IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

No Country For Old Men ......?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Прав си Греъм за ентусиазъма. .
    Еми аз бях от тия.Не съм професионалист в сферата, но бях много запален и се интересувах.И тия две групички създадохме /без излишна скромност/ форума - професионалистите/много брокери и инв. консултанти пишеха с имената си/ и ние ентусиастите.
    Life won't wait for you.

Коментар

Доколкото зависи от мен, обаче всякакви кавги и лични нападки ще бъдат трити моментално. За тази цел си има лични съобщения. Не е нужно простотяита да се излива тук.
      Да де ама импресиите .....
      Life won't wait for you.

Коментар

Нямат икономическа причина да го правят. Повече импресии и тн.
        Тази теза и аз няколко пъти я изказах в темата До Investor.bg. И получих в отговор съвсем ясно изявление, че това не е вярно. Беше подписано или от Мариян или от Андрей, не помня вече.... Така че прави си сам изводите - или лъжат най-нагло, или причината за развихрянето на политиката е друга.... Но не се сещам каква друга може да е .....
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Така е, форумът беше много полезен преди 6-7 години. Преди да се регистрирам, може би около година и нещо, само четях и наистина имаше какво да се научи тук. Участниците също бяха доста добронамерени. Сега е много повече мерене на някои органи на тялото, отколкото обмяна на полезна информация, но е обяснимо: повече потребители - повече простотия
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Наскоро си мислих, че не се сещам за друго място с толкова висока концентрация на луди хора от темата за политика в инвестора. Ако зависеше от мен да съм изтрил всяка една тема свързана с политика.

Прав си Греаъм за ентусиазъма. Просто някак си хората преди години бяха по-добри и склонни да си помагат. Сега всичко е само заяждане и простотия. Доколкото зависи от мен, обаче всякакви кавги и лични нападки ще бъдат трити моментално. За тази цел си има лични съобщения. Не е нужно простотяита да се излива тук.
            За кавгите и личните нападки, както и за недобрите практики в политическите теми сте виновни вие. Какво ви пречи да триете абсолютно всички постове съдържащи лични нападки и квалификации.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Друга основна грешка на Инвестора беше, че не пресече категорично политическите писачи. Не знам дали си спомняте, но още преди шизофренната 2008-ма, форумът беше нападнат от футболни запалянковци. Беше на път да се превърне в най-долнопробно място, даже някои от най-уважаваните членове се повлякоха по течението и изпростяха зловещо за броени седмици. Тогава Инвесторът взе твърди мерки и нещата бързо се уталожиха. Така и не разбрах защо тази успешна тактика не беше приложена и по-късно, когато ни нападнаха "политиците"......

Наскоро си мислих, че не се сещам за друго място с толкова висока концентрация на луди хора от темата за политика в инвестора. Ако зависеше от мен да съм изтрил всяка една тема свързана с политика.

Прав си Греаъм за ентусиазъма. Просто някак си хората преди години бяха по-добри и склонни да си помагат. Сега всичко е само заяждане и простотия. Доколкото зависи от мен, обаче всякакви кавги и лични нападки ще бъдат трити моментално. За тази цел си има лични съобщения. Не е нужно простотяита да се излива тук.
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Друга основна грешка на Инвестора беше, че не пресече категорично политическите писачи. Не знам дали си спомняте, но още преди шизофренната 2008-ма, форумът беше нападнат от футболни запалянковци. Беше на път да се превърне в най-долнопробно място, даже някои от най-уважаваните членове се повлякоха по течението и изпростяха зловещо за броени седмици. Тогава Инвесторът взе твърди мерки и нещата бързо се уталожиха. Така и не разбрах защо тази успешна тактика не беше приложена и по-късно, когато ни нападнаха "политиците"......
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Sic transit gloria mundi

Коментар

Единствената вина на Инвестора беше, че не защитиха старите юзъри във форума от идиотите с 1-2 мнения, които ги псуваха. Все пак този форум беше буквално изграден от знанията на 50тина човека.
                    И ентусиазма на още толкова.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Единствената вина на Инвестора беше, че не защитиха старите юзъри във форума от идиотите с 1-2 мнения, които ги псуваха. Все пак този форум беше буквално изграден от знанията на 50тина човека.

Коментар

• Аз бих добавил и че от Инвестора имат не малка вина. Целнаха на 30-40 най-посещаваните теми с най-много постове. Това направи доста неудобно за потребителите намирането на по-стара информация.

Коментар

• Много стойностни човеци, век не пишат тук ... Имена не пиша за да не пропусна някой .Не беше толкова далеч и времето, кога няколко поста в минута се появяваха... Тъмната страна и тук настъпва, останало е едно политиканстване голо, платени писарушки . Важните постове просто се губят сред морето от ненужни и нищонезначещи писания...локуми, локуми никому ненужни...
                          自由西藏

Коментар

Мен ме нямаше само защото в един момент простотията беше way too much. Явно през 2008 нервите на хората наистина не издържаха и тук беше се превърнало в тотална лудница. Именно и тогава много хора о старите юзъри спряха да пишат.
                            Да така е!!!И аз не се вясвам сега често,но лятото е "Сезона на дините" и трябва да помагаме на Бат Милко!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Коле,доста време се беше изгубил и ти!!!Даже и титлата"Заслужил инвеститор" явно не е достатъчен дразнител!!!
                              Мен ме нямаше само защото в един момент простотията беше way too much. Явно през 2008 нервите на хората наистина не издържаха и тук беше се превърнало в тотална лудница. Именно и тогава много хора о старите юзъри спряха да пишат.

Коментар

Това на къде върви борсата не е фактор. И аз загубих шест цифрена сума, но това не ми пречи все още да пиша.

Просто на хората им писна от простотия. Това е проблема.
                                Коле,доста време се беше изгубил и ти!!!Даже и титлата"Заслужил инвеститор" явно не е достатъчен дразнител!!!

Коментар

Working...
                                X