If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре, благодаря за мнението, но това не избягва факта, че потребителския ми е 6,8 плюс надбавка от 0,1 Харесва ли ти а? Знам, че на клошари такива не отпускат, няма нужда да ми го казваш..
смех. Лорде ти не познаваш числата бре то на 6,8 ипотечен няма да ти дадат. тожа 6,8 от баката ли ти го казаха или сам си го сметна. един мой приятел банкер каза -не ги гледай рекламите ти аз кредит под 12% не съм дал
Ами басче, пак, но ти много бягаш от тях, разбираемо. Губил си не веднъж....
ПП. И не е ипотечен, потребителски е както писах, но не внимаваш затова губиш....
Не знам за кредитите колко процента носят, но потребителския ми е на 6,8 съм го казвал нееднократно.....защо да погасявам, като мога привлечения ресурс да инвестирам
смех. Лорде ти не познаваш числата бре то на 6,8 ипотечен няма да ти дадат. това 6,8 от банката ли ти го казаха или сам си го сметна. един мой приятел банкер каза -не ги гледай рекламите ти аз кредит под 12% не съм дал. тука се тарикаати се навъдили едни други 2ма съфорумци се хвалят как на 3% били взели. тука все първоклаасни дръжници баси
а кредитите колко пенсии разход носят. и не разбрах като имаш потребителски на 15% лихва зашо не го погасиш ами държиш депозити на 3%
Не знам за кредитите колко процента носят, но потребителския ми е на 6,8 съм го казвал нееднократно.....защо да погасявам, като мога привлечения ресурс да инвестирам
Коментар