IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Няма как да забравим, че ГЕРБ не изпълни обещанията си за пенсиите

Средният реален доход на възрастните хора през 2013 г.ще е с 5% по-нисък, отколкото през 2009 г.
    Проф. Георги Петров

http://www.segabg.com/article.php?id=627459
    Абе, хора. Има ли още някой, който не е научил, че у нас просто се въртят хора на една и съща хранилка.

Чудех се как по-простичко да го обрисувам, та затова ще карам по-най-тъпия модел.

Идва СДС. Ей, гадни, лъжат, нищо не вършат.

Заменя ги БСП. Ууууу..... измамници, чумата да ги тръшне.

Айде ГЕРБ. Аааааа.....престъпници, не се издържа вече.

Пък те само си загряват лайнарите и като забравим старите им номера, ОТНОВО си ги избираме. Даже с леко задоволство, че сме го начукали на предишните. И така ще си ги връткаме, докато не че чукнем у главите, че промените трябва да тръгнат първо от нас, а не от шепата фекалии, които определят бъдещето на децата ни.

Нищо де, просто си приказвам.
    Last edited by Bones56; 05.12.2012, 20:25.

Коментар

• NO

Да гласуваме с НЕ!
      платформа за инвалиди

Коментар

• Таксата за лекарски преглед остава еднаква за всички – от догодина 3.10 лева

http://www.mediapool.bg/%D1%82%D0%B0...ews200381.html

Хайде, честито още едно увеличение от герберското управление!!!

Коментар

• Няма как да забравим, че ГЕРБ не изпълни обещанията си за пенсиите

Средният реален доход на възрастните хора през 2013 г.ще е с 5% по-нисък, отколкото през 2009 г.
          Проф. Георги Петров

http://www.segabg.com/article.php?id=627459

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1662599

Коментар

• Двете момчета най отпред какви лозунги държат!!! 1.Смърт на червената буржоазия, да живее Петър Младенов 2.Преустройството е революция!!! -Все едно чета лозунги писани в романа "1984". Яко ме кефи тази снимка

Коментар

Не мога да разбера, защо когато си АНТИ ГЕРБ задължително трябва да си комунист.
                А в ГЕРБ е пълно с комунисти, членове на БКП....... Не може ли да съм националист, десен - консерватор или просто гражданин с активна политическа позиция.
                Между впрочем информацията, която днес пуснах не е нова и отдавна се вихри в този форум. Просто само е напомних!
                Ми то само това им остава за самоопредялена на скапаната партия. Срещу кого са. И тъй като не могат да си кажат че са срещу малкия бизнес и работещите хора и слагат БСП.

Иначе може ли някой гербер да ми каже какви са принципите на ГЕРБ. за какво точно се бори тази партия - принципно. Защото нито строенето на магистрали, нито това да си СРЕЩУ някого са всъщнос някакви принципи.

Каква по-точно е идеята зад ГЕРБ, освен личната власт на Бойко. Нормално партиите се определят според това от къде взимат повече и на кого дават повече. Ама ГЕРБ взима от средната класа и малкия бизнес за да дава на милиционери и монополи.

Или пък се определят според това което поставят в центъра - т.е. до колко са склонни да се месят в лични избори, с цел по-голямо обществено благо. Е да но ГЕРБ се месят яко в лични избори, чрез налагането със сила на властта на всякакви държавни бюрократи, но не с цел обществото да е по-добре, а с цел на ГЕРБ да им е по-лесно. Фискалния фетишизъм дето се хвалят че са събрали повече данъци при стагнираща икономика е типичен пример.

Та какви точно са критериите по които тази ненормална партия се определя. А не е нормална защото всичките и принципи и действия противоречат на тези на нормалните партии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
                  Ей човек ама много си прав!
                  По времето на тройната коалиция когато беше митинга на майките.И провокациите след това и мелето и боя на полицията над всички що шава.Замерянето с камъни,сняг и де що има по ушевите беше дело на лапета на по 18-20.Истината е че на по-младите не им пука от ченгета,менгета и разни други сополи знаещи да смятат до 10 и толкоз.Не са обременени от страх и това се вижда.
                  Ами хайде да подкрепим младите бе, мамка му. Бил са на повечето протести и съм виждал отчаянието на малцината. Нали за това се борим всички. Бъдеще за децата ни и достойно остаряване на родителите ни. Гледам тук километрични теми за всякакви политически фекалии и фракции. За чий хуй. България е малка държава. Ако затворим границите и подгоним всички към морето или ще ги гепим или сами ще се издавят.

Знаете ли каква мъка ми е било да гледам приятели, инженери и химици, да се махат със семействата си от тук, в търсене на по-добри възможности. И се реализираха. Навън, мамка му. Защо? Защо сме такива шибани тъпанари?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Втория мандат ГЕРБ ще го изкара на резервната скамейка, третия мандат като публика
                    Ако е карат така до края на този мандат, направо още втория влизат в публиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Пикачу, избирам теб!
                      Не ставам - не съм завършил право, нямам необходимия стаж. А това е една анкета, да отговориш на около 30 въпроса, за да видиш твоето мнение, с кой от кандидатите най- се доближава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                        не само - сигурно е бил/а главен архивар там

А най-смешно става, когато комунисти се обиждат един друг на комунист
                        Не мога да разбера, защо когато си АНТИ ГЕРБ задължително трябва да си комунист.
                        А в ГЕРБ е пълно с комунисти, членове на БКП....... Не може ли да съм националист, десен - консерватор или просто гражданин с активна политическа позиция.
                        Между впрочем информацията, която днес пуснах не е нова и отдавна се вихри в този форум. Просто само е напомних!

Коментар

Твоят избор за главен прокурор

http://dariknews.bg/prosecutor.php
                          Пикачу, избирам теб!
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Твоят избор за главен прокурор

http://dariknews.bg/prosecutor.php

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones56 Разгледай мнение
                              Според мен (скромно заключение), българина наказва с действие или бездействие не политика или там каквото се води за генератор на проблема, а своя съсед, колега или приятел. Не може едно общество, което цял живот е възпитавано в духа на ---- тихо, спотайвай се, нищо не зависи от теб ---- в един миг да узрее и да се надигне като един да защитава своите интереси.

Проследявал съм този процес в две поколения преди мен. На това са ме и учили. Да навеждаш глава и да се правиш, че нищо не се е случило. Иначе на МАСААААА......
                              Човечеее....... Колим и ебем всички врагове на България и всемирната система.

Не натрапвам идеята, че сме жалки като нация и характер. Просто констатирам фактите.

Ей човек ама много си прав!
                              По времето на тройната коалиция когато беше митинга на майките.И провокациите след това и мелето и боя на полицията над всички що шава.Замерянето с камъни,сняг и де що има по ушевите беше дело на лапета на по 18-20.Истината е че на по-младите не им пука от ченгета,менгета и разни други сополи знаещи да смятат до 10 и толкоз.Не са обременени от страх и това се вижда.

Коментар

• Първоначално изпратено от admi Разгледай мнение
                                Ти сякаш разполагаш с архивите на ЦК на БКП .
                                не само - сигурно е бил/а главен архивар там

А най-смешно става, когато комунисти се обиждат един друг на комунист
                                Don't work hard, work smart!

Коментар

Working...
                                X