IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
    Хехе много е лесен - да. Титанично предложение!
    1. "Бедните" пенсионери с големите жилища познай от какви доходи ще платят. Това вече ще довърши пазара на имоти, но ще настане едно търсене на свещи и дърва, а може би и на соларни системки.....

Аз лично нямам нищо против да понапазарувам евтинки имотчета, а и соларни панели да продам.
    Ще се срине пазара на имоти. Всъщност ще отиде там където му е мястото малко по-бързо.

Леко ще е тъпо да пазаруваш имоти тогава. Все пак идеята е да се купува евтино, а не просто поевтиняло, но ми е ясно че това е безсмилено да го обяснявам на неук гербер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
      Колега, на хората със заплати до 500 лева им вдигнаха заплатите, за да бъде компенсиран плоския данък. Чудя се обаче какъв ти е на теб проблемът с плоския данък? Вероятно получаваш доста повече от 500 или 1000 лева. На всяка власт много малко й трябва да нахлузи един популистки прогресивен данък. От много демагогия ми се струва ще си вкарате автоголче.
      "плоския данък е въведен от плоски глави с плоски умове от плоско правителство "
      плоския данък е в услуга на олигарсите в държавите
      в които е въведен
      за мен справедлив е модела на Сингапур
      разгледай го и ще видиш ,че над 90%
      от населението и фирмите ще бъде по-добре
      http://www.guidemesingapore.com/taxa...pore-tax-rates

имали сме тема по тоя въпрос
      казал съм си мнението
      и тук не става дума за лично благоденствие
      а за обществено
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Ако Станишев откриваше всеки седем километра РЕМОНТИРАН път, то трябваше да му купят американска каравана и да живее само в нея.

Разбрахте ли бе герберски тапири? Станишев е ремонтирал ТРИ ПЪТИ повече пътища, отколкото ще е ремонтирал Тиквоча. Само дето Станишев пестеше народните пари и не летеше всеки ден да реже лентички на някакви незначителни ремонтчета.
        Вчера идва в Шумен да инспектира как върви строежа на нищожните 7 километра от АМ "Хемус". Ама да не си мислите че нещо се строи? Нищо подобно. Миналата година предизборно започнаха, ама след 200 метра спряха. Няма пари. И кой мислите е виновен?
        Не, не е Станишев този път! Виновни били археолозите!?!?
        А бре гладко комунистическо мозъче! Нали знаеш как ремонтираше Станишевата Банда! Кога завали дъжд отиваха и хвърляха на вятъра по някоя лопата асфалт в най дълбоките кратери на пътищата и отчитаха хиляди километри! А паричките къде отиваха?// в Джобчето на Гейчо и компания. Качи се на колата си и иди виж в момента не се кърпи а се прави основен ремонт и то с такова качество което не съм виждал през живота си! Тъпа комунистическа промита кратуна. Спина така те е хванал ,че лечение за теб Няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Ти си тъп
          Ами само това остава

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Не е за вярване че в този форум има толко прости и злобни хора.Именно това е истинската причина да живеем зле.Всеки иска да е най да няма над него.А когато се окаже че има започва злоба и ярост.Няколко индивида тук са особено прости и с пословична ярост искат да слагат данъци на чуждите пари.Обаче стане ли въпрос за техните пари стой та гледай.Аз лично не се ръководя за кого да гласувам по писания в медии и форуми.Но този който ми бърка в джоба няма шанс.Простотията е толко голяма че не е важно те да са добре по важното е другия да се прецака да е зле.Това носи удовлетворение на душите им.Но ще се окаже че пари няма да има.Предстоят интересни времена.Аз вярвам в нравите на българския народ.До последно социолозите ще отчитат голяма разлика за ГЕРБ.На изборите обаче ГЕРБ ще получи нож в гърба.Щото който нож вади от нож умира.Времето ще покаже кой е бил прав.
            Бате Пешо забий нос в Газа и дишай дълбоко. Това ще ти успокои нервите от загубата на БСП. Днес Герб спечели 4 нови кметски места! Да ви е честито Червени чуми!
            Last edited by 4un4o; 14.10.2012, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Абе мамка му, аз ли съм тъп????? Как тъй наприха пътя Ахтопол-Синеморец с материали от Перла
              Ти си тъп

Коментар

• Абе мамка му, аз ли съм тъп????? Как тъй наприха пътя Ахтопол-Синеморец с материали от Перла

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Викам да вземат да събират най-лесните данъци. Върху недвижимите имоти. Правят ги 1% от данъчната стойност завишават данъцната стойност до пазарната и правят събирането принудително през сметките за ток
                  Хехе много е лесен - да. Титанично предложение!
                  1. "Бедните" пенсионери с големите жилища познай от какви доходи ще платят. Това вече ще довърши пазара на имоти, но ще настане едно търсене на свещи и дърва, а може би и на соларни системки.....

Аз лично нямам нищо против да понапазарувам евтинки имотчета, а и соларни панели да продам.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                    щото ще стане същото и с тоя данък
                    мислиш ,че на тоя с влог примерно 200 000
                    банката няма да му предложи нулеви лихви
                    и после бонус-монус,който ще е необлагаем
                    защото и банката не обича да и изтичат пари

на първо четене се сещам за още няколко начина
                    да се заобиколи закона
                    но това няма да е валидно за малкия влог
                    за дребния вложител
                    ще стане като с плоския данък
                    начукаха го на хората с доходи до 500лв
                    а облекчиха данъчно богатите
                    /тук не са тия с 1-2 х лв заплата/
                    Колега, на хората със заплати до 500 лева им вдигнаха заплатите, за да бъде компенсиран плоския данък. Чудя се обаче какъв ти е на теб проблемът с плоския данък? Вероятно получаваш доста повече от 500 или 1000 лева. На всяка власт много малко й трябва да нахлузи един популистки прогресивен данък. От много демагогия ми се струва ще си вкарате автоголче.

Коментар

Навсякъде личат успехите на ГЕРБ. С въвеждането на новите данъци обаче са способни да ме направят техен фен форевър!!!
                      Понеже са доста несигурни при въвеждането на непопулярни политики, мога да ги посъветвам да имат сетива за мършите. Колкото повече реват мършите /червени олигарси, банкери и съмнителни бизнесмени от всякакъв калибър, дори в инвестора, както и лачени мекерето от институт за пазарна икономика/ толкова закона е по-добър и успешен удар в 10-ката!
                      Хайде да въвеждат догодина и прогресивното облагане и съм сигурен, че БОРИСОВ ЩЕ Е НОВИЯТ ХЕЛМУТ КОЛ С ЧЕТИРИ МАНДАТА! ДАВАЙ БОЙКОООООООООО!
                      Викам да вземат да събират най-лесните данъци. Върху недвижимите имоти. Правят ги 1% от данъчната стойност завишават данъцната стойност до пазарната и правят събирането принудително през сметките за ток

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Да наистина навсякъде личат успехите
                        1.Дива инфлация
                        2.Огромна безработица
                        3.Нулев икономически растеж
                        4.Увеличение на данъци и осигуровки
                        5.Въвеждане на нови данъци
                        6.Двойни цени на ток парно газ и вода бензин
                        7.Никакво увеличение на доходите
                        8.Нито един осъден крадец от тройната коалиция
                        9.Ритане на топка в селски отбори
                        10.По цял ден скитане из страната и перчене пред камери
                        11.Возене на селски отбори с хеликоптери и отказ да се плати за това
                        12.Един милиард искове срещу България от руснаците
                        13.Профукване на 4 милиарда резерв
                        14.Четири милиарда нов дълг
                        15.За четири години четири бюджета с дефицит от които един дори преправян
                        16.Назначаване на калинки навсякъде във властта
                        17.Четири години мучене и квичене Станишев.Мрънкане и оправдания
                        18.Никакви регорми
                        19.Непрекъснато увеличение на парите за тумбаци и мангали и грабеж от обикновения българин.
                        Това са големите успехи.Колосални направо.Убийствени.
                        То и успехите им в пътното строителство са такива. Въздух под налягане. Ама иначе като турят по двама кресливи идиоти във форума-герберски хвалби до небесата.
                        А ето какво се вижда от шуменската камбанарийка:
                        В края на май месец затвориха един участък от автомагистралата до Девня. Това са мостовете. Започнаха ремонт, който и до сега не е завършен. Забележете! ПЕТ МЕСЕЦА ремонтират участък от 700 метра. 5 месеца ремонт на 700 метра! И кога ще свърши-никой не знае. Колкото пъти пътувам до Варна там НЯМА никой да работи. Сигурно смятат тези 700 метра да ги ремонтират до края на втория си мандат!!!

Другият участък затворен това лято-през месец юни. От Каспичан до разклона за Провадия(Ветрино). Дължина 15 километра. За четири месеца НИЩО не е свършено. И не се работи. Явно няма пари. Герберска им работа. Всичката пара в свирката.
                        Ама народът знае на изборите как да ги отсвири!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ако Станишев откриваше всеки седем километра РЕМОНТИРАН път, то трябваше да му купят американска каравана и да живее само в нея.

Станишев положил два пъти повече асфалт от Борисов

Два пъти повече асфалт е бил поставен по времето на Сергей Станишев в сравнение с управлението на Бойко Борисов. Това показват изчисления на в. "24 часа" на базата на новопостроени и ремонтирани километри шосета от 2005 г. досега заедно с планираните дейности до лятото догодина.
                          .........................
                          По времето на Станишев БСП изчислява, че са реконструирани 6840 км. Очакванията за работата на Борисов в раздела рехабилитация са за 2286 км - това са данните на БСП, но те са според програмата, която има правителството на Борисов.
                          Разбрахте ли бе герберски тапири? Станишев е ремонтирал ТРИ ПЪТИ повече пътища, отколкото ще е ремонтирал Тиквоча. Само дето Станишев пестеше народните пари и не летеше всеки ден да реже лентички на някакви незначителни ремонтчета.
                          Вчера идва в Шумен да инспектира как върви строежа на нищожните 7 километра от АМ "Хемус". Ама да не си мислите че нещо се строи? Нищо подобно. Миналата година предизборно започнаха, ама след 200 метра спряха. Няма пари. И кой мислите е виновен?
                          Не, не е Станишев този път! Виновни били археолозите!?!?
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Навсякъде личат успехите на ГЕРБ. С въвеждането на новите данъци обаче са способни да ме направят техен фен форевър!!!
                            Понеже са доста несигурни при въвеждането на непопулярни политики, мога да ги посъветвам да имат сетива за мършите. Колкото повече реват мършите /червени олигарси, банкери и съмнителни бизнесмени от всякакъв калибър, дори в инвестора, както и лачени мекерето от институт за пазарна икономика/ толкова закона е по-добър и успешен удар в 10-ката!
                            Хайде да въвеждат догодина и прогресивното облагане и съм сигурен, че БОРИСОВ ЩЕ Е НОВИЯТ ХЕЛМУТ КОЛ С ЧЕТИРИ МАНДАТА! ДАВАЙ БОЙКОООООООООО!
                            Да наистина навсякъде личат успехите
                            1.Дива инфлация
                            2.Огромна безработица
                            3.Нулев икономически растеж
                            4.Увеличение на данъци и осигуровки
                            5.Въвеждане на нови данъци
                            6.Двойни цени на ток парно газ и вода бензин
                            7.Никакво увеличение на доходите
                            8.Нито един осъден крадец от тройната коалиция
                            9.Ритане на топка в селски отбори
                            10.По цял ден скитане из страната и перчене пред камери
                            11.Возене на селски отбори с хеликоптери и отказ да се плати за това
                            12.Един милиард искове срещу България от руснаците
                            13.Профукване на 4 милиарда резерв
                            14.Четири милиарда нов дълг
                            15.За четири години четири бюджета с дефицит от които един дори преправян
                            16.Назначаване на калинки навсякъде във властта
                            17.Четири години мучене и квичене Станишев.Мрънкане и оправдания
                            18.Никакви регорми
                            19.Непрекъснато увеличение на парите за тумбаци и мангали и грабеж от обикновения българин.
                            Това са големите успехи.Колосални направо.Убийствени.

Коментар

• Не е за вярване че в този форум има толко прости и злобни хора.Именно това е истинската причина да живеем зле.Всеки иска да е най да няма над него.А когато се окаже че има започва злоба и ярост.Няколко индивида тук са особено прости и с пословична ярост искат да слагат данъци на чуждите пари.Обаче стане ли въпрос за техните пари стой та гледай.Аз лично не се ръководя за кого да гласувам по писания в медии и форуми.Но този който ми бърка в джоба няма шанс.Простотията е толко голяма че не е важно те да са добре по важното е другия да се прецака да е зле.Това носи удовлетворение на душите им.Но ще се окаже че пари няма да има.Предстоят интересни времена.Аз вярвам в нравите на българския народ.До последно социолозите ще отчитат голяма разлика за ГЕРБ.На изборите обаче ГЕРБ ще получи нож в гърба.Щото който нож вади от нож умира.Времето ще покаже кой е бил прав.

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/159416

Коментар

Working...
                                X