Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Атентат на летище Бургас
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеС правото по Международната конвенция за борба с бомбения тероризъм. Израел има право да установи юрисдикция върху извършеното престъпление ако то е извършено срещу негови граждани.
Всъщност това е радостен факт, защото ако нашите власти хванат някого, ще бъдат задължени да го екстрадират в Израел да бъде съден там. Което е по-доброто предвид нашата "съдебна система".
България и българските разследващи органи, а не Бойко-полицая.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение...............
"С какво право израелското разузнаване си прави каквото иска в България - изземва веднага преки свидетели и си ги връща в Израел без да бъдат разпитани?"
"Суверенна държава ли е България?"
Всъщност това е радостен факт, защото ако нашите власти хванат някого, ще бъдат задължени да го екстрадират в Израел да бъде съден там. Което е по-доброто предвид нашата "съдебна система".He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеВолен е част от цирковата трупа. Има ли значение какво казва?
Затова и толкова народ му беше повярвал преди години...чак, притеснително много...
Друг е въпросът с каква цел и крайности, и най-вече кое може и кое е допустимо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеИма ли значение какво казва?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеВолен е част от цирковата трупа. Има ли значение какво казва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение"С какво право израелското разузнаване си прави каквото иска в България - изземва веднага преки свидетели и си ги връща в Израел без да бъдат разпитани?"
"Суверенна държава ли е България?"Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеслушах го
например това:
"С какво право израелското разузнаване си прави каквото иска в България - изземва веднага преки свидетели и си ги връща в Израел без да бъдат разпитани?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеГледахте ли Волен?
например това:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРазликата в мисленето. Израелски висш полицай призна, че са допуснали слабо място в Бургас. Те, израелците, са го допуснали.
Нашият министър на вътрешните работи пък натърти, че не е възможно да се предотвратят всички атентати. Не в Израел, а тук, на първостепенен обект, какъвто е летище.
И двете неща са верни, но при първото се вижда стремеж да се поеме отговорност и да се решават проблемите, а при второто - да се прехвърлят на някой друг.
Коя "парадигма" е по-подходяща, когато човек се занимава с обществена сигурност? Според мен, първата. Не ми е достаетъчно, след като язовир залее село, да слушам пояки от рода, че селяните трябва да мислят по-добре, когато избират органи на местната власт. Защото удавените няма да успеят да гласуват. Или обяснения, че за стената отговарял Аню, за водата - общината.
Същото е с прословутият паркинг, който не бил нито на летището, нито на общината, нито на МВР. Кой в тази страна прави анализ на рисковете?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеАко може и ти да ми дадеш линк че ОАЕ са в НАТО ще съм ти много благодарен.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЯвно не си на ти с английския щом не знаеш значението на думичката about?!... Кани се... Кани се да добива, ама надали ще стане... Може и да стане ако пускат хамерикански военни доставки за Афганистан през руска територия?!
Веднъж окупирали тези държави натовските господарите в Ирак и Либия разпродават богатствата на тези държави включително за да сключват сделки с руски, китайски, индийски и бразилски фирми. Но това не означава че фирмите от БРИК са равноправни на фирмите от нато в тези държави!
Няма, симов и анонимов, няма действаща концесия която да работи в Ирак или Либия на ненатовска държава. Всичко е само пазарлък в момента...
http://www.danagas.com/en/project/op...an-region.html
Ако може и ти да ми дадеш линк че ОАЕ са в НАТО ще съм ти много благодарен.
Коментар
Коментар