IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 10.01.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    В един приют за душевно болни поканили лектор да разкаже за новата управляваща партия ГЕРБ и за нейния лидер - новия народен герой Бойко Борисов. След края на лекцията всички възторжено аплодирали, с изключение на един, който стоял прав в ъгъла. "Защо не ръкопляскате?" - го попитал лекторът. "Аз съм лекар тук, не съм пациент" - рекъл мъжът.Сещам се за тоя виц, винаги когато се сблъскам с ненормалните реакции на такива "пациенти" след поредната просташка изява на властта. Те посрещат с екзалтация всеки словесен "бисер" на Бойко Борисов, сякаш не ръси глупости, а е българският Езоп. Тези хора не могат да разберат защо е недопустимо премиерът да нарича депутатите безделници, пенсионерите - лош човешки материал, и да сравнява народа с кучетата си. Те просто си умират от кеф: "Виж, как бат'Бойко натрива носа на другите!" Това е радостта на идиота.И няма особено значение дали си богат или беден. Достатъчно е да си безмозъчен. Тогава не само харесваш, но се опитваш и да копираш арогантното поведение на "кумира".
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Защото не искам да получавам отговор ,че днес не им работи ....ухилвайки се ехидно на простотията ми....
      Това не е добър отговор. Аз пък мисля, че се страхуваш от реакцията им!!!

Коментар

Защото не искам да получавам отговор ,че днес не им работи ....ухилвайки се ехидно на простотията ми....
        А на мен в Италия, когато си купувах ябълки ми дадоха - без да им искам. Малките неща правят голямата разлика в стандартите и въобще... И друго ми направи впечатление - данъчната им полиция. Ето това може Дянков да взаимства. Щом там са успели да се преборят - или държавата им е по-силна или мафиотите им са по-слаби от нашите
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          А защо не си ги искаш касовите бележки - нали си финансово грамотен и граждански отговорен

Коментар

Това ще ти бъде припомнено когато му дойде времето.Или ти лижеш задниците на всички които са на власт.И от къде ги взе тези пари като ги налива?Ти ли плати данъци.Я като си толко отворен кажи какви данъци си внесъл в държавния бюджет понеже голям си го извадил.какви осигуровки си платил.какви местни данъци и такси си платил.Щото голям мерак имаш да лапаш чужди пари.Типичен милиционер комунист.

Коментар

Само не ми е ясно защо всички читатели на тази статия търсят модератора да махнат някакъв герберски кретен....

Коментар

Протокол да си виждал в НАП как някой фирми плащат данъци и заплати пък имат по два лева оборот на ден....
                Голямо постижение ,за производителите на касови апарати и мобилните оператори...
                Извън Софи никой досега не ми е пуснал касова бележка освен във големите вериги и бензиностанции...
                А защо не си ги искаш касовите бележки - нали си финансово грамотен и граждански отговорен

Коментар

• ПРАВИТЕЛСТВОТО НАЛЯ МИЛИОНИ В КУЛТУРАТА НА РУСЕ

http://www.dnes.bg/bulgaria/2012/10/...borisov.170494

САМО ГЕРБ!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Свързването на касовите апарати към НАП е най-голямото постижение на това правителство - понеже е необратимо Ако можеха да забранят участието на офшорки в приватизацията и публичните компании нямаше да има феномени като БГА, Кремиковци, ОЦК и продажби за левче
                    Протокол да си виждал в НАП как някой фирми плащат данъци и заплати пък имат по два лева оборот на ден....
                    Голямо постижение ,за производителите на касови апарати и мобилните оператори...
                    Извън Софи никой досега не ми е пуснал касова бележка освен във големите вериги и бензиностанции...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      аз пак да попитам
                      нали с вързването на касовите апарати към нап
                      щяха да влязат милиарди в бюджета
                      та-къде са милиардите
                      мисля ,че са там където ще бъдат и милионите
                      от новия данък
                      Свързването на касовите апарати към НАП е най-голямото постижение на това правителство - понеже е необратимо Ако можеха да забранят участието на офшорки в приватизацията и публичните компании нямаше да има феномени като БГА, Кремиковци, ОЦК и продажби за левче

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                        -----------------
                        Монтажник, писарушко, казвал съм ти не един или два пъти да си разкрием самоличностите, за да се види в действителност кой кого е, защо и каква кауза защитава-само като обективно собствено мнение, или е лицемерен подлизурко!!!
                        ----------
                        Може по всяко време специално Ти да ме откриеш, защото не се крия!
                        ---------
                        По десни от БСП няма!!!Искай някой запознат да Ти направи изчисление колко са загубили от плоският данък с необлагаем минимум ниската подоходна група, спрямо богатите хора в страната
                        Станишев ми говори за премахване на плоският данък все едно ГЕРБ са го въвели, като щял да върне прогресивната скала на облагане с по-високи данъци за богатите и съответно по-ниски за бедните.Само лъжи говори бившия ни премиер-министър!!!
                        не си ме обидил достатъчно за да те търся кой си..... а да другарувам с платени писачи ..е и аз имам лична хигиена....
                        теб други ще те търсят ,че всичките пари на ГЕРБ минават под масата и като паднете от борда знаеш ли колко недоволни ще излезат да те изпеят какво си правил и какво си взел....

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                          ...
                          По десни от БСП няма!!!Искай някой запознат да Ти направи изчисление колко са загубили от плоският данък с необлагаем минимум ниската подоходна група, спрямо богатите хора в страната
                          Станишев ми говори за премахване на плоският данък все едно ГЕРБ са го въвели, като щял да върне прогресивната скала на облагане с по-високи данъци за богатите и съответно по-ниски за бедните.Само лъжи говори бившия ни премиер-министър!!!
                          Това е големият проблем на ГЕРБерасткото управление - няма ясна нито данъчна, нито финансова политика!
                          Всичко се прави на парче и за гасене на пожари.
                          Дянков като оракул се мъчи да гадае и като не му се получи се оглежда откъде да отреже нови пари от населението - затова без идея за пенсионна реформа бяха национализирани парите от ДФ, в средата на годината се готвят промени по различни разрешителни и такси за населението, търси се облагане на каквото дойде...

А промяната на данъци е в правото на всяко едно управление, но когато има ясна политика КАКВО ЩЕ СТИМУЛИРА, не какво ще доубива...

Всяко едно правителство, според икономическата обстановка трябва ясно да очертае политиката си за данъчно облагане и приходи, съобразявайки се с кривата на Лафер.....не да пее дитирамби, как не вдига данъци, а де що има гледа да докопа....в момент на криза
                          Last edited by съни(тя); 13.10.2012, 14:51.

Коментар

• аз пак да попитам
                            нали с вързването на касовите апарати към нап
                            щяха да влязат милиарди в бюджета
                            та-къде са милиардите
                            мисля ,че са там където ще бъдат и милионите
                            от новия данък
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                              Лелеее, някои хора са сляпи и не виждат, че старите комунисти и в момента дърпат конците. ГЕРБ е поредната партия в плана на комунистите. Всичко е в техните ръце, чрез поставени лица. Има още пари да се усвояват по програми, така, че още много години ще са на власт. Дерзайте и гледайте да сте на държавна службица.
                              Не сме слепи всичко виждаме.Затова ставаме цигани......Няма кинта бате удряме го на мързел и просия.И сме бедни болни и социално слаби.Щ
                              е си измисля някоя болест и те така.Дянков да сади картофи и да пасе обцете деба и идиота мръсен

Коментар

Ало платената запалка .....
                                Скоро ще ви гоним по улиците да ви благодарим за "успешното управление"...
                                Жалко че няма да ви намерим още от сега полувината се скриха и чакат да минат бурята и такива като теб ще го отнесат...
                                Дясна партия която облага всяка печалба от борсата няма и в Германия...
                                Малоумници...
                                -----------------
                                Монтажник, писарушко, казвал съм ти не един или два пъти да си разкрием самоличностите, за да се види в действителност кой кого е, защо и каква кауза защитава-само като обективно собствено мнение, или е лицемерен подлизурко!!!
                                ----------
                                Може по всяко време специално Ти да ме откриеш, защото не се крия!
                                ---------
                                Last edited by zapalkata; 13.10.2012, 13:19.

Коментар

Working...
                                X