Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 10.01.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеЧиче,виж,не ме засягаш.
Разбрахме,че си неграмотен,комплексиран и не много умен.Единственото място,където се чувстваш щастлив,е тук.Затова и след 10 бана,отново си тук.
За разлика от мен обаче,ти си тук,за да обиждаш хора,които не познаваш,не са ти никакви,които ти се присмиват на липсата на елементарна грамотност.И това те прави щастлив,ОК пич,за разлика от теб-аз съм тук,за да си прекарвам приятно времето,и никак,ама никак не се засягам от мнението на лица,които са ми никакви.Сега знам,че пак няма да разбереш,пак ще си останеш неграмотен,пак ще напишеш някоя глупост,и това ще те направи щастлив...Щеше да е смешно,ако не беше жалко и тъжно.Та..успех ти желая.
Нищо не съм се разбирал с теб.Ти май си доста лек типаж. хахаха
Аз съм бил тука за да обиждам хората. Ей лек типаж, казах ти не ни занимавах със фантазиите и деменциите в които изпадаш.
Къде в бързината не успях да се справя, че ме наричаш неграмотен.Та ти си супер недъг и невеж тогава, това е истината за теб.
Е може ли такива типажи като теб да има на всеки трети пост тук.
И с тази си лекота да ни занимавате, е може ли??Last edited by СоколовВвВ; 17.09.2012, 12:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнениеКъде и как трол.......
Чиче,виж,не ме засягаш.
Разбрахме,че си неграмотен,комплексиран и не много умен.Единственото място,където се чувстваш щастлив,е тук.Затова и след 10 бана,отново си тук.
За разлика от мен обаче,ти си тук,за да обиждаш хора,които не познаваш,не са ти никакви,които ти се присмиват на липсата на елементарна грамотност.И това те прави щастлив,ОК пич,за разлика от теб-аз съм тук,за да си прекарвам приятно времето,и никак,ама никак не се засягам от мнението на лица,които са ми никакви.Сега знам,че пак няма да разбереш,пак ще си останеш неграмотен,пак ще напишеш някоя глупост,и това ще те направи щастлив...Щеше да е смешно,ако не беше жалко и тъжно.Та..успех ти желая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеИскаш сам да си го начукаш и да докажеш ,че е по висока от 33.3%..? Направи го! аз не задълбавам до там. сравнявам периодите на управление на БСП и ГЕРБ за да ти докажа ,при кои намаляването на покупателната способност е с пъти по-малка.
Ама покупателната способност не се измерва само с инфлацията, ами се гледат и доходите. А при Станишев доходите растяха по-бързо от инфлацията. Не казвам, че е негова заслуга. Просто такива са фактите.
А при ГЕРБ вече над три години инфлацията си върви, а не се увеличават доходите. Имам предвид доходите зависещи от правителството. Откак ГЕРБ е на власт са замразени и пенсии и заплати в държавния сектор. ФАКТ.
И ми обещавате през 2013г светли бъднини. ЩЕ!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
тука войнстващата неграмотност стига нови висоти
Май си доста предубеден и наивен за да пишеш така тук.ахахахLast edited by СоколовВвВ; 17.09.2012, 12:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЕ ти кого искаш да приемат в европа...Пути е него никога....но неговото протеже Станишев може...демокрацията на европа е видяхме колко заштити обикновенните хора......социализма е една загнивашта социално Нестимолирашта система.Да Борисв го виня че е стях ...штом невкара никого в затвора и 2 г не промени садебната система.....Това са основите на държавата....доверието във власта.....А сега какво ....кучетата си лаят кервана си варви.Единственият лъч в тонела е обострените ни отношения с Русия.Докато тя и нейните протижета ни командват...спасение няма.Дори ако цената е 1 милярд нека е платим и дасе излекуваме веднъш завинаги.
Ти казваш демокрацията ли? Ами ти беше ли обект на тази демокрация последните 100 г. не, нали!
Тогава защо я търсиш в Европа.Докато дойде по тези земи може още 100 години да минат.
Тук е мястото за промяна на конституцията, която е супер морално остаряла.
Ето един детайл.Законите са направени да се спазват, а не е както си го направиш така да е в съда.
За целта трябва промени в конституцията и от там още към 30 вида полиция, както в Италия.
Ето пример имаш депутат от управляващите в ареста, до сега не е било така.И още доста пресечени организирани групи с депутати, съдии и още голям кръг влияние в тях.
Но никои няма интерес от това, поне червените тролове тук, но и правителството се бави доста в това, но работи все пак.
И още много промени както културни, така и морални.И така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеИскаш сам да си го начукаш и да докажеш ,че е по висока от 33.3%..? Направи го! аз не задълбавам до там. сравнявам периодите на управление на БСП и ГЕРБ за да ти докажа ,при кои намаляването на покупателната способност е с пъти по-малка.
Колега,поспри се,сериозно.Не гледай само инфлацията,а също и доходи,заетост и др.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеВече ти написах нещо-не е нужно да ни показваш и икономическата си неграмотност.
Кумулирано за определен период от време,инфлацията НЕ се изчислява със събиране.Обаче на теб математическата ти грамотност,е на нивото на езиковата.
Искам да го обясня по простичко, като за теб и компанията ти комунистчета с промити мозъци, които не можете да схванете , че серГейският шпионин ви манипулира!Last edited by 4un4o; 17.09.2012, 12:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнениеЕто нали ти казах, колко ти е акъла и до колко стига.Аз ти казах да не ни занимаваш с генерализираните си глупости.Това разбра ли го?
Ако си мислиш че с горните си дейности си патриот ти не знаеш какво е патриот, а това нека то го кажат и хората. Типажче.
тука войнстващата неграмотност стига нови висоти
Коментар
-
Е ти кого искаш да приемат в европа...Пути е него никога....но неговото протеже Станишев може...демокрацията на европа е видяхме колко заштити обикновенните хора......социализма е една загнивашта социално Нестимолирашта система.Да Борисв го виня че е стях ...штом невкара никого в затвора и 2 г не промени садебната система.....Това са основите на държавата....доверието във власта.....А сега какво ....кучетата си лаят кервана си варви.Единственият лъч в тонела е обострените ни отношения с Русия.Докато тя и нейните протижета ни командват...спасение няма.Дори ако цената е 1 милярд нека е платим и дасе излекуваме веднъш завинаги.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеВиж сега,не знам какъв съм,за теб,де.Обаче истината е,че щом си толкова голям българин и патриот,направи някои от следните неща-научи се да четеш,научи се да пишеш на български,отиди и ни представи на някой научен или спортен форум,започни да си хвърляш боклука и то разделно,посади поне едно дръвче,не ни занимавай с комплексите си...
Ако си мислиш че с горните си дейности си патриот ти не знаеш какво е патриот, а това нека то го кажат и хората. Типажче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеВиж сега,не знам какъв съм,за теб,де.Обаче истината е,че щом си толкова голям българин и патриот,направи някои от следните неща-научи се да четеш,научи се да пишеш на български,отиди и ни представи на някой научен или спортен форум,започни да си хвърляш боклука и то разделно,посади поне едно дръвче,не ни занимавай с комплексите си...Last edited by kev; 17.09.2012, 12:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнениеА ти си новият трол ли?
Тези неща как ги измъдри горе или ги генерализира, ами ако не си прав.
Ей лек типаж. хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеСлед откровената си неграмотност,не е нужно да показваш и икономическата си такава.За другото пък,да не говорим.
Тези неща как ги измъдри горе или ги генерализира, ами ако не си прав.
Ей лек типаж. хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСоколофФфФ, пиши по свързано, нищо не ти се разбира
И ти си пример за това.
Виж аз не съм СоколофФфФ
А ти все още си двуутробно нали така. ахаххахаLast edited by СоколовВвВ; 17.09.2012, 11:58.
Коментар
Коментар