If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
как ЩЕ почивате , я се виж денонощно сте във форума...... поне парата заслужава ли си.....
Смешник Дааам, наистина може да се каже, че съм денонощно във форума. Какво да се прави. Така стоят нещата, че 24/7 съм онлайн. И винаги Инвестор ми е отворен на екран. Заедно с 5-6 финансови сайта Но не ми се е случвало да нагрубя някой. Ти за 3 поста го направи с трима човека. Доволен ли си от себе си???
Като не си колега управляващ, съм казал да не се обаждаш Ти наистина ли предполагаш, че гордия ГЕРБ ще се коалира с тази долна паплач-комунистите? По-добре мнозинство в опозиция, помни ми думата. Нека дойдат на власт пачата Пръмова , доносника Доган и друга сволоч, тогава Борисов наистина ще ви се види светец!
е, това е нещо, което въпреки фантазията ми, не си го представям - Б.Борисов - депутат, седнал и слуша
че...то, ако някой изобщо успее да въдвори ред в т.н. пленарна зала и да изземе микрофона от Борисов, автоматично ще трябва да го направят шеф на МВР - човек на място
С Бойко в същото в това управление, работещ перфектно с Царя Пък и с тогавашния министър на МВР, който ако не ме лъже паметта всъщност бе от БСП ХАХАХАХА
колега Бойко беше само секретар .а понеже се правиш на тъп та да ти напомня ,че гл.секретар на мВР НЕ Е политическа фигура и ако случайно си спомняш ( но едва ли ) той си подаде веднъж оставката и царя го разубеди...... така че за Бойко от него време няма нужда да споменаваш..........
С Бойко в същото в това управление, работещ перфектно с Царя Пък и с тогавашния министър на МВР, който ако не ме лъже паметта всъщност бе от БСП ХАХАХАХА
Ами Румен Петков се беше съгласил да му бъде БорисоФ главен секретар ,сега тиквите щяха да бъдат много малко...
докато боклука не се изчисти само за него се говори ..... но чистим ,чистим ,а той сякаш по голям става..Преди три години беше малко боклуче ,а сега си една голяма вмирисана бала боклук .... да ти се чуди човек на дърти години как си се овонял от злоба и жлъч......Но лека полека ще ви почистим боклуците .... в тази държава трябва най-после нормално да се живее.......... ти ясно си пенсионер и имаш много време, но не забравяй ,че живееш на мой гръб боклук и аз ти плащам пенсията.....
царя си плю в лицето още в своя мандат .вкара резаците , вкара бесепарите във властта .така че на тези избори изиграха един добър театър за маймуни ...........
Преди изборите когато спечели тройната коалиция Царя беше казал че в никакъв случай няма да се коалира с БСП. Бяхме няколко човека, които смятаха, че тове ще е коалицията която ще управлява. Всички други приказваха че сме луди, че Царя няма да си плюе в лицето. Още във вечерта на изборите в този форум се водеше някаква дискусия каква ще е коалицията, дори и тогава много хора не вярваха че ще е БСП+НДСВ+ДПС.
Е след следващите избори ще е БСП+ГЕРБ+ негласната подкрепа на Доган. На ДПС само ще дадат някакви постове в държавната администрация, на ключови места. може би чак министър няма да има.
царя си плю в лицето още в своя мандат .вкара резаците , вкара бесепарите във властта .така че на тези избори изиграха един добър театър за маймуни ...........
Боклук Боклуков (ББ) очевидно е обсебен от Станишев, та ляга и става с неговото име на уста!
Нищо че беше кмет на София 4 години, нищо че е премиер вече 3 и половина години-виновен му е Станишев.
То и в нашия мил форум има няколко обсебени. Например "Йосиф" и "diletant". Те лягат и стават с името "gigow" на уста. Трябва да си направят едно "гонене на Демона" при някой екзорсист и ако има ефект да го препоръчат на Пожарникаря...
докато боклука не се изчисти само за него се говори ..... но чистим ,чистим ,а той сякаш по голям става..Преди три години беше малко боклуче ,а сега си една голяма вмирисана бала боклук .... да ти се чуди човек на дърти години как си се овонял от злоба и жлъч......Но лека полека ще ви почистим боклуците .... в тази държава трябва най-после нормално да се живее.......... ти ясно си пенсионер и имаш много време, но не забравяй ,че живееш на мой гръб боклук и аз ти плащам пенсията.....
Аз не вярвам на вашите комунистически тези, но ако искате неравностоен бас от мен кашон уиски teachers срещу по една бутилка от същата марка от всички които мислите, че ще има такава коалиция.
Преди изборите когато спечели тройната коалиция Царя беше казал че в никакъв случай няма да се коалира с БСП. Бяхме няколко човека, които смятаха, че тове ще е коалицията която ще управлява. Всички други приказваха че сме луди, че Царя няма да си плюе в лицето. Още във вечерта на изборите в този форум се водеше някаква дискусия каква ще е коалицията, дори и тогава много хора не вярваха че ще е БСП+НДСВ+ДПС.
Е след следващите избори ще е БСП+ГЕРБ+ негласната подкрепа на Доган. На ДПС само ще дадат някакви постове в държавната администрация, на ключови места. може би чак министър няма да има.
Аз не вярвам на вашите комунистически тези, но ако искате неравностоен бас от мен кашон уиски teachers срещу по една бутилка от същата марка от всички които мислите, че ще има такава коалиция.
Коментар