IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Ами да! Спинозен съм.
    Както ви каза Велислава Дърева: "Ако БСП е Спин, то ГЕРБ е лятна диария. Силно удря, ама бързо минава."
    Вие тази с червеният картон, нали я изгонихте като кирливо коте от БСП?? Пак ли си прибрахте лудите? Нямате елкторат веке и прибирате всичко глупаво и кьопаво. Що не иде другаря СерГей(руският шпионин) в Карлуково да направи една предизборна агитация, та да ви се вдигне процента за изборите? То само луди могат да подкрепят терористичната спинозна партия , подлога на Русия. довела страната до четвъртата национална катастрофа през управлението и през 1996-1997 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      В сайта пише!
      2005г. управлява БСП инфлация 6.5%
      2006г.управлява БСП инфлация 6.5%
      2007г.управлява БСП инфлация 12.5%
      2008г.управлява БСП инфлация 7.8%
      Общо 33.3% обезценка на доходите.
      2009г.управлява ГЕРБ инфлация 0.6%
      2010г.управлява ГЕРБ инфлация 4.5%
      2011г.управлява ГЕРБ инфлация 2.8%
      ИЛИ ОБЩО 7.9%
      Кой сега е икономически неграмотен. бре червен мушмурок. Комунистите така са ви промили мозъците, че са ви останали по една гънка за сране, и една за хранене, а тази третата от катастрофата през 1996-1997 г. е за да можете да ръкопляскате на демагогските им изказвания написани от Путенков и службите му!
      Вече ти написах нещо-не е нужно да ни показваш и икономическата си неграмотност.
      Кумулирано за определен период от време,инфлацията НЕ се изчислява със събиране.Обаче на теб математическата ти грамотност,е на нивото на езиковата.

Коментар

• Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнение
        Казваш, на човека, че никога не биха го приели в това което е учил някои друг.
        Ти да не си някои врачка или си мислиш, че така лесно може да генерализираш, ахахха
        Ами точно такива леки типажи и в мисленето си и живота си, са проблемни и тук, ще трябва да им променяме възгледите от работнически към човешки.хахаха

Това сега разбрали го? А какво да кажем, че директно препоръчваш да съм чел полезно било, като така се опитваш да ме изкараш неграмотен или не четящ, което пък е поредното ти огромно забъркване.Защото ти е комплекс явно.
        И как така не ми се разбирало, като за сега само gigow ЕДИНСТВЕНО НЕ МЕ Е РАЗБИРАЛ И СЛЕД НЯКОЛКО ПОВТОРЕНИЯ ПАК МЕ РАЗБИРА.Ти си единствения след него или ти си него.
        Много си приличате по деменциите. аххахаха Това как го разбра?
        Няма нищо сложно.
        Ама ти дори не разбираш какво ти пиша! Ясно,просто няма да се занимавам с теб.

Коментар

Ти да не си някои врачка или си мислиш, че така лесно може да генерализираш, ахахха
          Ами точно такива леки типажи и в мисленето си и живота си, са проблемни и тук, ще трябва да им променяме възгледите от работнически към човешки.хахаха

Това сега разбрали го? А какво да кажем, че директно препоръчваш да съм чел полезно било, като така се опитваш да ме изкараш неграмотен или не четящ, което пък е поредното ти огромно забъркване.Защото ти е комплекс явно.
          И как така не ми се разбирало, като за сега само gigow ЕДИНСТВЕНО НЕ МЕ Е РАЗБИРАЛ И СЛЕД НЯКОЛКО ПОВТОРЕНИЯ ПАК МЕ РАЗБИРА.Ти си единствения след него или ти си него.
          Няма нищо сложно.
          СоколофФфФ, пиши по свързано, нищо не ти се разбира
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

ахахахах още 150 ника да ми баннат и то всеки път заради такива типажи като теб, които м/у другото са и в тежест на всички, пак ще ти кажа, че щом говориш така за политически трупове, значи или спинозен или деменциите ти нямат край.А това нас не ни интересува.Разбираш ли?
            Ами да! Спинозен съм.
            Нали знаеш какво викал един дето умирал от дизентерия?
            "- Докторе напиши в смъртния акт, че съм умрял от СПИН, а не от дизентерия.
            - Защо бе?-пита лекарят.
            - За да кажат хората че съм умрял като ебач, а не като дрисльо"

Както ви каза Велислава Дърева: "Ако БСП е Спин, то ГЕРБ е лятна диария. Силно удря, ама бързо минава."
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
              След откровената си неграмотност,не е нужно да показваш и икономическата си такава.За другото пък,да не говорим.
              В сайта пише!
              2005г. управлява БСП инфлация 6.5%
              2006г.управлява БСП инфлация 6.5%
              2007г.управлява БСП инфлация 12.5%
              2008г.управлява БСП инфлация 7.8%
              Общо 33.3% обезценка на доходите.
              2009г.управлява ГЕРБ инфлация 0.6%
              2010г.управлява ГЕРБ инфлация 4.5%
              2011г.управлява ГЕРБ инфлация 2.8%
              ИЛИ ОБЩО 7.9%
              Кой сега е икономически неграмотен. бре червен мушмурок. Комунистите така са ви промили мозъците, че са ви останали по една гънка за сране, и една за хранене, а тази третата от катастрофата през 1996-1997 г. е за да можете да ръкопляскате на демагогските им изказвания написани от Путенков и службите му!
              Last edited by 4un4o; 17.09.2012, 11:39.

Коментар

1.никой,никъде не съм слагал,научи се да четеш,полезно е.
                2.Научи се и да пишеш,честно,поне половината ти неща са неразбираеми.

Няма нищо сложно.
                Last edited by СоколовВвВ; 17.09.2012, 11:36.

Коментар

• netware5
                  В Симеоново ли си завършил? А средното е в Пазарджик, нали?
                  Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                  Е стига ве,че дори в АМВР имаха изпит по БЕЛ !
                  Flanker;в грешка си нещо.От три години в Академията няма изпит по БЕЛ .Кандидатства се само с диплома.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    СоКоЛоВвВ,
                    колко пъти до сега те баннаха? Аз съм ти избриол 6-7 ника. Като те баннат следващия път с какъв ник ще се появиш? СоКоЛоВвВвВвВ вероятно?

Впрочем този, когото наричаш "политически труп‘" скоро ще бъде избран за постоянен председател на Партията на европейските социалисти.
                    А Боко Тиквата ще бъде разследван от комисията "Антимафия" на Европейския съюз за връзки с организираната престъпност.

Така че е ясно кой има престиж в Европа и на кого се смеят на простотиите.
                    ахахахах още 150 ника да ми баннат и то всеки път заради такива типажи като теб, които м/у другото са и в тежест на всички, пак ще ти кажа, че щом говориш така за политически трупове, значи или си спинозен или деменциите ти нямат край.А това нас не ни интересува.Разбираш ли?
                    Last edited by СоколовВвВ; 17.09.2012, 11:35.

Коментар

За да изберем Станишев, тогава, а какво ще кажеш? За теб няма ли минало и бъдеще.Няма как след като сега виждаме резултата от тогавашното управление да искаме същото.А за такива като теб няма съмнение, че сте ненужни и тегло за нормалните хора.Това разбрали го?
                      Тогава може ли да излизаш тука и да говориш за политически трупове.АХХАХАХ
                      Ами вие сте по голям проблем от политиците.А това разбра ли го?
                      ахахах
                      СоКоЛоВвВ,
                      колко пъти до сега те баннаха? Аз съм ти избриол 6-7 ника. Като те баннат следващия път с какъв ник ще се появиш? СоКоЛоВвВвВвВ вероятно?

Впрочем този, когото наричаш "политически труп‘" скоро ще бъде избран за постоянен председател на Партията на европейските социалисти.
                      А Боко Тиквата ще бъде разследван от комисията "Антимафия" на Европейския съюз за връзки с организираната престъпност.

Така че е ясно кой има престиж в Европа и на кого се смеят на простотиите.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Да а, какво ще си говорим за теб, които генерализира от супер плоски глупости.

Няма как да слагате Б.Б в една класация с Станишев в каквото и да било.
                        Ако го правите то тогава вие най вероятно страдате от нещо си. това е.

1.никой,никъде не съм слагал,научи се да четеш,полезно е.
                        2.Научи се и да пишеш,честно,поне половината ти неща са неразбираеми.

Коментар

Ти защо не отидеш да му направиш една Бибитка а??? Това което съм учил и мога ми е достатъчно ,да си докарвам една средна европейска заплата и да живея в родната си страна като баровец. Не искам обаче да ме управляват некадърни комунисти, които никога през управлението си не са подържали инфлация под 3%
                          Убеди се сам!
                          http://www.nsi.bg/EPDOCS/Inflation_god2011.pdf
                          Да не говорим ,че същите специалисти комунисти (руски шпиони) ни докараха хиперинфлация, и ограбиха всички бели пари за черни дни на най бедните граждани. около 13 милиарда. Затова ако полицията не се беше намесила и не ги беше изкарала тайно през задният вход на Парламента, щяха да ги линчуват с камъни, и да ги обесят по дърветата. Много добра социална политика водят! Докарват народа до просяшка тояга.

След откровената си неграмотност,не е нужно да показваш и икономическата си такава.За другото пък,да не говорим.

Коментар

Ти защо не отидеш да му направиш една Бибитка а??? Това което съм учил и мога ми е достатъчно ,да си докарвам една средна европейска заплата и да живея в родната си страна като баровец. Не искам обаче да ме управляват некадърни комунисти, които никога през управлението си не са подържали инфлация под 3%
                            Убеди се сам!
                            Да не говорим ,че същите специалисти комунисти (руски шпиони) ни докараха хиперинфлация, и ограбиха всички бели пари за черни дни на най бедните граждани. около 13 милиарда. Затова ако полицията не се беше намесила и не ги беше изкарала тайно през задният вход на Парламента, щяха да ги линчуват с камъни, и да ги обесят по дърветата. Много добра социална политика водят! Докарват народа до просяшка тояга.
                            Чакай пък ти бре, как средна европейска заплата след като пишеш долу в каква среда трябва да си вадиш доходите.Как да стане? ахаххах

Коментар

Сигурен съм,че теб никога не биха те приели това,което той е учил.
                              За работа пък...да не говорим.
                              Да а, какво ще си говорим за теб, които генерализира от супер плоски глупости.

Няма как да слагате Б.Б в една класация с Станишев в каквото и да било.
                              Ако го правите то тогава вие най вероятно страдате от нещо си. това е.

Коментар

Сигурен съм,че теб никога не биха те приели това,което той е учил.
                                За работа пък...да не говорим.
                                Убеди се сам!

Коментар

Working...
                                X