IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цитат:
    Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    1 милион лева за съпруга на Десислава Атанасова

Строителният бизнес на Атанасов тръгва нагоре, когато съпругата му влиза в политиката. Преди да стане депутат, настоящият здравен министър бе общински съветник от ГЕРБ в Русе. През юли 2008 г. фирмата му "Декра строй" ЕООД печели поръчка за преустройство на сградите на Центъра за психично здраве и изграждане на обществено-информационен център. Този контракт е на стойност 156 408 лв. Десислава Атанасова е била юрисконсулт на психодиспансера от 2005 г. до 2007 г. На 15 февруари 2010 г. същата здравна институция възлага обществена поръчка за 771 141 лева на консорциума „ГБСД-09“. Договорът е за ремонт, реновиране и модернизация на три отделения в лечебното заведение, показват архивите на Агенцията за обществени поръчки.

Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Аха, ГЕРБ изобщо, ама изобщо не крадат! От милион по долу не падат! А на върха, си играя с милиарди, а после за данъкоплатците - нови данъци!
    Един червен пуска партенка...веднага втори му приглася....супер смешковци...
    Ако нема проблем...колко му е да го измислиме!!!! В интернета почти никой не проверява...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Сега очаквай правителствената НЦИОМ до сряда да излезе с ново проучване, където Борисов ще го вдига... рейтинга де!

Ама да ти кажа честно, всички тези "социологически" проучвания ми се струват доста измислени. Сякаш сяда шефа, плюнчи молива и си пише каквито числа си иска. Мен до сега НИКОГА не са ме питали за кого ще гласувам и на кого какво доверие имам. Дееба и затънтената провинция сме...
      Работят на 1000 чавека ....по критерии. Възраст ,образование, социално положение , жителство , народност/ българи ,цигати ,турци ,арменци ,еврей/ и всеки месец ги питат ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/..._sochi_novoto/

Проучването малко червенее ,но пък за ГЕРБ и тези 20 % са много ....
        Вече има на 18 % ....
        Сега очаквай правителствената НЦИОМ до сряда да излезе с ново проучване, където Борисов ще го вдига... рейтинга де!

Ама да ти кажа честно, всички тези "социологически" проучвания ми се струват доста измислени. Сякаш сяда шефа, плюнчи молива и си пише каквито числа си иска. Мен до сега НИКОГА не са ме питали за кого ще гласувам и на кого какво доверие имам. Дееба и затънтената провинция сме...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/..._sochi_novoto/

Проучването малко червенее ,но пък за ГЕРБ пък и тези 20 % са много ....
          Вече има на 18 % ....

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
            1 милион лева за съпруга на Десислава Атанасова

Строителният бизнес на Атанасов тръгва нагоре, когато съпругата му влиза в политиката. Преди да стане депутат, настоящият здравен министър бе общински съветник от ГЕРБ в Русе. През юли 2008 г. фирмата му "Декра строй" ЕООД печели поръчка за преустройство на сградите на Центъра за психично здраве и изграждане на обществено-информационен център. Този контракт е на стойност 156 408 лв. Десислава Атанасова е била юрисконсулт на психодиспансера от 2005 г. до 2007 г. На 15 февруари 2010 г. същата здравна институция възлага обществена поръчка за 771 141 лева на консорциума „ГБСД-09“. Договорът е за ремонт, реновиране и модернизация на три отделения в лечебното заведение, показват архивите на Агенцията за обществени поръчки.
            Аха, ГЕРБ изобщо, ама изобщо не крадат! От милион по долу не падат! А на върха, си играя с милиарди, а после за данъкоплатците - нови данъци!

Коментар

• Слонът в кабинета на Дянков (не е данъкът върху лихвите)

И така - да се върнем на министър Дянков и слоновете в кабинета му. Ако е толкова принципен противник на "привилегиите" и след като се запознае с данъчното законодателство, готов ли е да:
              - премахне данъчно имунизирания мутант АДСИЦ (и така да лиши примерно Цветан Василев и още доста приятели на властта от привилегии)?
              - въведе данък върху поземлените ренти над определен размер (изключващ дребните собственици-пенсионери) и така да ощети спонсори и "изборни предприемачи" на властта?

http://radankanev.blogspot.com/2012/10/blog-post.html

Коментар

• 1 милион лева за съпруга на Десислава Атанасова

Коментар

• Ето това е що годе добър анализ.
                  Ето ви горе долу реалността.Но не и за Дянков.Явно.

http://ime.bg/flat/17-3.htm

Ето и още по темата:
                  http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1183512
                  Last edited by СоКоЛоВ"; 15.10.2012, 00:37.
                  Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                    Точно в наши банки знам лично за два такива случая.
                    Аз знам за един в далечното минало - Майкъл Чорни и съм чувал за един в скорошната история, но е прекалено скоро че да се говори за това още повече че не е свързан с банковата система а с конкретна банка.

Коментар

Говорехме за плоския данък върху физическите лица.
                      Като облагаш високо печалбата демотивираш и затрудняваш инвестициите, особено чуждестранните. А България се нуждае от инвестиции в капитал и за модернизация.
                      Ето какво се получава от социалистически напъни да облагаш предприемчивите:
                      http://www.investor.bg/novini/122/a/...atashi,141371/
                      За мен данъчната справедливост изисква равен процент данъчно облагане на физическите и на юридическите лица. А не едните да плащат 10% а другите 40%

20-25% данък върху печалбата при запазване на 10% върху доходите няма да изгони никой, особено при достатъчно добро законодателство възпрепятващо използването на офшорни центрове. Това пак ще бъде едно от най-ниските данъчни облагания в ЕС.

За мен да се връзва корпоративния данък с ДОД е икономически нонсенс и крайно несправедлива мярка. Все пак всеки гражданин плаща много други данъци върху потрблението си, което никоя фирма не плаща.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Ми кой го е карал да го отваря кой знае къде. не съм чувал да изчезват влогове от нашите банки.

Точно в наши банки знам лично за два такива случая.

Коментар

Вече са 11 държави. Още малко остава, за да мине като решение.
                          Да, а до тогава?И как така сте убедени в нещо което не е станало още?

Ето със какво да се занимава Дянков: http://kostelbg.net/home/node/543

Защо България е с най ниски данъци в Европа?

http://www.economy.bg/bulgaria/view/...ki-danyci-v-ES
                          Нали целта са инвестициите, сега кои ще инвестира при нови данъци?
                          Явно инвестициите са били само при БСП и преди това, а след това само нови данъци ли?

Ето на вижте какво щели да правят. ахахахахах

Още нови данъциСимеон Дянков предложи всички преференции да отпаднат, а от догодина да се обложат доходите от хазарт и борса.

Хората приели едни закони за стимулиране на капиталовия си пазар, те вижте ги махат преференции. Много лошо, няма как да повлияе положително на избирателите.
                          Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх

Коментар

Няма смисъл да ми обясняваш защото не можеш да обясниш черното като го наричаш бяло.

Това че плоския данък облагодетелствал средната класа е просто пропаганда. на която не знам кой още се връзва.

Да приемем хипотетичния случай че преразпределението през държавата остане 40% он за юридическите лица въведат прогресивен данък, който води до 2,5 пъти повече данъци върху печалбата. Как по-точно това ще доведе до влошаване на положението на средната класа.
                            Говорехме за плоския данък върху физическите лица.
                            Като облагаш високо печалбата демотивираш и затрудняваш инвестициите, особено чуждестранните. А България се нуждае от инвестиции в капитал и за модернизация.
                            Ето какво се получава от социалистически напъни да облагаш предприемчивите:
                            http://www.investor.bg/novini/122/a/...atashi,141371/

Коментар

Равновесни, радва ме полета на твоята мисъл, но реалността е нещо различно.
                              Един мой приятел имаше 1 милион на влог и сега си го търси. Много е лесно един милион да изчезне.
                              Ми кой го е карал да го отваря кой знае къде. не съм чувал да изчезват влогове от нашите банки.

Коментар

Ми не съм се интересувал подборно, мен този данък не ме интересува. за мен депозитите са пълна глупост. И единствениете пъти когато съм си отварял е просто за да играя за движението на някаква валута.

но съм убеден че при достатъчно голям депозит не е трудно да се спести голяма частот раходите за лихви. сега за 20-30 хиляди със сигурност няма да си заслужава труда. но за 1-2 милиона и нагоре ще си заслужава.
                                Равновесни, радва ме полета на твоята мисъл, но реалността е нещо различно.
                                Един мой приятел имаше 1 милион на влог и сега си го търси. Много е лесно един милион да изчезне.

Коментар

Working...
                                X