IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Атентат на летище Бургас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Естествено
    Мерси за пожеланията
    Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Успех ти желая, Караиванов. Имаш ли някакви по-конкретни планове с какво ще се занимаваш там?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      .........Кой в тази страна прави анализ на рисковете?
      Това е проблемът - множество структури, раздуване на апарата на чиновниците - държавни и по разни агенции и съпътващи звена и
      размиване на отговорността, .... и на собствеността (добри примери си посочил).
      Често, когато търсиш дори информация е трудно да разбереш от къде да я получиш - чиновници си прехвърлят топката от незнание и безотговорност...

Коментар

• Разликата в мисленето. Израелски висш полицай призна, че са допуснали слабо място в Бургас. Те, израелците, са го допуснали.
        Нашият министър на вътрешните работи пък натърти, че не е възможно да се предотвратят всички атентати. Не в Израел, а тук, на първостепенен обект, какъвто е летище.
        И двете неща са верни, но при първото се вижда стремеж да се поеме отговорност и да се решават проблемите, а при второто - да се прехвърлят на някой друг.
        Коя "парадигма" е по-подходяща, когато човек се занимава с обществена сигурност? Според мен, първата. Не ми е достаетъчно, след като язовир залее село, да слушам пояки от рода, че селяните трябва да мислят по-добре, когато избират органи на местната власт. Защото удавените няма да успеят да гласуват. Или обяснения, че за стената отговарял Аню, за водата - общината.
        Същото е с прословутият паркинг, който не бил нито на летището, нито на общината, нито на МВР. Кой в тази страна прави анализ на рисковете?

Коментар

Форексов, а ти се премести в Северка Корея- хем е според идеите ти, хем и Форекс няма да ти обира парите
          Оставката на шефа на Генщаба на КНДР предизвика престрелка
          Оставката на ръководителя на генералния щаб на КНДР Ли Ен Хо бе съпроводена с престрелка, по време на която загинаха между 20 и 30 военнослужещи, съобщи южнокорейската медия "Чосон Илбо", като е позова на непотвърдени данни от разузнаването. Според информацията, инцидентът е станал, когато вицемаршалът Чхве Рен Хэ, който е начело на политбюрото на армията на КНДР, изпълнявайки нареждането на върховния главнокомандващ Ким Чон Йън за уволнението на Ли Ен Хо, решил да го задържи. Но охраната на военния отказало да го предаде и се завързала престрелка. Предполага се, че самият висш военен ръководител е или ранен, или убит, тъй като след като се появи съобщението за оставката му, никой не го е видял повече.
          >>>
          Не се става лесно маршал
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• “Ню Йорк Таймс”: Терористът е от българското крило на Хизбула

Руски експерт: Има кой в България да взривява израелци

А след минути пресконференция на вътрешния министър за нови данни...

* * *
            Подобни съмнения донякъде обясняват мълчанието около смъртта на българин в атентата, споменава се като бройка и толкова, нищо за семейство, помощ....
            Сякаш, се маргинализира посегателството над българин в България...
            Last edited by съни(тя); 20.07.2012, 11:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Кандидатирай се !!!
              Не мога. Аз съм извратен. Честен, не лъжа, не крада, много бачкам и много чета

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                ... нашите медии, които сами по себе си
                представляват безконечен низ от к***и п******и.
                Тук си допуснал правописна грешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Е сега вече няма да познавам никой от СДС и ДСБ За кой да гласувам?
                  Кандидатирай се !!!
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Ако този атентат спомогне за падането на Иран значи не е бил напразен.
                    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                      Мастъре, до края на август се преселвам в Дания. Тук повече немога да живея. За другите незнам, но аз бях до тук !
                      Е сега вече няма да познавам никой от СДС и ДСБ За кой да гласувам?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Що да не се преселиш...
                        Къщата ти взеха, парите свършиха, клиентите те преследват....
                        За съжаление, описваш средният бизнес в България. Това е преобладаващата картинка... Откакто започна апашкия капитализъм в БГ бизнес можеше да се прави или като се ограбва държавата с поръчки от бюджета или с кредити от банките. Кредитите от банките секнаха а и държавата излезе сама на пазара да търси кредити... Дет се вика, работа се върши или со дупе или со пари. Пари нема. Действайте!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Форексов, а ти се премести в Северка Корея- хем е според идеите ти, хем и Форекс няма да ти обира парите
                          "Не сразу всё устроилось, Москва не сразу строилась
                          Москва слезам не верила, а верила любви
                          Снегами запорошена, листвою заворожена
                          Найдёт тепло прохожему, а деревцу земли"
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Форексов, а ти се премести в Северка Корея- хем е според идеите ти, хем и Форекс няма да ти обира парите

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                              Мастъре, до края на август се преселвам в Дания. Тук повече немога да живея. За другите незнам, но аз бях до тук !
                              Що да не се преселиш...
                              Къщата ти взеха, парите свършиха, клиентите те преследват....то само с едни светещи връзки за обувки остана......

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                България е все още дестинация номер 1 за покупка на имот
                                Глупости плещиш, Жей. Ти изобщо ходил ли си някъде на почивка на море извън България?
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X