IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Абе то доста други неща пише в тази страница на уикито. Особено интересна е тази за бизнеса.

Иначе, за фирмаджията.... не знам какво искаш да кажеш. За всички е удоволствие да работят с мен. Управляваното от мен дружество е единственото в бранша което все още си плаща всички масрафи. Другите фалираха през последните 3 години

Мани тези големи букви. Прецакваш Инвестора.
    и що се сърдиш тогава .ето управлението на ГЕРБ ти е разчистило терена...... сега си сам и монополизираш пазара............ затвори ли позициите .че днес е край на месеца и седмицата едновременно

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...da_se/?ref=rss

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        и какво ли правят цял ден докато ме няма ......подгряват за нощния купон така ли си мислиш.....Казах ти ,ако ми се лепнеш на задника , само ще ти мирише .полза няма да си докараш....... А те нека да ми се подиграват , а аз да се самонавивам......така се раждат добрите истории......
        А не е лошо преди да започнем да се ритаме да подскажеш на коя цица си се закачил.....
        За закачането на "цица" не мисли от своята камбанария.Само такива хора ли има около теб.На "цица"
        Нужен си за спора щото музовира го знам и не е предизвикателство.Пък и след малко ще се е натряскал прилично с квото има под ръка и ще е откачил кабела.
        Да те питам и аз тебе.Да не би да си Антон Кутев.Същия стил.

Коментар

Абе то доста други неща пише в тази страница на уикито. Особено интересна е тази за бизнеса.

Иначе, за фирмаджията.... не знам какво искаш да кажеш. За всички е удоволствие да работят с мен. Управляваното от мен дружество е единственото в бранша което все още си плаща всички масрафи. Другите фалираха през последните 3 години
          Добре бе пич си , не си чорбаджия-изедник, благороден чорбаджия си сигурно и не плащаш заплати само когато губиш на комар/форекс. Тъй ли искаше да те поФаля?

И за буквите ми не се грижи, ти с твоите тикви си го прецакал инвестора много повече, освен ако не плащаш за реклама на изображения
          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
            През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, факултет „Държавна сигурност“, но e пренасочен и приет в трети факултет „Противопожарна охрана“ с оглед миналото на прадядо му, който е разстрелян от комунистите през 1944 година.
            Това е ЛЪЖА! Всеки който е поне малко запознат с комунистическата система за подбор на кадри във Висшата школа на МВР и във военните училища знае, че няма как да има "убит от комунистите дядо" и да го приемат в някое от тези училища. НЯМА как.
            Той е приет за пожарникар заради бала си. Това е ясно. Никой от Държавна сигурност не би пуснал внук на "враг на народа" в ковачницата на кадри за ДС. Ами нали този "враг" може да направи досиета, снимки и да "издаде" имената на младите кадри на ДС. Имам приятел завършил точно една година след Бойко (не го помни), профил Държавна сигурност. Та той каза, че спалните помещения на Първи факултет (Държавна сигурност) и Трети факултет (пожарникарите) са били в един блок. И е имал много приятели пожарникари.
            Никой няма да пусне "лисица" в курника.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
              Първият си ти!
              Вторият е този скромен човек:

Ранни години

Бойко Методиев Борисов е роден на 13 юни 1959 година в Банкя (тогава село) в семейството на Методи и Венета Борисови. Баща му e служител в Софийско градско управление на МВР, а майка му начална учителка в Банкя[1]. Бойко Борисов има сестра Красимира, която е педиатър.

Бойко Борисов завършва средно образование в Банкя. Редовната си военна служба отбива в ШЗО-Плевен през периода 1977-1978 година[2]. През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, факултет „Държавна сигурност“, но e пренасочен и приет в трети факултет „Противопожарна охрана“ с оглед миналото на прадядо му, който е разстрелян от комунистите през 1944 година.[3] Според Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП[4]. През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ с чин лейтенант[5][6].
              Работа в МВР
              E]

Мани тези големи букви. Прецакваш Инвестора.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Много червено, много позитивно
                както казах за да не ви стресирам ......съобразявам се с нежните ви душички ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Що така бе пиле шарено , паричките за платените тикви , намаляха и конкуренцията е излишна....
                  Фильо следиш ли най-конската от мухите монти . той е нещо като придворен паж на Шапкаря , но сега явно го е преотстъпил на равновесния......Те така обичат .по двойки и по тройки да налитат......какво да ги правиш- Мухи..

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
                    Мисля си че "онези другите" ти се подиграват а ти го имаш за работа да им отговяряш.Нали си "професионалист" на изработка.
                    и какво ли правят цял ден докато ме няма ......подгряват за нощния купон така ли си мислиш.....Казах ти ,ако ми се лепнеш на задника , само ще ти мирише .полза няма да си докараш....... А те нека да ми се подиграват , а аз да се самонавивам......така се раждат добрите истории......
                    А не е лошо преди да започнем да се ритаме да подскажеш на коя цица си се закачил.....

Коментар

в интерес на истината не ми е чак толкова симпатичен...... но щом така си решил да мислиш .давай.Плоските ви асоциации не ме изненадват...........
                      Що така бе пиле шарено , паричките за платените тикви , намаляха и конкуренцията е излишна....

Коментар

ами добре дошъл.....така си е при нас - весело и забавно ......но не ми скачай с бутонките ,че онези другите едвам ги разхвърлям от гърбината..Но ако си решил няма да ти се сърдя много...........
                        Мисля си че "онези другите" ти се подиграват а ти го имаш за работа да им отговяряш.Нали си "професионалист" на изработка.

Коментар

Не знам за кого говориш. Не познавам нито фирмаджии търгаши, нито знам премиерът ни да има инженерно образование
                          Първият си ти!
                          Вторият е този скромен човек:

Ранни години

Бойко Методиев Борисов е роден на 13 юни 1959 година в Банкя (тогава село) в семейството на Методи и Венета Борисови. Баща му e служител в Софийско градско управление на МВР, а майка му начална учителка в Банкя[1]. Бойко Борисов има сестра Красимира, която е педиатър.

Бойко Борисов завършва средно образование в Банкя. Редовната си военна служба отбива в ШЗО-Плевен през периода 1977-1978 година[2]. През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, факултет „Държавна сигурност“, но e пренасочен и приет в трети факултет „Противопожарна охрана“ с оглед миналото на прадядо му, който е разстрелян от комунистите през 1944 година.[3] Според Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП[4]. През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ с чин лейтенант[5][6].
                          Работа в МВР

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...81%D0%BE%D0%B2
                          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

малко ме интересува големите диктатори какво са правили......

за тебе това:

Награди и отличия на бате Бойко

„Обявяване на благодарност“ през 1985 г., 1987 г. и 1988 г.
                            „Почетен знак III степен“ – за конкретен съществен принос при изпълнение на служебни задачи с изключително значение в борбата срещу престъпността, опазването на обществения ред и сигурността в Република България през 2002 година.
                            „Почетен знак II степен“ – за проявен висок професионализъм и обезпечаване сигурността и обществения ред по време на посещението на президента на Руската федерация Владимир Путин през март 2003 г.
                            „Огнестрелно оръжие“ – за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните си задължения от министъра на вътрешните работи през 2003 година.
                            „Кръст за полицейски заслуги с червена звезда“, от Министъра на вътрешните работи на Кралство Испания за заслуги към испанската полиция - 22 септември 2003 година.
                            „Сребърен паметен медал“, от председателя на Националния организационен комитет за 100-годишнината от установяване на българо-американските дипломатически отношения, министъра на външните работи Соломон Паси.
                            „Почетен медал на френската полиция“, от името на президента на Република Франция и от името на министъра на вътрешните работи, вътрешната сигурност и местните свободи.
                            „Медал за бойно съдружие“, от заместник-директора на ФСБ на Русия.
                            „Почетен жезъл“, от генералния директор на полицията на Испания.
                            Сертификат за изключително добра работа и съществен принос в борбата против фалшивото евро — от директора на „Европол“ г-н Юрген Щорбек — през януари 2004 година.
                            Сертификат от Министерството на вътрешните работи и Генералната дирекция на Турската национална полиция за изключително ценен принос в развитието на двустранните отношения между българската и турската полиция в борбата с организираната престъпност и корупцията.
                            Сертификат за благодарност за изключителен принос в борбата с наркотиците от Службата за борба с наркотиците (ДЕА) към Департамента на правосъдието на САЩ.
                            Почетна титла Командир на „Ордена на Звездата на Италианската солидарност“, от Президента на Република Италия - 13 юни 2006 г.[57]
                            Кавалер на Големия Кръст на Ордена „За заслуги на Италианската република", от Министър-председателя на Република Италия - 15.10.2009 г.[58]
                            „Европейската награда "Бронзов бик" от Асоциацията на данъкоплатците в Европа (АДЕ)" - 10 ноември 2009 г.[59]
                            „Награда от Европол за добро сътрудничество с българските служби за сигурност" - 16 октомври 2010 г.[60]
                            „Международна Награда на фондацията (Prix de la Fondation) на форума „Кран Монтана“ за усилията му и ангажимента в борбата с корупцията и организираната престъпност в България" - 29 октомври 2010 г.[61]
                            „Награда за особен принос в развитието на тениса в България" от президента на „Тенис Европа” Жак Дюпре - 30 април 2012 г
                            .[62]

наредиха ми от централата да се грижа за вас с позитивни послания ...... та викам си какво по позитивно от това............НалЕ равновесен

Много червено, много позитивно

Коментар

нито знам премиерът ни да има инженерно образование
                              е и това означава ,че няма така ли ..ех че си ми умничък.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Чунчо не ти ли помага, или викаш той по-добре да не се обажда

Иначе гледам платената част от ГЕРБ вече се дръпнала от този форум
                                в интерес на истината не ми е чак толкова симпатичен...... но щом така си решил да мислиш .давай.Плоските ви асоциации не ме изненадват...........

Коментар

Working...
                                X