Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-стратегическия за инвестиции град в България
Collapse
X
-
заглавие
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАз лично харесвам всякакви " сливи " стига да са расови .....
А самата тема не звучи сериозно така зададена, поне да беше написал аз какви инвестиции става дума.
Защото ако е воден транспорт трябва да е морски или Дунавски град, ако е за селскостопанство неиде из Добруджа , ВЕИ също са там, за промишленост в зависимост от отрасъла на различни места има различни конкурентни предимства, за дъбив на полезни изкопаеми същата работа .....
Аргументите на колегата за Бургас бяха железни. Признавам. Голяма перспектива има този град, но той инфраструктурно като площ е може би почти двойно по-малък от Варна. Като изключим разпръснатите квартали разбира се. Ако се развива успешно региона, си представям една агломерация по ръба на целия бургаски залив от Поморие до Черноморец с почти непрекъсната добра инфраструктура и жилищна дъга.
Коментар
-
Аз лично харесвам всякакви " сливи " стига да са расови .....
А самата тема не звучи сериозно така зададена, поне да беше написал аз какви инвестиции става дума.
Защото ако е воден транспорт трябва да е морски или Дунавски град, ако е за селскостопанство неиде из Добруджа , ВЕИ също са там, за промишленост в зависимост от отрасъла на различни места има различни конкурентни предимства, за дъбив на полезни изкопаеми същата работа .....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31Аз ще гласувам за Кюстендил поради една много важва причин- няма град в БГ, който да е много близо до две славяноговорящи съседни държави на еднакво отстояние! Освен може би Свиленград, с изключение на езика. Така, че за мен дилемата е Свиленград Кюстендил!
Аз ще гласувам за Кюстендил поради една много важва причин- няма град в БГ, който да е много близо до две славяноговорящи съседни държави на еднакво отстояние! Освен може би Свиленград, с изключение на езика. Така, че за мен дилемата е Свиленград vs Кюстендил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнениеКакто и да го мислим - Бургас сега е №1! Най-голям залив, пристанище, модерно летище с най-малко мъгливи дни и възможност за кацане дори на транспортен "Руслан". Жп връзка със София /след рехабилитацията - скорост 160 км.ч/. Пред довършване е АМ Тракия. Свободна икономическа зона, административен център - три държавни структури ще се местят тук. Туристически регион. И най-важното - енергичен и способен кмет от управляващата партия, който съумява да привлече еврофинансиране и да обърне вниманието на централизираната държавна машина към перспективите на региона за бизнес, инвестиции и подобряване на жизнената среда.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Както и да го мислим - Бургас сега е №1! Най-голям залив, пристанище, модерно летище с най-малко мъгливи дни и възможност за кацане дори на транспортен "Руслан". Жп връзка със София /след рехабилитацията - скорост 160 км.ч/. Пред довършване е АМ Тракия. Свободна икономическа зона, административен център - три държавни структури ще се местят тук. Туристически регион. И най-важното - енергичен и способен кмет от управляващата партия, който съумява да привлече еврофинансиране и да обърне вниманието на централизираната държавна машина към перспективите на региона за бизнес, инвестиции и подобряване на жизнената среда."Купуването и продаването на гласове е престъпление"
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАз пък съм за Златоград. Някак си "златно" ми звучи. Представяте ли си как една машинка сече златни монети и те със чуден звън се търкулват в касетката. Направо Пинк флойд.
Поздравявам всички "ивеститори" с
Money - Pink Floyd
Коментар
-
Аз пък съм за Златоград. Някак си "златно" ми звучи. Представяте ли си как една машинка сече златни монети и те със чуден звън се търкулват в касетката. Направо Пинк флойд.
Поздравявам всички "ивеститори" с
Money - Pink FloydНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАбе ясен си, но защо мислиш, че Горна Оряховица заслужава да води класацията?
В.Т и диш във врата от много лета. Интересно е друго обаче-местоположение, природни ресурси, стара история /тук ВТ ви бие неистово/, местна любов към родното място /това почти е на изчезване/.
Пристрастен съм, обаче. ВТ може не толкова да е изчерпано, а да има по-високи претенции като цяло при близко до равно качество на условията...а това опроделено натоварва. И с тези тесни улици, сложния /особено зиме/ терен, ограниченията по паметници на културата, по транспорт, водоснабдяване и др...
Не, ВТ е по-напред ... по хода на Историята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМалко маниашко но, Г.О.
Защото, тук живея АЗ.
...дано съм бил ясен
В.Т и диш във врата от много лета. Интересно е друго обаче-местоположение, природни ресурси, стара история /тук ВТ ви бие неистово/, местна любов към родното място /това почти е на изчезване/.
Коментар
Коментар