Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
No Country For Old Men ......?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеДоколкото зависи от мен, обаче всякакви кавги и лични нападки ще бъдат трити моментално. За тази цел си има лични съобщения. Не е нужно простотяита да се излива тук.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНямат икономическа причина да го правят. Повече импресии и тн.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Така е, форумът беше много полезен преди 6-7 години. Преди да се регистрирам, може би около година и нещо, само четях и наистина имаше какво да се научи тук. Участниците също бяха доста добронамерени. Сега е много повече мерене на някои органи на тялото, отколкото обмяна на полезна информация, но е обяснимо: повече потребители - повече простотия"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНямат икономическа причина да го правят. Повече импресии и тн.
Наскоро си мислих, че не се сещам за друго място с толкова висока концентрация на луди хора от темата за политика в инвестора. Ако зависеше от мен да съм изтрил всяка една тема свързана с политика.
Прав си Греаъм за ентусиазъма. Просто някак си хората преди години бяха по-добри и склонни да си помагат. Сега всичко е само заяждане и простотия. Доколкото зависи от мен, обаче всякакви кавги и лични нападки ще бъдат трити моментално. За тази цел си има лични съобщения. Не е нужно простотяита да се излива тук.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеДруга основна грешка на Инвестора беше, че не пресече категорично политическите писачи. Не знам дали си спомняте, но още преди шизофренната 2008-ма, форумът беше нападнат от футболни запалянковци. Беше на път да се превърне в най-долнопробно място, даже някои от най-уважаваните членове се повлякоха по течението и изпростяха зловещо за броени седмици. Тогава Инвесторът взе твърди мерки и нещата бързо се уталожиха. Така и не разбрах защо тази успешна тактика не беше приложена и по-късно, когато ни нападнаха "политиците"......
Наскоро си мислих, че не се сещам за друго място с толкова висока концентрация на луди хора от темата за политика в инвестора. Ако зависеше от мен да съм изтрил всяка една тема свързана с политика.
Прав си Греаъм за ентусиазъма. Просто някак си хората преди години бяха по-добри и склонни да си помагат. Сега всичко е само заяждане и простотия. Доколкото зависи от мен, обаче всякакви кавги и лични нападки ще бъдат трити моментално. За тази цел си има лични съобщения. Не е нужно простотяита да се излива тук.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Друга основна грешка на Инвестора беше, че не пресече категорично политическите писачи. Не знам дали си спомняте, но още преди шизофренната 2008-ма, форумът беше нападнат от футболни запалянковци. Беше на път да се превърне в най-долнопробно място, даже някои от най-уважаваните членове се повлякоха по течението и изпростяха зловещо за броени седмици. Тогава Инвесторът взе твърди мерки и нещата бързо се уталожиха. Така и не разбрах защо тази успешна тактика не беше приложена и по-късно, когато ни нападнаха "политиците"......He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕдинствената вина на Инвестора беше, че не защитиха старите юзъри във форума от идиотите с 1-2 мнения, които ги псуваха. Все пак този форум беше буквално изграден от знанията на 50тина човека.Life won't wait for you.
Коментар
-
Много стойностни човеци, век не пишат тук ... Имена не пиша за да не пропусна някой .Не беше толкова далеч и времето, кога няколко поста в минута се появяваха... Тъмната страна и тук настъпва, останало е едно политиканстване голо, платени писарушки . Важните постове просто се губят сред морето от ненужни и нищонезначещи писания...локуми, локуми никому ненужни...自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМен ме нямаше само защото в един момент простотията беше way too much. Явно през 2008 нервите на хората наистина не издържаха и тук беше се превърнало в тотална лудница. Именно и тогава много хора о старите юзъри спряха да пишат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКоле,доста време се беше изгубил и ти!!!Даже и титлата"Заслужил инвеститор" явно не е достатъчен дразнител!!!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТова на къде върви борсата не е фактор. И аз загубих шест цифрена сума, но това не ми пречи все още да пиша.
Просто на хората им писна от простотия. Това е проблема.
Коментар
Коментар