IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Ами струва ми се сметки на малоумник.....
    Даже и да взема твойте цифри как си ги дал въпреки че тока се качи с 30 % ,водата с 50 % , парното с 40 % , храната с 20 % и т-н...
    При Станишев си вземал 2540 лв. а сега си вземал 2335 лева ..... и сега живееш по добре ....с по малко пари и си доволен .Браво !
    Ами дози с 500 лв при Станишев и сега с 420 равни ...той също Доволен....
    Я кажи на координатора си да запази едно место на Позитано за да те наемат оттам ,че по голяма полза правиш с агитацията си за комунистите...
    Ти си един празнодумец БСП-ар. Тези данни съм ги дал от НСИ за инфлацията, не си ги измислям аз. А инфлацията ако не ти е известно тъпа комунистическа муцуно, обезценява доходите и намалява покупателната способност. А при вашите управления тя винаги е над нормата 1996-1997 хипреинфлация с хиляди проценти и през 2005-2009 36.5%
    Точно това съм пресметнал в примера. ако ще говориш наизуст по добре се скрий Ако искаш да кажеш нещо смислено подкрепи го с факти!
    Last edited by 4un4o; 09.10.2012, 11:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Първоначално изпратено от 4un4o
      Да ти обясня Пак! Плащат ми.В началото на мандата на БСП имах доход 4000 лв с които можех да си закупя стоки и услуги за 4000 лв.
      В края на мандата на БСП с тези 4000 лв можех да си закупя стоки и услуги за 2540 лв.
      4000*0.365=1460лв обезценка на доходите ми!
      В началото на мандата на ГЕРБ с тези 2540 лв можех да си закупя стоки за 2540 лв а в сегашният момент мога да си закупя стоки за 2540*0.081 = 205.74 лв или с 205.74лв по малко заради инфлацията или 2540 лв-205.74 = 2335.26 лв Как ти се струва?
      Реално през тези 7 години на мен никой не ми е дал една стотинка индексация а само са ме ограбвали! БСП ми ограби 1460 лв от доходите а Герб 205.74 лв. Или ГЕРБ ми плаща 1460-205.747 =1254 лв на месец. Ти ще викаш ли за ГЕРБ ако ти дават по 1254 лв на месец?
      Ами струва ми се сметки на малоумник.....
      Даже и да взема твойте цифри как си ги дал въпреки че тока се качи с 30 % ,водата с 50 % , парното с 40 % , храната с 20 % и т-н...
      При Станишев си вземал 2540 лв. а сега си вземал 2335 лева ..... и сега живееш по добре ....с по малко пари и си доволен .Браво !
      Ами дози с 500 лв при Станишев и сега с 420 равни ...той също Доволен....
      Я кажи на координатора си да запази едно место на Позитано за да те наемат оттам ,че по голяма полза правиш с агитацията си за комунистите...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        Нищо добро не ги чака ПЕС с такъв лидер. За Станишев мога да кажа единствено хубаво, че е сдържан и възпитан, но иначе си е продукт на долната псевдо комунистическа върхушка от татово време + е мекушав + не става за нищо.
        Сериозно си мисля, че с оглед на случващото се в Европа и хала до който я докараха социалистите е нормално ПЕС да се сдобие с такъв титан на мисълта ( който е забравил да провери над какъв титаничен труд се потил станишката в москва - "ролята на униформата върху бойния дук на войника"...нещо такова беше по памет го пиша )

това абсолютно по никакъв начин не оправдава ГЕРБерите че не могат да се справят със задачите за които сме ги избрали :
        - никакви сериозни реформи вече 3 години
        - никакви знакови фигури с осъдителни присъди
        - никакъв напредък в сектор сигурност и здравеопазване
        - харчовете за администрация (основно куки) се увеличават

и какво точно се справят - да усволяват пари по програмата за пътищата, защото се имат вече с всички големи строителни фирми....

това е
        Ще добавя!
        Подържат прилична инфлация
        удържат бюджетният дефицит.
        подобриха събираемостта ,чрез касовите апарати вързани с Нап и проверките по заведенията на курортите
        затегнаха митниците
        заловиха наглите и вече няма отвличания
        спряха , изнудването от КАТ, чрез камерите.
        Не можаха да намерят начин да осъждат заловените престъпници. Явно наказателният кодекс е направен така с вратички, а и съдиите са силно корумпирани.(в Германия може-в Бг не може)
        Как така свидетел по дело може да се откаже от показанията си?. В САЩ това е лъжесвидетелстване и се наказва от Закона.
        Last edited by 4un4o; 09.10.2012, 09:22.

Коментар

Да ти обясня Пак! Плащат ми.В началото на мандата на БСП имах доход 4000 лв с които можех да си закупя стоки и услуги за 4000 лв.
          В края на мандата на БСП с тези 4000 лв можех да си закупя стоки и услуги за 2540 лв.
          В началото на мандата на ГЕРБ с тези 2540 лв можех да си закупя стоки за 2540 лв а в сегашният момент мога да си закупя стоки за 2540*0.081 = 205.74 лв или с 205.74лв по малко заради инфлацията или 2540 лв-205.74 = 2335.26 лв Как ти се струва?
          Реално през тези 7 години на мен никой не ми е дал една стотинка индексация а само са ме ограбвали! БСП ми ограби 1460 лв от доходите а Герб 205.74 лв. Или ГЕРБ ми плаща 1460-205.747 =1254 лв на месец. Ти ще викаш ли за ГЕРБ ако ти дават по 1254 лв на месец?

Чучоло пропусна хонорара от ГЕРБ за спаменето.Укриваш доход маймуно.Ша има падни, престъпник малоумнико платен.

Коментар

В момента са разбили цялата опозиция и решиха да свалят Станишев ,но той излезна по голям кокал за възможностите им защото влезна като шеф на ПЕС и не могат да си правят гаргара както с другите..... Затова въпреки че го правя с отвращение отбивом атаките срешу него защото е решил да им го връща ..не е само на шега гдето върнаха за още няколко месеца процеса с изчезналите уж документи по вина на бившия премиер.......
            Нищо добро не ги чака ПЕС с такъв лидер. За Станишев мога да кажа единствено хубаво, че е сдържан и възпитан, но иначе си е продукт на долната псевдо комунистическа върхушка от татово време + е мекушав + не става за нищо.
            Сериозно си мисля, че с оглед на случващото се в Европа и хала до който я докараха социалистите е нормално ПЕС да се сдобие с такъв титан на мисълта ( който е забравил да провери над какъв титаничен труд се потил станишката в москва - "ролята на униформата върху бойния дук на войника"...нещо такова беше по памет го пиша )

това абсолютно по никакъв начин не оправдава ГЕРБерите че не могат да се справят със задачите за които сме ги избрали :
            - никакви сериозни реформи вече 3 години
            - никакви знакови фигури с осъдителни присъди
            - никакъв напредък в сектор сигурност и здравеопазване
            - харчовете за администрация (основно куки) се увеличават

и какво точно се справят - да усволяват пари по програмата за пътищата, защото се имат вече с всички големи строителни фирми....

това е
            Last edited by bertram; 09.10.2012, 01:10.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Сега вече съм убеден, че наш Чунчо е платен трол. Щото отказвам да повярвам, че може да има толкова тъп "искрен поддръжник" на която и да е партия, пък макар и ГЕРБ. Тъпотата също си има граници и предположението, че Чунчо е истински и вярващ поддръжник на ГЕРБ, граничи с шизофрения! Няма и не може да има такава тъпота, следователно Чунчо е просто платен писач, който пише каквото му кажат.

Коментар

• Сега вече съм убеден, че наш Чунчо е платен трол. Щото отказвам да повярвам, че може да има толкова тъп "искрен поддръжник" на която и да е партия, пък макар и ГЕРБ. Тъпотата също си има граници и предположението, че Чунчо е истински и вярващ поддръжник на ГЕРБ, граничи с шизофрения! Няма и не може да има такава тъпота, следователно Чунчо е просто платен писач, който пише каквото му кажат.
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Няма никакво значение дали БСП има кандидат в Калофер.
                  Има значение само факта че цели 1630 души (1475 + 155) са гласували ПРОТИВ ГЕРБ. За мутро-милиционерите са гласували само 41 души или 2,45%.

Нормалността в Калофер победи! Това трябва да стане и на парламентарните избори и честните и умни хора да натикат престъпната герберска шайка в девета глуха. А след това и полицията ще си свърши работата!
                  В момента са разбили цялата опозиция и решиха да свалят Станишев ,но той излезна по голям кокал за възможностите им защото влезна като шеф на ПЕС и не могат да си правят гаргара както с другите..... Затова въпреки че го правя с отвращение отбивом атаките срешу него защото е решил да им го връща ..не е само на шега гдето върнаха за още няколко месеца процеса с изчезналите уж документи по вина на бившия премиер.......

Коментар

през 2007 този кандидат е бил земеделец. а сега се явява като независим. Какви резултати ми даваш за 2007 година?????
                    http://karlovopress.com/wp-content/u...et_karlovo.jpg
                    Бързаш ,трябваше съпоставка с 2007 г....сега 2011 .

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Има значение само факта че цели 1630 души (1475 + 155) са гласували ПРОТИВ ГЕРБ. За мутро-милиционерите са гласували само 41 души или 2,45%.

Нормалността в Калофер победи! Това трябва да стане и на парламентарните избори и честните и умни хора да натикат престъпната герберска шайка в девета глуха. А след това и полицията ще си свърши работата!
                      Напротив ! има много голямо значение, защото БСП сте Некадърни и сте го доказали, а сега манипулирате избирателите. Страх ви е да изкарате кандидат, а имате усти като градският кенеф! намат запушване!
                      И този резултат е следствие от неотпускането на пари. от Карлово за Калофер. И създаване на обществено недоволство. Но вие нямате нищо общо с тази победа. Защото сте един файтон хора. На изборите Герб пак ще вземе повече гласове от БСП защото там няма как да се скриете и ще ядете пердаха. Сега трябва да изплатите и 111 хилядарки на общината . Иначе сте аут на изборите.

Коментар

http://mi2007.cik.bg/results1/16/1613.html

Виж как върви по партии в Карлово а сега има два процента .....
                        през 2007 този кандидат е бил земеделец. а сега се явява като независим. Какви резултати ми даваш за 2007 година?????

Коментар

Въх много мъ уплаши!. Нали си демократ, Искаш да ми забраниш словото май?? Щом има соц, сте един дол дренки. Ако БСП нямате кандидат 100% сте гласували за тази коалиция. да не искаш да кажеш ,че сте подкрепили Герб, или Атака??? Според тебе БСП нямате и кандидат в Калофер. Не се намери един комунист ,да пожелае да ви стане подлога? И сега си приписвате заслугите на Независимият кандидат?
                          Ето монти прав си! Грешката е моя! ще я поправя!

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Казах, че се поправям! А на вас кой ви каза ,че сте победители в Калофер, когато ви е срам да изкарате собствен кандидат, та да се видите колко пар

http://mi2007.cik.bg/results1/16/1613.html

Виж как върви по партии в Карлово а сега има два процента .....

Коментар

• QUOTE=4un4o;1059325837]Ето кой е купил изборите в Калофер!Правят Гергов почетен калоферец
                              Докато аз съм кмет, ще направя всичко възможно пловдивският бизнесмен Георги Гергов да бъде обявен за почетен гражданин на Карофер.

Това заяви кметът Румен Стоянов.

Според него Калофер може да се справи единствено благодарение на такива хора като Георги Гергов.

Причината - лидерът на БСП-Пловдив е обещал да осигури 108 000 лева за асфалтирането на главната улица в града, както и да даде три хиляди лева за подпомагане на читалищната дейност в подбалканското градче.

Това е точно колкото е годишният бюджет на Калофер, отпуснат от община Карлово
                              Хайде сега да гледаме кога ще им асфалтират главната улица!
                              Когато Георги Гергов изпълни обещанието си да прекара канализация на родното си село Ягодово, тогава ще асфалтира и улиците на Калофер. Ето пример за БСП демагози и измамници.[/QUOTE] Другарют Гергов-свинаря на БСП, ще рани калоферци с асфалт! Ами да им беше опекъл 100-на прасета за Коледа, че асфалт се не яде!(ваш цитат)
                              Ако го направите почетен ЛЪЖЕЦ на Калофер ще му станат 2 почетни титли .Едната е почетен лъжец на село Ягодово.
                              П.П. Всяка година минавам по тази улица поне по 20 пъти.
                              Ще докладвам когато я асфалтират!
                              За това какво ще кажеш????????????

Коментар

Виж какво малоумник такъв ...
                                Да сравняваш партията на Нехризов и на Станишев е идиотизъм от висша класа...
                                Едно време съм членувал там когато беше в СДС...
                                но с платени идиоти и милиционери......

38 Политическа партия
                                "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 79-МИ
                                08.08.2011 1301, гр. София
                                бул. "Ал. Стамболийски" № 51
                                тел. 0897 877 886
                                факс: 02/980 33 42
                                Йордан Нихризов

А Станишев подкрепя още тогава Стоянов... ама така са ти казали така пишеш.
                                Казах, че се поправям! А на вас кой ви каза ,че сте победители в Калофер, когато ви е срам да изкарате собствен кандидат, та да се видите колко пари струвате!

Коментар

Working...
                                X