоп дълги статии от медии, за които и линк с кратко описание е достатъчно???
kat123-катеричката и
Bibitko-свирчо, хайде вън от чадъра!!!
Коментар
-
МОДЕРАТОРИТЕ,
няма ли да санкционирате тия големи и цветни букви за щяло и не щяло?
Темата прилича на нагиздена циганска булка.
Но основното е, че няколко платени писачи нарушават всякакви норми на равнопоставеност във форума и "крещейки" се опитват да неглижират всяко по-сериозно мнение.
Отделно - уместно ли е да се публикуват нон-стоп дълги статии от медии, за които и линк с кратко описание е достатъчно???
Коментар
-
[QUOTE=4un4o;1059326077]Първоначално изпратено от Bibitko Разгледай мнениеСтанишев връща БСП на световната сцена
Имаш предвид руският гражданин(шпионин) СерГей Дмитриевич, Станишев?
На власт е антибългарина Б.Борисов, провеждащ всякаква друга, но НЕ и пробългарска политика!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеИ продължават да са много по-малко от подкрепата за ГЕРБ 21.4%. Независимо от Дмитриевич и ПЕС..
Коментар
Коментар