Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Атентат на летище Бургас
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение.........Кой в тази страна прави анализ на рисковете?
размиване на отговорността, .... и на собствеността (добри примери си посочил).
Често, когато търсиш дори информация е трудно да разбереш от къде да я получиш - чиновници си прехвърлят топката от незнание и безотговорност...
Коментар
-
Разликата в мисленето. Израелски висш полицай призна, че са допуснали слабо място в Бургас. Те, израелците, са го допуснали.
Нашият министър на вътрешните работи пък натърти, че не е възможно да се предотвратят всички атентати. Не в Израел, а тук, на първостепенен обект, какъвто е летище.
И двете неща са верни, но при първото се вижда стремеж да се поеме отговорност и да се решават проблемите, а при второто - да се прехвърлят на някой друг.
Коя "парадигма" е по-подходяща, когато човек се занимава с обществена сигурност? Според мен, първата. Не ми е достаетъчно, след като язовир залее село, да слушам пояки от рода, че селяните трябва да мислят по-добре, когато избират органи на местната власт. Защото удавените няма да успеят да гласуват. Или обяснения, че за стената отговарял Аню, за водата - общината.
Същото е с прословутият паркинг, който не бил нито на летището, нито на общината, нито на МВР. Кой в тази страна прави анализ на рисковете?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФорексов, а ти се премести в Северка Корея- хем е според идеите ти, хем и Форекс няма да ти обира парите
Оставката на ръководителя на генералния щаб на КНДР Ли Ен Хо бе съпроводена с престрелка, по време на която загинаха между 20 и 30 военнослужещи, съобщи южнокорейската медия "Чосон Илбо", като е позова на непотвърдени данни от разузнаването. Според информацията, инцидентът е станал, когато вицемаршалът Чхве Рен Хэ, който е начело на политбюрото на армията на КНДР, изпълнявайки нареждането на върховния главнокомандващ Ким Чон Йън за уволнението на Ли Ен Хо, решил да го задържи. Но охраната на военния отказало да го предаде и се завързала престрелка. Предполага се, че самият висш военен ръководител е или ранен, или убит, тъй като след като се появи съобщението за оставката му, никой не го е видял повече.
>>>
Не се става лесно маршалЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
“Ню Йорк Таймс”: Терористът е от българското крило на Хизбула
Руски експерт: Има кой в България да взривява израелци
А след минути пресконференция на вътрешния министър за нови данни...
* * *
Подобни съмнения донякъде обясняват мълчанието около смъртта на българин в атентата, споменава се като бройка и толкова, нищо за семейство, помощ....
Сякаш, се маргинализира посегателството над българин в България...Last edited by съни(тя); 20.07.2012, 11:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКандидатирай се !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение... нашите медии, които сами по себе си
представляват безконечен низ от к***и п******и.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕ сега вече няма да познавам никой от СДС и ДСБ За кой да гласувам?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеМастъре, до края на август се преселвам в Дания. Тук повече немога да живея. За другите незнам, но аз бях до тук !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩо да не се преселиш...
Къщата ти взеха, парите свършиха, клиентите те преследват....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФорексов, а ти се премести в Северка Корея- хем е според идеите ти, хем и Форекс няма да ти обира парите
Москва слезам не верила, а верила любви
Снегами запорошена, листвою заворожена
Найдёт тепло прохожему, а деревцу земли"Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеМастъре, до края на август се преселвам в Дания. Тук повече немога да живея. За другите незнам, но аз бях до тук !
Къщата ти взеха, парите свършиха, клиентите те преследват....то само с едни светещи връзки за обувки остана......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеБългария е все още дестинация номер 1 за покупка на имотСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар